تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 13 اولاول ... 678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 121

نام تاپيک: آيا خريدن تندر 90 معقولانه است؟؟!!!

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بنده همین جا به عنوان کارشناس فنی شرکت سایپا یدک از شما و دوستانی که فکرشون رو منحرف کردم و همچنین به طور اخص از آقای تندر نود به شدت عذر خواهی می کنم!
    اتهام خودم رو برای اقدام علیه امنیت L90 پذیرفته و آماده پذیرش مجازاتهای اعمالی هستم.
    البته ببخشید ها اگه کارشناس فنی سایپا شما باشید وای به حال ما!
    نه فکر کسی رو منحرف کنید و نه اعمال مجازات قبول کنید!
    سعی کنید کلی و منطقی صحبت کنید و مهم تر از همه شرایط بازار خودرو در ایران رو هم در نظر بگیرید!

2. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

البته ببخشید ها اگه کارشناس فنی سایپا شما باشید وای به حال ما!
    نه فکر کسی رو منحرف کنید و نه اعمال مجازات قبول کنید!
    سعی کنید کلی و منطقی صحبت کنید و مهم تر از همه شرایط بازار خودرو در ایران رو هم در نظر بگیرید!

دیگه شما به بزرگواری خودتون ببخشید
    آخه کارشناس فنی زامیاد و کیا موتورز هم هستم
    حالا دسته جمعی باید بریم خود کشی فکرکنم!!
    قطعات ایران خودرویی کمیابم خواستی زیر قیمت به صورت عمده در خدمتیم
    تو زمینه کلاسیکم اگه اجازه بدین یه سر و گوشی می جنبونیم.

منطقم از نظر من یعنی اون چیزی که من دارم روزی 10 تاشو از نزدیک می بینم نه اونی که شرکت معظم سایپا یا ایران خودرو اعلام می کنه.
    محض اطلاع شما عرض کنم یه ضرب المثل قدیمی ایرانی میگه:
    هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه!
    منحرف کردن ذهن عموم هم این نیست که شما بفرمایید و خودتون هم حکم صادر کنید.
    بنده دلایل و شواهدم رو گفتم، اگه فکر می کنید دلایل بهتری دارید بفرمایید اما
    قضاوت اینکه کدوممون داره حرفه ای تر و تخصصی تر حرف میزنه نه با بنده حقیره نه با شما. با خوانندست.

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

بنده همین جا به عنوان کارشناس فنی شرکت سایپا یدک از شما و دوستانی که فکرشون رو منحرف کردم و همچنین به طور اخص از آقای تندر نود به شدت عذر خواهی می کنم!
    اتهام خودم رو برای اقدام علیه امنیت L90 پذیرفته و آماده پذیرش مجازاتهای اعمالی هستم.

دوست عزیز کسی نمیخواد شما را اعدام کنه---- حرف فرشاد جان اینه کهشما باید تندر را با توجه به ماشین های هم رده قیمتی خودش(405-پارس-ریو ...) منصفانه مقایسه کنید در این صورت دیگه نخواهید گفت ریو از تندر به صرفه تره ....... میشه بگی با چه استدلالی به این نتیجه تاریخی رسیدی؟؟
    منطقم از نظر من یعنی اون چیزی که من دارم روزی 10 تاشو از نزدیک می بینم نه اونی که شرکت معظم سایپا یا ایران خودرو اعلام می کنه
    .

کسی این جا واسه حرف سایپا یا ایران خودرو از تندر تعریف تمجید نمی کنه این جا یه انجمن تخصصیه واعضا تجربیات خودشونو در اختیار دوستانشون میذارن----تندر پس از 4سال امتحان خودشو پس داده و شما الکی نمیتونی بیای بگی که اره خرید ریو به صرفه تره...
    Last edited by mehdi-2009; 27-08-2010 at 19:47.

5. این کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیگه شما به بزرگواری خودتون ببخشید
    آخه کارشناس فنی زامیاد و کیا موتورز هم هستم
    حالا دسته جمعی باید بریم خود کشی فکرکنم!!
    قطعات ایران خودرویی کمیابم خواستی زیر قیمت به صورت عمده در خدمتیم
    تو زمینه کلاسیکم اگه اجازه بدین یه سر و گوشی می جنبونیم.

منطقم از نظر من یعنی اون چیزی که من دارم روزی 10 تاشو از نزدیک می بینم نه اونی که شرکت معظم سایپا یا ایران خودرو اعلام می کنه.
    محض اطلاع شما عرض کنم یه ضرب المثل قدیمی ایرانی میگه:
    هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه!
    منحرف کردن ذهن عموم هم این نیست که شما بفرمایید و خودتون هم حکم صادر کنید.
    بنده دلایل و شواهدم رو گفتم، اگه فکر می کنید دلایل بهتری دارید بفرمایید اما
    قضاوت اینکه کدوممون داره حرفه ای تر و تخصصی تر حرف میزنه نه با بنده حقیره نه با شما. با خوانندست.
    ممنون از دوستان مخصوصا آقا فرشاد گل که مثل همیشه اطلاعات خوبی در اختیارمون گذاشت.

داداش من کسی شما رو متهم نکرد.
    تو تاپیک پراید 111 هم اومدی میگی صدی 9 به بالا میسوزونه اینجا هم اومدی میگی مصرفش بالاست. برادر من شما حرف کسی که داره از ماشین استفاده میکنه قبول داری؟ پس اگه داری باید حرف منو این بچه ها رو قبول داشته باشی.
    اگه هم قبول نداری که همون اطلاعات خودت رو داشته باش.

این همه آدم اینجا میان میگن جزو کم مصرف ترین ماشیناس شما میگی نه؟
    حالا این به کنار واسه من جریان اون پراید خنده دار بود که میگفتی صدی 9 به بالا.
    دیگه پراید یه جورایی تو پوست و خون مردمه.
    زیر و بمشو همه میدونن.

در کل بخوام یه جمع بندی از این 2 صفحه ی آخر بکنم یه جمله بدست میاد اونم اینه که:
    206 ماشینی قدرتمند با موتور 1600 سی سی 16 سوپاپ و 110 اسب بخار قدرته که قویتر از سمند و پارس هست.

7. این کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

باشه. من که زور نگفتم عزیزم. دوست داری قبول کن دوست نداری نکن. من هم به عنوان یه کاربر ساده نظرمو گفتم.
    اما یه نکته جالب.
    مصرف پراید صدی 9 نیست؟ درسته؟
    میشه بگی چه طور حساب می کنید که اینو می فرمایید من هم روشن بشم؟
    البته بعد فرمایشات شما من هم دلایلم رو می گم. بعدش خودتون قضاوت کنید کی داره منطقی تر حرف میزنه.

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب در واقع اگه کمی آرامتر بحث کنید و به ریزه کاریها هم دقت کنید به نتایج جالبی میرسین.
    نکته شماره یک: خودروهای فرانسوی به خودروهای پر مصرف و پر استهلاک معروفن و معمولا خرج زیادی هم بابت هزینه های نگهداری نسبت به ماشینهای دیگه دارند.
    اما در مورد L90 چه اتفاقی افتاد؟
    در واقع این محصول که با نامهایی مثل داچیا، لوگان، L90 یا هر نام دیگه ای میشناسید برای مونتاژ وارد ایران شد و صد البته با کیفیت و امکانات پایینتر نسبت به مدلهای اصلی.
    از اونجایی که در ایران واژه ای به نام برنامه ریزی اساسا وجود نداره ایران خودروییها به سرعت به ضرر دهی افتادند. در همون دوره ها بود که تبلیغات شدیدی مبنی بر افزایش تولید این محصول در ایران و در رسانه ها به گوش رسید، در صورتی که بر اساس تحریمهای بین المللی رنو یا هر شرکت دیگری حق افزایش میزان قرارداد با ایرانیها رو نداشتند اما قضیه چه بود؟
    فرض کنید رنو با ایران بر سر تولید 10 خودرو در سال قرارداد بسته، پس رنو تضمین تامین قطعات برای تولیدشون و تامین قطعات یدکی مصرفی پس از فروش این 10 خودرو رو در سال داده و قطعاتشونو به ایران صادر کرده. حالا شرکتهای ایرانی ادعای افزایش تولید دارن ولی با کدوم قطعه؟
    جواب سادست! شرکتها از قطعات یدکی خدمات پس از فروش برای افزایش تولید استفاده کردند! پس در نتیجه به سرعت قیمتهای قطعات یدکی در بازار بالا کشید و برخی قطعات (به خصوص قطعات بدنه) کمیاب شدند.
    این مشکل اصلی L90 در بازار ایرانه، مصرف بالا، هزینه نگهداری بالا و کمبود قطعات یدکی. محاسنش رو هم دیگه همه گفتن و نیازی به گفتنش نیست.
    در واقع میشه گفت L90 ماشین خوبیه اما نه با این قیمت! این خودرو برای قشر کم درامد با حداکثر امکانات ممکن طراحی شده یعنی ایربگ، کمربند پس کشنده، ABS، کولر و شیشه بالابر برقی .. اما می بینیم که در واقع هیچ قشر کم درامدی قادر به خرید حتی پایینترین مدلش در ایران نیستند. نا گفته نمونه که قرار بود این خودرو جایگزینی برای پراید باشه اما مثل اینکه در حال حاضر حتی با ریوی محبوب سایپاییها هم به سختی داره رقابت می کنه.
    در یک مقایسه ساده به نظر میرسه که در 60 تا 70 درصد موارد ریو از هر جهت از نظر صرفه خرید از L90 جلو افتاده و با ارائه ریوی آپشن جدید به نظر میرسه عرصه باز هم برای این فرانسوی تنگتر شده.
    از نظر قیافه و طراحی خارجی به واقع L90 حرف زیادی برای گفتن نداره اما در طراحی داخلی هیچ حرفی برای زدن نداره! در برخی مدلها حتی برف پاکن اتومات هم نداره و در مجموع مصرف بنزین معقولانه ای هم نداره که در ایران یک موضوع بسیار مهمه چون هنوز مدل دوگانه سوز این خودرو هم چندان به چشم نیومده!
    حالا قضاوت با شما خواننده عزیز.
    اگر سوال خاصی هم از نظر فنی دارید بنده در خدمتم.
    تایید میشه
    با تمام این صحبت ها ال نود در رنج قیمت خودش و با توجه به انتظارات مردم ایران ماشین خوبی (با توجه به وضعیت خاص ایران) هست
    Last edited by آرشین; 27-08-2010 at 23:07.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باشه. من که زور نگفتم عزیزم. دوست داری قبول کن دوست نداری نکن. من هم به عنوان یه کاربر ساده نظرمو گفتم.
    اما یه نکته جالب.
    البته بعد فرمایشات شما من هم دلایلم رو می گم. بعدش خودتون قضاوت کنید کی داره منطقی تر حرف میزنه.
    داداش من خوبه تندر کامپیوتر سفری داره ها.
    بابا این حرفا رو نزن. دیگه کامپیوتر که دروغ نمیگه که.

خودتم میخوای حساب کنی باکتو پر میکنی راه میفتی با بسمه الله.
    وقتی بنزینت تموم شد میبینی چقدر راه رفتی اندازه باک پراید هم که 37 لیتره.
    فکر نمیکنم محاسبش سخت باشه!
    پراید رو چند بار حساب کردم در بدترین شرایط به بیشتر از 7.5 نرسیدم!
    Last edited by Maziar_69; 27-08-2010 at 23:13.

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من با این حرف ها کاری ندارم!
    شما میگید قیمت تندر باید 6 تومن باشه! این حرف شما بیشتر جک هستش تا منطق!
    چون الان یه بچه دو ساله هم میدونه که تندر نسبت به امکاناتش خیلی قیمتش مناسبه!
    اما یه نکته جالب.
    پراید یا هر ماشینی که از ایران خودرو و سایپا میخری شانسیه! شاید اونی که گیر شما اومده یه مشکلی داشته!
    پراید ماشینی هستش که از یک خانواده ی فقیر گرفته تا میلیاردر سوارش میشن! دیگه واسه همه مصرفش و همه چیزش شناخته شده هستش!
    داداش من خوبه تندر کامپیوتر سفری داره ها.
    بابا این حرفا رو نزن. دیگه کامپیوتر که دروغ نمیگه که.

خودتم میخوای حساب کنی باکتو پر میکنی راه میفتی با بسمه الله.
    وقتی بنزینت تموم شد میبینی چقدر راه رفتی اندازه باک پراید هم که 37 لیتره.
    فکر نمیکنم محاسبش سخت باشه!
    پراید رو چند بار حساب کردم در بدترین شرایط به بیشتر از 7.5 نرسیدم!
    اصلا مازیار نیازی به بحث کردن نداره!
    چون ایشون میگن کارشناس فنی هستن! پس اگه قرار بود توجیح بشن میشدن!
    متاسفانه این تاپیک از مسیر خودش خارج میشه و باید قفل بشه!
    در کل بخوام یه جمع بندی از این 2 صفحه ی آخر بکنم یه جمله بدست میاد اونم اینه که:
    206 ماشینی قدرتمند با موتور 1600 سی سی 16 سوپاپ و 110 اسب بخار قدرته که قویتر از سمند و پارس هست.
    مازیار تو رو خدا دست بردار
    دیگه مردم از خنده!

12. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خب. خدا خیرت بده. حالا من میگم بگو کدومش دقیقتره؟ وجدان خودتم قاضی.
    باک تا لبه پر میشه. مسیر طی مدت آزمایش مسیر عادی همیشگی باید باشه و خودرو نباید عیب و ایراد خاصی داشته باشه. (روش رانندگی نباید تغییر کنه) بعد سوخت گیری تریپ کیلومتر 0 میشه.
    حالا مهم نیست باک خالی بشه یا نشه! نوبت سوخت گیری بعدی هر زمان که باشه ( 50، 100، 200 کیلومتر) دوباره میری پمپ. باز باکو تا لبه پر می کنی. اما این بار دقیقا یادداشت میکنی چقدر بنزین زدی! باید توجه داشته باشی که نوع بنزین هم فرق نکنه (سوپر یا معمولی) حالا به فرض شما N کیلومتر راه رفتی و 20.3 لیتر هم بنزین زدی.
    حالا مقدار بنزین مصرفی رو در صد ضرب کن و عدد حاصله رو بر کیلومتری که یاداشت کردی تقسیم کن.
    توجه داشته باش که عدد بدست اومده میزان مصرف بنزین تو تو اون شرایط استفاده رو نشون میده و میزان مصرف واقعی نیست.
    در حقیقت برای بدست آوردن میزان مصرف واقعی باید تک تک حالتهای ممکن رو آزمایش (در شرایط استاندارد) و مقدار رو با عدد دستگاه عیب یاب مخصوص همون خودرو مقایسه و در صورت تایید پس از گرفتن میانگین اعلام کرد!
    می بینی چندان هم آسون نیست و اونچه شما امتحان کردی میزان مصرف خودرو شخص شما و در اون شرایط استفاده بوده.
    اما برای ساده تر شدن بحث در مورد همون پراید یه توضیح مختصر میدم:
    بطور مثال در مقایسه ساده و آماتوری بین یه پراید صندوق دار ساده (صبا) و نوع دوگانه سوزش نشون میده که نوع تک سوز در جاده (جاده کفی، شیشه بالا، بدون کولر و بار و سرنشین، در شرایط استاندارد آب و هوایی ، دنده 5 و حداکثر سرعت 90 کیلومتر بدون گاز و ترمز بیش از حد) که بهش شرایط ایده ال میگن چیزی حدود 6.3 تا 6.7 لیتر و در شهر با همین اوصاف سرنشین و بار و.. و در وضعیت ترافیک مابین 7.4 تا 8.1 و در شرایط ترافیک سنگین و با بار مجاز و کولر حتی تا 13.5 لیتر مصرف داره!
    این اعداد برای مدل دوگانه سوز نسل اول این خودرو به ترتیب در حالت جاده با شرایط فوق 6.5 تا 6.9 در شهر با ترافیک معمول 7.7 تا 8.5 حتی نزدیک به 9 و در حالت آخر یعنی ترافیک سنگین حتی تا 15 لیتر هم می رسه!
    حالا اگه هر دو خودرو رو در حالت درجا امتحان کنید (ایده آل ترین شرایط ممکن! بدون بار، مسافر، باد،اصتحکاک جاده و ... ) با شرط اینکه دمای آب هر دو خودرو مورد بحث بالای 84 درجه سانی گراد باشه(شرایط نرمال کارکرد موتور پراید) دستگاه پاشش 2.8 تا حداکثر 3.0 میلی ثانیه رو برای تک سوز و 3.1 تا 3.6 میلی ثانیه رو برای دوگانه سوز نشون میده! (2.8 یعنی میانگین تقریبی 7.5 تا 8 و 3.6 یعنی میانگین تقریبی 8.0 تا 8.5)
    از اینجاست که معمولا مکانیکهایی که با دستگاه کار می کنند قادرند تشخیص بدند خودرو شما نرمال مصرف می کنه یا خیر!
    پس شما به عنوان یک شهروند عادی قادر به تشخیص دقیق نیستید.
    کارخانه جات در ایران هم به خاطر یک سری مسائل که یکی از اونها تبلیغاته پایینترین مصرف رو برای خودروهاشون اعلام میکنند.
    حالا اگه من بخوام برای عزیزان عوامل دیگه رو هم که روی مصرف تاثیر میگذارن بیان کنم بحث طولانی میشه. پس اگه نیاز بود در جای خودش در این مورد بحث خواهیم کرد.
    شرمنده سرتون رو درد آوردم.

14. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

به علت مشکل پیش اومده تکراری فرستاده شد. لطفا مدیریت پاک بفرمایند.
    Last edited by heinrich_himmler; 28-08-2010 at 00:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •