ببین دوباره داری شروع میکنیا!
دیروز مگه نگفتی اینکه کی زودتر یه قابلیتو گزاشته رو گوشیش و تقلیدو قبول نداری حالا باز زدی زیرش
منم گفتم اگه ترتیب و اینا قبول اولین گوشیی که اصلاً خروجی tv داشت d600 بود!
حالا چرا قاطی کردی داریم دوستانه بحث میکنم از الفاظ رکیک (چرند) استفاده نکن دوست عزیز![]()
نه من مشکلی ندارم با برندای دیگهمیگم شما کلا مشکل داریا! باور کن! یه سوال, چطوریه شما با همه ی برندها مشکل داری؟ آخه با بچه های سونی, نوکیا, موتو.... همه ی برندها جلوی این سامی کم آوردن! خیلی جالبه واسم
طرفدارای برندای دیگه با سامسونگ مشکل دارن
اینم جالبه!بله بله , در نتیجه ppi کمتر!
hd2 با صفحه 4.3 اینچی همین رزولوشنو داره و اصلاً پیکسلاش دیده نمیشه
یه چیزی بگید که عملاً کاربرد داشته باشه
ppi کمتر درسته ولی در با همین ppi هم پیکسلا دیده نمیشن پس این برتری نیست و بزرگتر بودن صفحه برتریه
پس شما هم اگه میخای در مورد دوربین یا کیفیت بدنه یه گوشی نظر بدی باید حتماً باهاش کار کرده باشی و نباید بر اساس ریویو ها نظر بدیواسم نمودار نذار اینجا! چند بار از هدفون xt720 , گالکسی استفاده کردی؟
i9000 و ویو بهترین هدفونها رو دارن هم از نظر بلندی هم از نظر کیفیت و...
ولی مثلاً همین مایلستون که دوستم داره تو ماشین وصل میکنه به aux صداش کمتر از امنیا 2 هست که هیچ ادعایی نداره
غیر رسمی نیست در واقع نسخه بتاست و لو رفته ... به هر حال قابل استفادست و نسخه اصلیش سپتامبر میادunofficial! اینم مزیته؟ واقعا؟ میدونی که xt720 هنوز واسه اروپا ریلیز نشده و به محض ریلیز 2.2 میاد!(رسمی!!!!!!!!)
این که میگین بهترین گوشی سامسونگو با یه گوشی معمولی از موتورولا مقایسه میکنیم جالبه
خب مگه droid x و droid 2 اصلاً ریلیز شدن ؟ اصلاً مگه gsm هستن ؟ اصلاً معرفی شدن ؟!
این دوستمون میخاد گوشی بخره کاری نداره که چیو با چی مقایسه میکنیم ... به نظر شما مقایسه یه گوشی که 2 ماهه ریلیز شده با گوشی که هنوز معرفی نشده درسته ؟!