نه زیاد بیشتر میشه گفت با ریسک بالا مخصوصا برای افراد نا آشنا در واقع این کار رو فقط و تنها فقط زمانی انجام میدیم که لازم باشه یعنی از قبل مشخص باشه که این تغییر برای این مدل/برند نتیجه رو در مواردی تغییر میده یعنی از اون کارهای سعی و خطا نیست!حتما هم تعویض لازم نیست اگه امکان ویرایش باشه چه بهتر...به نظر شما تعویض بایوس کارت گرافیک کار دشواری نیست ؟
خب دوست عزیز مشخص هست اگه قابلیت جدا شدن داشته باشن یک حالت انعطاف پذیری و نرمی هست مثل پوشش اسلاتهای پایین کیس که جدا میشن و مودم کارت گرافیک و ... رو نصب می کنید تو زاویه عکس درست مشخص نیست ولی اگه منافذ خیلی کم هستند برای عبور هوا قطعا باید جدا بشه...مشکل همینجاست که نمیتونم اون پره مانند هارو جدا کنم وگرنه مشکل تو نصبش ندارم؟؟؟؟!!!!!!چظوری باید اون پره مانندهارو جداکنم؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز کیس شما یک فن 12 کنار روبروی گرافیک کم داره (درست زیر فن کنار سی پی یو)و در حالت پیش رفته تر یک فن 12 جلوی کیسهیت سینک نمیدونم چیه///دور فن تو فول لود به 75 میرسه و تو حالت عادی بین 25 تا 40 هست///تهویه کیس که بد هست ولی چرا دمای cpu میشه 27درجه ولی گرافیک میشه 47 درجه؟؟؟
نقل قول:در ضمن نیکان جان قبلا گفتن که شاید چون گرافیک پایین کیس هست هوا بهش نمیرسه
چیکار باید بکنم که هوا به پایین کیس هم برسه و اونجا هم دمای مناسبی داشته باشه//چون من هروقت دستم رو پایین کیس میبرم گرما رو به خوبی حس میکنم ولی بالای کیس اینطور نیست!!؟؟؟؟
دماتون نسبتا کمی بالاست دمای محیط بالا در این فصل و تهویه نامناسب کیستون عواملش هستند نگران چیز خاصی نباشید می تونید دور فن لود رو بیشتر کنید ممکنه طول عمر فن کمتر بشه اما دما gpu کاهش پیدا می کنه ...