تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 18 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 174

نام تاپيک: سریال نون و ريحون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

شیدا از آن شدم که نگارم چو ماه نو
    ابرو نمود و جلوه گری کرد و رو ببست

این بود؟!!!!!!!!!
    عاشق نشین!
    نکنین این کارو!
    خودتونو خاک برسرنکنین!

این لایه دوم این بود!

2. 2 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ميرباقري قبل از خداحافظي، پشت صحنه «نون و ريحون» را ديد

خبرگزاري فارس: معاون سابق سيما با حضور در پشت صحنه مجموعه تلويزيوني «نون و ريحون» از نزديك در جريان ساخت اين سريال قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، مرتضي ميرباقري كه تا شب گذشته معاونت سيما را بر عهده بود به همراه مسعود احمدي مدير شبكه تهران، محمدرضا معصوم‌زادگان مدير گروه فيلم و سريال شبكه تهران، جابري مدير روابط عمومي شبكه تهران، محمود رضوي تهيه كننده مجموعه تلويزيوني «نون و ريحون» از پشت صحنه سريال «نون و ريحون» به كارگرداني «فرزاد موتمن» بازديد كردند.
    بنابراين گزارش، لوكيشن مورد بازديد معاون سابق سيما، رستوراني سنتي حوالي ميدان امام حسين(ع) بود و تقريبا تمام بازيگران اصلي كار حضور داشتند.
    ميرباقري لحظاتي پيش از اذان مغرب در جمع سازندگان مجموعه «نون و ريحون» حضور يافت و پس از صرف افطار در اين جمع، از پشت صحنه و لوكيشن سريال ديدن كرد.
    در اين بازديد كه در فضايي دوستانه صورت گرفت، علي قربان‌زاده، برزو ارجمند، اميرحسين رستمي، رضا داوودنژاد و مهران رنجبر، ميرباقري را به گوشه‌اي برده و دقايقي با او به طور خصوصي گفت‌وگو كردند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، «نون و ريحون» كه براساس فيلمنامه‌اي از عباس نعمتي جلوي دوربين رفته، در ژانر كمدي توليد شده و در آن مسايل روز سياسي و اجتماعي جامعه مورد نقد و بررسي قرار گرفته است.
    «نون و ريحون» داستان پنج جوان است كه تصميم مي‌گيرند ازدواج نكنند.
    رضا داوودنژاد، برزو ارجمند، اميرحسين رستمي، علي قربان‌زاده، مهران رنجبر، مليكا شريفي‌نيا، گلاره عباسي، شقايق دهقان، بيتا سحرخيز همراه با مائده طهماسبي، خسرو احمدي، سوسن مقصودلو و سعيد پيردوست بازيگران اين سريال هستند.
    سريال تلويزيوني «نون و ريحون» اين روزها مراحل پاياني تصويربرداري خود را به مديريت ابوالفضل كريمي پشت سر مي‌گذارد، اين مجموعه 26 قسمتي به تهيه‌كنندگي سيدمحمود رضوي در گروه فيلم وسريال شبكه تهران تهيه و توليد مي‌شود.
    با توجه به حال و هواي مجموعه، اين سريال در «شب‌هاي قدر» به مدت چهار شب پخش نمي‌شود.
    عواملي كه در تهيه و توليد اين سريال همكاري دارند، عبارتند از:
    مجري طرح: موسسه فرهنگي و هنري سيماي مهر/ مدير توليد: محمدصادق آذين/ مدير تصويربرداري: ابوالفضل كريمي / مدير صدابرداري: حسين غفاري / تدوين: حميدرضا قرباني/ طراح صحنه: مهدي بداغي/ طراح لباس: رعنا اميني / طراح گريم: دانيال حقيقت و ميترا آقاميري / موسيقي متن: سعيد ذهني/ برنامه‌ريز: شكوفا كريمي/ دستيار اول كارگردان: بهرنگ توفيقي/ گروه كارگرداني: مهدي صفوي و علي جمالي/ منشي صحنه: سعيده دليريان / مدير تداركات: حميد پرهيز/ تصويربرداران: هادي پويان و سعيد براتي/ گروه تصوير برداري: عليرضا افشار، بهرام مشاعي، حسن لشكري، مهيار ميررسالت پناهي و دلاور كيواني/ گروه صدابرداري: حميد محمودي و پيمان غفاري/ دستيار صحنه: بهرام سربازي/ دستيار لباس: صفورا صفاري/ گروه چهره‌پردازي: مارال ميرعليپور و سعيد مؤذني/ عكاس: ثريا شهيدي و تصويربردار پشت صحنه: امير احمدي.

---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------

داوود نژاد: حامد بدشانس‌ترین آدم روی زمین است

بازیگر نقش حامد در مجموعه "نون و ریحون" این شخصیت را به دلیل فراز و فرود فراوان بدشانس‌ترین فرد روی زمین دانست.

رضا داوودنژاد درباره حضور خود در مجموعه تلویزیونی "نون و ریحون" به خبرنگار مهر گفت: از حضور در این سریال احساس رضایت می‌کنم. تا کنون واکنشهایی که از مردم درباره این مجموعه دیده‌ام بسیار خوب بوده است. ما قبل از شروع کار با وضعیت این مجموعه آشنا بودیم و می‌دانستیم که به دلیل تاخیر در شروع تصویربرداری این سریال در شرایط ویژه‌ای قرار دارد.

وی درباره جدا بودن شخصیت حامد از دیگر بازیگران این مجموعه و چگونگی هماهنگ شدن با آنها گفت: این مسئله خواست نویسنده بود. از ابتدا در فیلمنامه قرار بر دو بخش بودن فضای داستان بوده است. اما قرار است هرچه جلوتربرویم من نیز به جمع بچه های رستوران اضافه شوم.

وی ادامه داد: آقای موتمن دست من را برای ارائه کارهای بداهه خیلی باز گذاشتند. من هم با توجه به نظر کارگردان و در چهارچوب متن از بازی بداهه استفاده می‌کنم. اما کارگردان کنترل درستی بر روی این شخصیت‌ها دارند. من تلاش کردم فضایی که در خانواده با آن روبرو هستم برای تماشاگر جذاب ودیدنی باشد. می‌خواستم حوصله تماشاگر وقتی که از فضای سفره‌خانه دور می شود سر نرود.

داوونژاد درباره ریسک پذیرفتن این نقش که احتمال منفی بودن آن می‌رود خاطر نشان کرد: حامد ذاتا شخصیت بدی نیست. روند داستان او را در شرایط سختی قرار می‌دهد. در معرفی این شخصیت آمده که او می‌تواند بدشانس‌ترین آدمی باشد که روی کره زمین زندگی می‌کند. مسائل ناگهانی برای او زیاد به وجود می‌آید. ما چهارچوب کلی داستان را می‌دانیم. امیدوارم هرچه بیشتر در دل داستان فرو می‌رویم موفق‌تر عمل کنیم.

وی درباره شتابزدگی در تولید این مجموعه گفت: بعضی از نظرها متفاوت است. عده‌ای معتقد هستند داستان هرچه جلوتر می‌رود شخصیتها بیشتر قوام می یابند. مردم عادی معتقد هستند شخصیتها در روند قصه جذابتر شده‌‌اند.

4. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

بابا؟
    به من گفت بابا،ای قربون اون بابا بابا گفتن برم!!!!!!!!

6. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

یه سریال تقریبا طنز _انتقادی ساختن
    بعدش میان صدا قطع میکنن آخه چه کاریه
    در ضمن کمی داستان داره مزخرف میشه
    به نظر من سریال خوبی از آب در اومده.این حامد بدبخت فکر کنم کم کم پشیمون بشه از اینکه زن گرفته.هنوز هیچی نشده مادرش را باید شوهر بده

8. این کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

عاشق نشین!
    نکنین این کارو!
    یه بار دیگه این حرف رو بزنی
    میزنم تو گوش آواتارت
    مگه امضامو نمیخونی
    من عاشق کایرا نایتلی شدم
    بفهم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقش "شریفی نیا " خیلی کمرنگ و اصلا بی رنگه .

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

رنجبر: موتمن انگیزه حضورم در "نون و ریحون" شد

بازیگر مجموعه "نون و ریحون" دلیل حضورش در این مجموعه را حضور کارگردان، تهیه‌کننده و عوامل حرفه‌ای در پشت دوربین دانست.

مهران رنجبر درباره تجربه بازی در این سریال به خبرنگار مهر گفت: من قبلا در سریال "تاوان" به کارگردانی شهرام شاه‌حسینی حضور داشتم. "نون و ریحون" دومین تجربه من در زمینه کارهای تصویری است. 14 سال تئاتر کار کردم که برای بازی در این مجموعه اقای محمدرضا شریفی‌نیا من را به کارگردان معرفی کرد.

وی ادامه داد: من بازیگر کارهای جدی هستم و فکر می‌کنم این سریال آخرین کار طنزی باشد که انجام می‌دهم. سیاوش شخصیت جدی است که در موقعیت‌های طنز قرار می‌گیرد و اتفاقهای مضحکی برایش می‌افتد. خوشبختانه این مجموعه به هیچ عنوان کمدی سخیف و مبتذل نیست و به ورطه لودگی نمی‌افتد.

این بازیگر افزود: اگر ساخت این مجموعه زودتر آغاز می‌شد کیفیت آن بالاتر می‌رفت و فشار کمتری بر گروه تولید وارد می‌شد. بازخورد این مجموعه از طرف مخاطبان بسیار خوب است. من از بازی خودم رضایت کافی ندارم. صادقانه باید بگویم انتظارم از خودم بالاتر بود.

رنجبر گفت: حضور موتمن به عنوان کارگردان در انتخاب این نقش بسیار مهم بود. همچنین حضورسید محمود رضوی که تهیه‌کننده فیلم "درباره الی" است باعث حضورم در این مجموعه شد. گروه تولید همه از حرفه‌ای‌های سینما هستند. حضور امیر کریمی پشت دوربین باعث دلگرمی همه شده است.

بازیگر مجموعه "تاوان" ادامه داد: تک بعدی شدن سریالهای مناسبی باعث از دست دادن مخاطبان شده است. وجود مجموعه‌های شاد و مفرح روحیه تماشاگران ومردم روزه‌دار را عوض می‌کند.

مهران رنجبر درباره حذف قسمتهایی از بازی‌اش گفت: بعضی از قسمتهایی که من بازی داشتم و سکانس‌های حساسی بود دچار ممیزی شد. من این سکانس‌ها را عاشقانه دوست داشتم و متاسفم ازاینکه حذف شدند. به هر حال وقتی با گروهی از افراد شوخی می شود نباید به کسی بربخورد و اعتراض کند. چون اگر ما از یکدیگر انتقاد نکنیم دیگران این کار را انجام می‌دهند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

عباسی: طنز در "نون و ریحون" کنترل شده است

بازیگر مجموعه "نون وریحون" با اشاره به اینکه استفاده از طنز و بداهه در این سریال کنترل شده است اعتقاد دارد کارهای روتین جذابیت خاصی برای بازیگر به وجود می‌آورند.

گلاره عباسی بازیگر نقش فرشته در مجموعه تلویزیونی"نون و ریحون" درباره‌ شخصیت خود به خبرنگار مهر گفت: من قبلا در مجموعه" ترانه مادری" نیز بازی کرده‌بودم که آن نیز سریالی بود که هر شب پخش می‌شد. اما فشار این مجموعه سخت تر است چون ما هر شب باید کار را برای پخش آماده کنیم واین مسئله انرژی زیادی از گروه می گیرد.

وی ادامه داد: برای من بازی در کارهای روتین جذابیت خاصی دارد. چون من به عنوان بازیگر می توانم نتیجه کار وبازخورد ان را نزد مخاطب ببینم. این مسئله خستگی هنگام کار از بین می‌برد.

وی افزود: درست است نقشی که من بازی می‌کنم تا اندازه‌ای در ارتباط با بعضی از بازیگران نیست. اما به هر حال در پشت صحنه با آنها برخورد دارم وتلاش می کنم تا خیلی از فضای سفره‌خانه دورنباشم. من تا کنون تجربه طنز نداشتم اما بقیه بازیگران همه تجربیات بسیاری در این زمینه داشتند و من از کمک انها استفاده می کردم.

وی خاطر نشان کرد: رضا داوودنژاد به عنوان بازیگر مقابل در شناخت من از فضای داستان خیلی موثر بود. همچنین آقای نعمتی نیز به عنوان نویسنده در نگارش شخصیت من با دقت عمل کردند تا جنبه‌های طنز شخصیت به درستی پرداخت شود. امیدوارم نتیجه کار نیز مورد پسند مخاطبان قرار گیرد.

عباسی بیان کرد: از اینکه متن دیر به دست بچه ها می‌رسد ناراضی نیستم. البته این کاردشواری های خاص خودش را دارد اما از طرف دیگر جذاب است. چون هر روز با یک موقعیت تازه وجدید روبرو می شویم. و تجربه متفاوتی است. کارهای روتین همگی این خاصیت را دارند.این مسئله باعث نشده کیفیت کار پائین بیاید چون کارگردان ونویسنده احاطه کاملی بر فضای مجموعه دارند.

وی افزود: تلاش گروه نویسندگان این مجموعه بر این بوده که کار افت نکند و کیفیت آن تا پایان حفظ شود. در این مجموعه گروه بازیگران با نظارت کامل کارگردان از بداهه استفاده می‌کنند. مسائل طنزی که در این اثر مطرح می‌شود همگی از قبل در متن وجود داشته وبازیگران تلاش کردند این شوخی‌ها را از آن خود کنند.

وی درباره استفاده از لهجه آذری در این مجموعه گفت: من آذری نیستم اما چند سال قبل در یک تئاتر در نقش دختری آذری حاضر شدم . در این کار نیز من از نظرات آقای بهرنگ توفیقی دستیار کارگردان که آذری هستند استفاده می کردم ونظر ایشان را نیز در پایان هر صحنه درباره درست بودن لهجه جویا می شدم. آقای موتمن نیز با زیاده‌روی در لهجه موافق نبودند بنابراین همه‌چیز کنترل شده بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهتر !!!

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فکر کنم اشتباه اومدین

این سریال هم دیگه داره بی مزه میشه اوایل خیلی بهتر بود.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •