nba 2k11در بین بازیهای ورزشی شاهکاره.امتیاز بازی از بین 8 نقد به 89 رسیده که از این تعداد 5 نقد امتیاز 90 به بالا رو کسب کرده:
همچنین در سایت گیم اسپات از 234 نفر رای دهنده امتیاز 9.3 رو بدست آورده.
nba 2k11در بین بازیهای ورزشی شاهکاره.امتیاز بازی از بین 8 نقد به 89 رسیده که از این تعداد 5 نقد امتیاز 90 به بالا رو کسب کرده:
دیشب با داداشم یه مقداری بازی کردیم...nba 2k11در بین بازیهای ورزشی شاهکاره.امتیاز بازی از بین 8 نقد به 89 رسیده که از این تعداد 5 نقد امتیاز 90 به بالا رو کسب کرده:
راستش برا کسیکه نه از بسکتبال سر رشته ای داره و علاقه چندانی هم نداره اصلا جذابیت نداشت...
نمیگم بازی بده ولی خوب هیچی فیفا نمیشه
+
مطمئنا از IGN جایزه بهترین بازی ورزشی سال رو میگیره با اون نقدی که براش نوشته بود
کاملا تایید میشهدیشب با داداشم یه مقداری بازی کردیم...
راستش برا کسیکه نه از بسکتبال سر رشته ای داره و علاقه چندانی هم نداره اصلا جذابیت نداشت...
نمیگم بازی بده ولی خوب هیچی فیفا نمیشه
+
مطمئنا از IGN جایزه بهترین بازی ورزشی سال رو میگیره با اون نقدی که براش نوشته بود
انصافا بازی از سر و روش بازی ورزش سالی!!! میباره ولی من بشخصه نتونستم بیش از 10 دقیقه بازی کنم البته من علاقه چندانی به بسکتبال ندارم
+
انصافا از نظر شبیه سازی خیلی عالی عمل کرده
+
گرافیک بسیار توپی داره
+
قسمت بولدم که شدیدا تایید میشه !!!دی:
با این دو تا پست قشنگ فیفائیت خودتون رو نشون دادید : دی
+
برای پی سی هم که بازی منتشر شدش. درسته؟
باز هم تاكيد ميشه اين بازي براي گيمر هاي آماتور نيست .. باو سراغ اين بازي نياين برين همون فيفا رو بزنين ديه : )))))
اين كه بازي بهترين بازي ورزشي سال ميشه كه نبايد شكي باشه .. شما برين يه هفت هشت ساعتي بازي كنيد ببينيد چقدر باگ داره ؟اصلا ببينين باگ ميبينين ؟ بعد برين فيفا رو بازي كنيد ... :دي
اين تيكه حرفتون رو اصلاح كنم ..
كسي كه از بسكتبال سر رشته داره بيشتر از بازي لذت مي بره ...
+
هيچي غير از اين بازي فيفا نميشه : ))
مسعود برو همون فیفات رو بازی کن اینجا تاپیک nba هستبسکتبال چون اصولا سخته کار هر کسی نیست چه واقعی چه مجازی
الان ننه بزرگ من هم با بابا بزرگم فیفا میزنن یا بچه 6 ماهه رو پایی میزنه
اگه راست میگی بیا برای nba 2k نقد بنویس
NBA 2K فقط یک بازی ورزشی نیست یک آموزش فوق العاده بسکتباله انواع شوت لی آپ دانک دریبل و .. و ... اونقدر زیبا و واقعی شبیه سازی شدن که آدم لذت میبره و... البته فیفا هم خوبه برای تمام سنین اصلا بسکتبال رشته دانشگاهی هست تکبیر
![]()
خلاصه مدارکش هم موجوده ادامه بدی ارائه می کنم
یک نمونه کوچیک اصلا تا حالا دیدی رئیس جمهور یا رئیس سازمان تربیت بدنی برن سر تمرین تیم ملی بسکتبال؟علت داره
راستی خیلی دیر بود اما پچ غیر رسمی جام جهانی 2010 ترکیه برای nba 2k 10 عرضه شده :
در کل شوخی کردم بخندیم در عرصه گیم با این جوانان گیمر حرفی نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
حالا اینجا شده کل کل فیفا و بسکتبال
ولی جدا این بازی حرف نداره.منم تا پارسال هیچی از بسکتبال نمیدونستم فقط مایکل جوردن رو میشناختم.از بازیهای ورزشی خوشم میومد ولی اصلا بسکتبال رو امتحان نکرده بودم تا اینکه NBA LIVE10 رو گرفتم که جالب بود یکمی باهاش سر کردم حدود یک هفته ایی بازی میکردم یه اشنایی جزئی به قوانین و بازیکنا پیدا کردم تا اینکه هفته پیش NBA 2K رو گرفتم.....
فکر نمیکردم تا این اندازه بعد از فوتبال شیفته یک بازی ورزشی بشم.بازی پر است از جزئیات و نکات ریز و درشت.شما فقط مود The Associationرو بازی کنید (همون منیجر مود خودمون تو فیفا) ببینید چه اختیارات و وظایفی در قبال تیمتون دارید..از استخدام کردن مربی پروش استعداد برای بازیکنان تازه وارد گرفته تا تمرینات زنده-تمرینات هفتگی-تمرینات ویزه برای پیشرفت بازیکنا خرید مربی در پستهای مختلف-استعداد یابها-تشخیص نیازهای تیم-لیست بازیکنهای آزاد و همچنین امکان نمایش شایعات مربوط به نقل و انتقالات-بهترین بازیکن هفته-بهترین بازیکن ماه-بهترین بازیکن تازه وارد-گزارش بازیکنهای مصدوم دیگر تیمها-تاریخچه کل لیگ-امار MVP ها در تاریخچه کل NBA-مقایسه تیمها-آمار کل بازیکنا-رکوردها و ....... خیلی چیزهای دیگه که در یک کلام کری یر مود فیفا و مستر لیگ PES رو کرده تو جیبش.
همین پرسنالدی پلاس که فیفا انقدر امسال روش مانور میداد ببینید در NBA 2K چطوری خودنمایی میکنه.از تغیرات مختلف در چهره بعضی از بازیکنا گرفته تا دریبل کردن ها و اسلم دانکها و پرتابها بطور کاملا مشخص و دقیق در بازی اعمال شده تازه شنیدم که خیلی وقته این ویزگی به بازی اضافه شده.
اگه کسی به بازیهای ورزشی علاقه داره به هیچ وجه نباید این بازی رو از دست بده.
فقط کمی رو بازی وقت بذارید باور کنید می ارزه.الان من اینهمه که منتظر فیفا بودم فعلا 3 هفته کری یر مود رو بیشتر بازی نکردم ولی NBA رو تا هفته 5 لیگ رفتم تازه خیلی از چیزهاشو نمیدونم.یه رکورد هم زدم برای اولین بار برای یه بازی در روز 9 ساعت وقت گذاشتم![]()
Last edited by JUSTIN11; 10-10-2010 at 00:03.
از مهم ترین دلیل هایی که در ظاهر این بازی رو از فیفا و PES سر تر میبینیم, عدم گستردگی ه ! در این بازی فقط 30 تیم وجود داره و مطمئناً کار کردن روی اعمالی مثل Personality و جزییاتی از این قبیل خیلی راحت تر از بازی های شبیه ساز فوتبال هستش.
به دلیل رشته ی تخصصی ای خودم که همین بسکتبال ه, من تمام نسخه های بسکتبال رو بازی کردم(البته به جز NBA2k10) و همیشه از هر جهتی این بازی ها خیلی قوی تر از فیفا و اینها بودن. حتی پارسال هم که فیفا بهترین بازی ورزشی سال شد به نظرم هم گیم پلای و هم گرافیک NBA2k10 رئال تر از فیفا بود اما به دلیل محبوبیت بیشتر و گستردگی زیاد فیفا باعث شد تا NBA2k10 به عنوان بهترین بازی ورزشی سال انتخاب نشه.
اما امسال شاید به دلیل اینکه فیفا پیشرفت خیره کننده ای نداشت, احتمال اینکه 2k11 بهترین بازی ورزشی سال بشه خیلی زیاده.
حرفای مصطفی کاملا تائید میشه.از مهم ترین دلیل هایی که در ظاهر این بازی رو از فیفا و PES سر تر میبینیم, عدم گستردگی ه ! در این بازی فقط 30 تیم وجود داره و مطمئناً کار کردن روی اعمالی مثل Personality و جزییاتی از این قبیل خیلی راحت تر از بازی های شبیه ساز فوتبال هستش.
به دلیل رشته ی تخصصی ای خودم که همین بسکتبال ه, من تمام نسخه های بسکتبال رو بازی کردم(البته به جز NBA2k10) و همیشه از هر جهتی این بازی ها خیلی قوی تر از فیفا و اینها بودن. حتی پارسال هم که فیفا بهترین بازی ورزشی سال شد به نظرم هم گیم پلای و هم گرافیک NBA2k10 رئال تر از فیفا بود اما به دلیل محبوبیت بیشتر و گستردگی زیاد فیفا باعث شد تا NBA2k10 به عنوان بهترین بازی ورزشی سال انتخاب نشه.
اما امسال شاید به دلیل اینکه فیفا پیشرفت خیره کننده ای نداشت, احتمال اینکه 2k11 بهترین بازی ورزشی سال بشه خیلی زیاده.
تو بسکتبال چند نوع تاکتیک برای گل زدن داریم؟! اصلا تنوع بازی به اندازه فوتبال هست؟
به اندازه تیم هی این بازی فیفا فقط لیگ داره !!
چند هزار بازیکن رو ساختن خودش کلیه چه برسه به اینکه بیای برای بعضیا پرسنالیتی هم در نظر بگیری...
گستردگی این بازیها خیلی کمتر از فوتباله واسه همین تو ساختشون هم وقت بیشتری هست که روی مسائل کمتری گذاشته میشه.
اینکه آدم از بسکتبال چیز بفهمه تا اینکه بهش علاقه داشته باشه فرق میکنهكسي كه از بسكتبال سر رشته داره بيشتر از بازي لذت مي بره ...
+
مشخصا اگه یه بازی والیبال بسازن من بهش نمره کامل میدم حالا هرچی می خواد باشه : دی
+
یه چیزی این بازی حالت دستی هم داره.. مثلا خودت شوت رو پر کنی و این حرفا؟
من تو این که گستردگی فیفا بیشتر هست باهات موافقم مسعود یعنی فیفا تو فوتبال به رده پایینترین لیگها و بازیکنها هم بها داده و اونها رو در نظر گرفته همین باعث میشه دیگه نتونه رو جزئیات دقیق هر بازیکن یا تیم کار کنه (البته ایران که نداره)
اما در مورد تنوع چون به نظر من سبک گل زدن در این دو رشته متفاوته نمیشه اونطور روشهای رسیدن به گل رو مقایسه کرد من میگم تو فوتبال میانگین در هر بازی 3 گل مثلا زده میشه خب همین تعداد عددی پایین هر گل هر موقعیت گل هر حمله و هر خطا و ... رو خیلی حساس و پر هیجان می کنه اما دلیل نمیشه که تاکتیک بیشتری داشته باشه اتفاقا تاکتیک پذیری بسکتبال خیلی خیلی بیشتر هست اما شاید برای بیننده عادی نهایتا چون نحوه گل و وارد شدن توپ به سبد یکسان و تکراری بشه این تنوع تاکتیکی دیده نمیشه
در فوتبال یک مربی حداکثر بین دو نیمه و با 3 تعویض ممکن می تونه تغییراتی تاکتیکی بده اما تو بسکتبال تعویض نامحدود هست زمانهای استراحت داریم و اصولا چیزی به اسم وقت تلف کردن خشونت بیش از حد اشتباهات داوری تاثیر گذار و ... نداریم
یک نکته دیگه که من فکر می کنم موثر هست گستردگی ورزش فوتبال هست طبعا NBA 2K در آمریکا بعد اروپا و بعد آسیا فروش خواهد کرد اما همه جای دنیای طرفدار فوتبال وجود داره یعنی به نحوی مخاطبان NBA خاص هستند...
باز در مورد علاقه و تخصص باهات موافقم کسی که تا الان هیچی از بسکت نمی دونه کافیه یکی از بازی های منتخب ال استارز رو ببینه مسابقات دانک و حرکات نمایشی رو ببینه بازی های درخشان جردن جانسون اونیل جیمز وید نش برایانت و ..رو ببینه علاقه مند میشه![]()
من به عنوان گیمر نظر نمیدم اینجا گیر ندید
گفتی والیبال یکی من بازی کردم international volleyball 2009 برا ایتالیاست ایرانم داره با حجم کم و سادگیش اتفاقا خیلی هم جالب اومد به نظرم...
من این نسخه رو فعلا وقت نکردم تست کنم اما قبلی زمانبندی گرفتن و رها کردن شوت مهم بود اگه خیلی زود یا خیلی دیر رها می کردی معمولا وارد سبد نمیشد (بسته به قدرت بازیکنها)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)