تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 252 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

كفاشيان:‌ حداقل تا 2 سال ديگر رييسم

اتفاقات يك ماه اخير فوتبال ايران حواشي زيادي را براي فدراسيون فوتبال به وجود آورده و باعث شده انتقادات فراواني از فدراسيون مطرح شود. حالا علي كفاشيان رييس فدراسيون در خصوص تمام حرف و حديث‌هاي چند وقت اخير فوتبال ايران صحبت كرده و به تمام انتقادات پاسخ داده است.

مايلي‌كهن نظر شخصي‌اش را بيان كرده
    مايلي‌كهن عنوان كرده فدراسيون بايد از علي دايي براي سرمربيگري تيم ملي پول هم مي‌گرفته كه من در اين خصوص نمي‌توانم صحبتي كنم. به هر حال مايلي‌كهن نظر شخصي‌اش را گفته و خودش بايد از نظرش دفاع كند. قبل از مقدماتي جام‌جهاني به اين جمع‌بندي رسيديم كه علي دايي را به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب كنيم و به همين خاطر با او قرارداد امضا كرديم. اين نظر و اعتقاد ما بوده و اعتقاد مايلي‌كهن هم چيز ديگري است.

نبايد به داستان ترابيان دامن زده مي‌شد
    ترابيان صحبتي را مطرح و پس از آن هم از تمام بازيكنان تيم‌ملي و خانواده‌هاي آنها عذرخواهي كرد. متاسفانه رسانه‌ها بيش از حد به اين مساله دامن زدند و اين قضيه را بي‌مورد بزرگ كردند. ما آنقدر مسايل بزرگ و با اهميت در ورزش داريم كه پرداختن به اين مسايل حاشيه‌اي واقعا بي‌اهميت است. متاسفانه نبايد به اين مسايل دامن زده مي‌شد و رسانه‌ها به دنبال واكنش بازيكنان مي‌رفتند.

براي فدراسيون روشن شده كه قطبي در آفريقا بوده است
    ما كاملا مطمئنيم كه قطبي در آفريقاي جنوبي بوده و بازي‌هاي جام جهاني را از نزديك تماشا كرده است. تمام مدارك از جمله بليت رفت و برگشت قطبي به آفريقاي جنوبي را در اختيار داريم و براي ما كاملا روشن شده كه او در آفريقاي جنوبي بوده است. جدا از اين مساله قطبي سرمربي تيم ملي ما است و همين كه مي‌گويد به آفريقا رفته بايد براي ما قابل قبول باشد. شبهه‌اي براي فدراسيون در اين زمينه وجود ندارد و اگر برنامه‌‌اي براي رونق دادن به برنامه‌اش شبهاتي را مطرح مي‌كند، اين وظيفه من نيست كه بخواهم به سوال‌هاي جزيي و بي‌مورد پاسخ بدهم.

فدراسيوني‌ها بدون هماهنگي مصاحبه نمي‌‌كنند
    پس از صحبت‌هاي عباس ترابيان كه حسابي جنجال‌ساز شد تصميم گرفتيم كه مسوولان فدراسيون بدون هماهنگي اقدام به مصاحبه نكنند، البته ما قبل از اين هم به چند مورد مشابه برخورد كرده بوديم. ابلاغيه‌اي داخلي صادر كرده‌ايم تا فردي بدون هماهنگي مصاحبه انجام ندهد و مشكل‌ساز شود.

حداقل تا دو سال ديگر رييسم
    كاشاني هووي من نيست. با رفتن گنجعلي‌خاني از هيات رييسه به دليل دو شغله بودن خودم حبيب كاشاني را به هيات رييسه پيشنهاد دادم كه اين پيشنهاد با موافقت اعضا همراه شد. اگر بخواهيم به اين داستان بدبينانه نگاه كنيم تمام اعضاي هيات رييسه هووي من هستند. هيچ بحثي درباره رفتن من از فدراسيون مطرح نيست و حداقل تا مجمع آينده كه دو سال ديگر برگزار مي‌شود، رييس فدراسيون فوتبال هستم و تمام تلاشم را مي‌كنم تا وظيفه‌ام را به نحو احسن انجام دهم.

كم شدن تماشاگران ليگ طبيعي است
    رقابت‌هاي جام‌جهاني تازه به پايان رسيده و ليگ در آغاز راه قرار دارد و به همين دلايل آمار تماشاگران ليگ كاهش يافته است. اين اتفاق تا حدي طبيعي به نظر مي‌رسد اما با شروع ماه رمضان سكوها دوباره پر مي‌شود.

تجديدنظر درباره حضور خبرنگاران در اردوهاي تيم ملي
    تاكنون محروميتي براي رسانه‌ها و خبرنگاران قايل نشده‌ايم ولي ممكن است در اين باره تجديدنظر كنيم. فدراسيون در حال حاضر تعامل خوبي با رسانه‌ها دارد اما اتفاقاتي كه در اردوي اتريش از سوي نمايندگان رسانه‌هاي حاضر افتاد ممكن است موجب شود در اين ارتباط تجديدنظر كنيم وگرنه هيچ محروميتي براي هيچ رسانه و خبرنگاري در كار نيست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mojtaba-civil; 07-08-2010 at 20:04.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض مایلی کهن: داروغه ام، با کمک خدایان قهرمان جام حذفی شدند!

آقای دایی که ۹ ماه به خاطر حذف تیم ملی فوتبال جرات بیرون آمدن از خانه را نداشت به خاطر یک جام حذفی که با بردن تیمهای لیگ یک و دو فوتبال ایران بدست آمد دوباره همان کبر، غرور و خودخواهی دامنش را فراگرفت.
    علی دایی و محمد مایلی کهن سالهاست با یکدیگر اختلاف نظر دارند و هرازچندگاهی در مصاحبه های خود موضع گیری هایی تند و البته برخی اوقات توهین آمیز علیه یکدیگر می گیرند. آخرین درگیری لفظی این دو به بعد از بازی هفته سوم لیگ برتر برمی گردد که این دو هر چند قبل از شروع بازی به سمت یکدیگر رفتند، اما در نشست خبری مجددا علیه یکدیگر موضع گیری کردند. پس از این اتفاقات و در شرایطی که علی دایی این بار تندتر از قبل مایلی کهن را مورد خطاب قرار داد و از او به عنوان داروغه نام برد، سرمربی سایپا شنبه شب پاسخ او را داد.
    مایلی کهن با این جمله که " من به جای دایی از مردم به خاطر نرفتن به جام جهانی عذر خواهی می کنم و احتمالا پولی که دایی می خواهد از فدراسیون بگیرد، پاداش نرفتن به جام جهانی است " صحبت هایش را در برنامه ورزش بدون ویرایش رادیو گفتگو آغاز کرد.
    زمانی که در مقدماتی جام ۹۸ فرانسه به قول دایی ما را بیرون انداختند از فدراسیون و مردم طلبکار نشدیم ضمن اینکه تیم من با کمترین امکانات بود و بیشتر از دسیسه های خود آقایون ضربه خوردیم. دو برد مقابل چین و یک برد مقابل قطر در کارنامه ما بود و تازه ایران باید از یک گروه ۵ تیمی که یک سهمیه صعود داشت به جام جهانی می رفت نه مانند زمان ایشان که از بین ۵ تیم سه تیم می توانند صعود کنند که این اتفاق هم با ۱۸ بازی تدارکاتی و کلی هزینه نیفتاد و حتی بعد از مساوی تیم ملی مقابل امارات گلر خوبمون سید مهدی رحمتی سجده شکر بجا آورد و رئیس وقت سازمان تربیت بدنی ( علی آبادی ) ۵ میلیون تومان به او پاداش داد!
    آقای دایی از پنج بازی مقدماتی جام جهانی ۶ امتیاز گرفته بود و باز مدعی است من تیم را می بردم جام جهانی ؟ من متاسفم از اینکه ایشان به جای عذرخواهی از مردم مثل همیشه طلبکار است.
    آقای دایی که ۹ ماه به خاطر حذف تیم ملی فوتبال جرات بیرون آمدن از خانه را نداشت به خاطر یک جام حذفی که با بردن تیمهای لیگ یک و دو فوتبال ایران بدست آمد دوباره همان کبر، غرور و خودخواهی دامنش را فراگرفت.
    تیم پرسپولیس بدترین نتایج را همراه با دایی گرفته و من به عنوان یک پرسپولیسی از این موضوع خجالت زده و شرمگینم. چهار گل از شاهین بوشهر خورد و احمد پوری بازیکن شاهین آمد توی برنامه نود و اعلام کرد نمی خواستیم بیشتر از این به آنها گل بزنیم، به این مورد باخت مقابل ابومسلم و تیم خود من را هم اضافه کنید در نهایت هم با کمک خدایان! جام حذفی فوتبال ایران را بدست آورد و امیدوارم آقای کاشانی بتوانند بابت اعمالشان در آن دنیا پاسخگوی بردار شهید خود باشند.
    به علی دایی می گویم، بله من داورغه فوتبالم چون چکیده این فوتبال هستم و ایشان که معتقدند کشور قانون داره ، می بینند که بعضی ها که قلدر می شوند قانون را هم زیر پا می گذارند. شما به من بگویید این آقا که مدرک مربیگری A فوتبال را ندارد با کدام مجوز روی نیمکت پرسپولیس در لیگ برتر نشسته است و آقای محصص هم به خاطر حجب و حیا خود می گوید دایی مدرک A دارد.
    آقای دایی بدون کلاس آمدن بالاخره مدرک فوق لیسانس خودش را گرفت و می بینیم در کشور ما با اینکه قانون خوب داریم بعضی ها به راحتی قانون را دور می زنند.
    ایشان ادعای موفقیت دارد. کدام قهرمانی در کارنامه دایی است. آن تیم سایپایی که در آن سال قهرمان شد در واقع تیم من بود میثاق معمارزاده، محسن خلیلی، هادی عقیلی، مجید غلام نژاد و ابراهیم صادقی اینها بچه های من بودند که بعدا به ببار نشستند. ضمن اینکه آن تیم سایپا را ایشون نبسته بود بلکه اقای ورنر لورانت بسته بود که در ۶ هفته اول صدرنشین بود و بعد بر اثر دانش آقای دایی امتیازات سایپا از دست رفت!
    همه بازی پرسپولیس و سایپا و نوع حرکت ایشان مقابل شیث رضایی را یادشان هست که در نهایت با توسل به نمایندگان مجلس کارش حل شد. آقای دایی سال بعد تیم سایپا را با سه برابر هزینه زمان ما بست و تیم داشت می رفت دسته یک و ما سایپا را بعد از او نگه داشتیم.
    توصیه می کنم آقای دایی اول مدرک مربیگری اش را بگیرد و بعد در مورد موفقیت فوتبال صحبت کند.
    آقای دایی در بازی برگشت پرسپولیس مقابل پگاه گیلان(فصل ۸۲) تا زمانی که چکش در بانک نقد نشد اتوبوس تیم را در اتوبان قزوین - رشت نگه داشته بود. بهرحال علی دایی علاقه زیادی به پول دارد و عیبی هم ندارد ولی طلبکاری او به جای عذر خواهی از مردم قابل تحمل نیست.
    برخی افراد هستند که این فوتبال را ناپاک کرده اند شما به اظهارات مدیر عامل داماش گیلان در مورد تخلفات سرمربی سابق این تیم نگاه کنید. آیا این موارد را هم من گفته ام.
    متاسفانه ایشان دروغ پردازی می کند من بارها به دادگاه رفتم و تا آخر ایستادم و حتی گفتم جریمه نقدی ۳۰۰ هزار تومانی دادگاه را هم ندارم تا به زندان بروم و ادعای ایشان دورغ محض است.
    البته من مراقب هستم دوباره کلمه ای نگویم که کارم به دادگاه بکشد ولی این هم از آن موارد جالب است که در اول همه چیز به خاطر آقای کاشانی است و جای مبلغ قرارداد سفید است و بعد از شش ماه یک دفعه می شود ۵۰۰ میلیون تومان! در حالیکه به نظر من آقای دایی در آن مقطع باید پولی هم بابت سرمربیگری تیم پرسپولیس به این باشگاه می پرداخت.
    متاسفانه کم تدبیری فدراسیون موجب شد یکی از بهترین تیمهای ملی فوتبال ایران با حضور ستارگانی مانند مهدوی کیا ، کریمی ، نکونام ، شجاعی و ... که به بلوغ فوتبالی خود رسیده بودند به جام جهانی نرود و امروز باید به جای دریافت غرامت از دایی باید به او خسارت هم بدهند! بهرحال من به جای علی دایی از مردم بابت نرفتن تیم ملی به جام جهانی عذر خواهی می کنم.

کد:
    نظر من حاج مایلی خوب داره حرف حق میزنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا ایول مایلی کهن باز کولاک کرده ( اخ جون حاشیه ) تا چند روز باید منتظر جوابیه های علی دایی و مایلی کهن باشیم

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 جدیدترین افشاگریهای فوتبال ایران/هرگز از ساكت و قلعه‌نويي نخواهيم گذشت!/نظر هواداران برايم مهم بود

جدید ترین اظهارات فیروز کریمی

خبرگزاری
    پارس فوتبال

اختلاف فيروز كريمي و اميرعابديني در فوتبال ايران بر كسي پوشيده نيست. آنها در طول همكاري خود فراز و فرودهاي زيادي را تجربه كرده‌اند اما، اين بار بر سر عدم صعود تيم داماش گيلان به رقابت‌هاي ليگ برتر كه "عابديني" مقصر اصلي آن را فيروز كريمي مي‌داند جنگي تازه سر گرفته است. جنگي كه با اتهام زدن‌هاي مديرعامل باشگاه شروع شد و با پاسخ‌هاي خونسرد و گاهي بي‌ربط فيروز كريمي ادامه يافته است.
    فيروز كريمي در تازه‌ترين اظهارات و در پاسخ به ادعاهاي امير عابديني علاوه بر رد اظهارات اخير او مدعي شده است كه ساختار كلي ورزش داماش گيلان به گونه‌اي است كه هيچ يك از تيم‌هاي اين باشگاه در سال‌هاي اخير موفقيتي نداشته‌اند و ناكامي تيم فوتبال اين باشگاه نيز ناشي از همين روند بوده است. او از گروهي موسوم به "پليكان" سخن گفته كه به ادعاي او مسبب اتفاقات ناخوشايندي براي جوانان رشت بوده است اما، او گفته كه نمي‌خواهد چيز بيشتري از اين گروه بگويد.

متن كامل اظهارات «فيروز كريمي» كه از طريق نمابر در اختيار ايسنا قرار گرفته است به شرح زير است:

* گويا بحث داماش گيلان، فيروز كريمي و امير عابديني قرار نيست به اين زودي‌ها فيصله يابد. ناكامي در مرحله پلي‌آف، باز هم نوك پيكان انتقادات از سوي مديرعامل باشگاه داماش را متوجه شما ساخته است؟

ـ اين مساله از نظر من تمام شده است اما براي تنوير افكار عمومي لازم مي‌دانم به نكاتي اشاره كنم و به برخي آقايان گوشزد كنم كه نمي‌توان با فرافكني، مردم هوشمند و فهميده گيلان را گمراه كرد. بحث من محدود به تيم فوتبال داماش گيلان نمي‌شود. با يك نگاه به تيم‌هاي واليبال، بسكتبال و ساير تيم‌هاي فوتبال اين مجموعه در رده‌هاي سني مختلف مي‌توان به سادگي فهميد كه غير از تيم‌هاي فوتبال بزرگسالان داماش گيلان آن هم تا مرحله پلي‌آف، توفيقي نصيب برادران خسروي به عنوان مالكين اين تشكيلات نشده است. البته آن‌ها با يك تفكر اساسي و منطقي وارد عرصه ورزش شده‌اند و هزينه‌هاي سنگيني براي تيم‌داري در رشته‌هاي مختلف و رده‌هاي گوناگون كرده‌اند اما متاسفانه به دلايلي نتيجه مطلوب حاصل نشد.

* اوا اينكه آيا منظور‌تان نوع مديريت امير عابديني بر تيم‌هاي ورزشي داماش است؟ دوم اينكه طبعا ضرر مالي تشكيلات داماش متوجه مديرعامل باشگاه هم خواهد شد و نمي‌توان ادعا كرد عابديني بابت اين قضيه هيچ گونه دغدغه خاطري نداشته و ندارد.

ـ من فقط اين را مي‌دانم كه تمام هزينه‌هاي باشگاه را برادران خسروي مي‌پردازند و عابديني هيچ نقشي در سرمايه‌گذاري‌هاي صورت گرفته ندارد. حتي نمي‌دانم وي حقوق‌بگير تشكيلات است يا خير.

* اما تا قبل از آن مصاحبه امير عابديني نوع اظهارنظرهاي شما در مورد او متفاوت بود؟

ـ قبل از پاسخ به اين سوال بايد عنوان كنم حضور در صحنه جرايد به هر قيمت، چه به لحاظ توجيه عملكرد و چه به لحاظ پرستيژ مديريتي ديگر جايگاهي در كسب موفقيت و محبوبيت افراد و يا اثبات توانمندي ندارد و اصطلاحا چاه بايد از خودش آب داشته باشد. در مورد شروع همكاري با امير عابديني بايد بگويم من با همان نگاه 15 سال پيش و تصوري كه از مديريت سال‌هاي دور او داشتم، وارد كارزار عمل شدم اما فكر نمي‌كردم به دلايل واهي از كار بركنار شوم.

* عابديني مدعي است دلايلي محكمه پسند براي خواستن عذر شما داشته است؟

ـ كدام دلايل منطقي؟ صحبت‌هاي او را دوباره مرور كنيد! عابديني به 3 دليل؛ عدم اتخاذ سيستم بكش بكش روي دروازه حريفان؛ عدم اعتراض شديد به داوران و جلز و ولز نكردن كنار زمين عذر من را خواست. البته من به تصميم وي احترام مي‌گذارم اما همين طرز تفكرات بود كه باعث شد در بازي با صنعت نفت آبادن آن نتايج اسفناك رقم بخورد. لابد آن جا هم فدراسيون فوتبال و يا داور مسابقه مقصر بود! ناكامي تيم‌هاي فوتبال داماش درود، داماش تهران و تيم‌هاي واليبال و بسكتبال هم تقصير فدراسيون فوتبال بود؟ طي سال‌هاي مديريت عابديني در حدود دو دهه گذشته نيز علي كفاشيان مقصر ناكامي‌هاي او بوده است؟

* يعني در ناكامي داماش گيلان، غير از امير عابديني هيچ كس را مقصر نمي‌دانيد؟

ـ به اعتقاد من تمام بازيكنان و اعضاي باشگاه از جمله اركان تشكيلات داماش به نحو شايسته تلاش كردند. بازيكنان هم در طول فصل سنگ تمام گذاشتند. هيات فوتبال گيلان نيز نهايت همكاري را با ما داشت. اين هيات توانمند و لايق، زمينه صعود تيم‌هاي چوكا و سپيدرود رشت به ليگ دسته اول را فراهم ساخت و به نوعي شايستگي خود را نشان داد. اما اشكال كار داماش گيلان چيز ديگري بود.

* اتفاقا عابديني هم معتقد است اشكال كار شما بوديد و براي اثبات گفته‌هاي خود، مدعي داشتن ادله قانع كننده‌اي است.

ـ من هم در صورت احساس نياز، اداي تكليف خواهم كرد و خدمت خسروي، مالك باشگاه داماش گيلان مي‌روم و توضيحات لازم را به وي ارائه خواهم كرد. مواردي نيز وجود دارد كه آن‌ها را از طريق كميته انضباطي پيگيري خواهم كرد. اگر لازم باشد از طريق مقامات قضايي نيز اين موارد را دنبال مي‌كنم.

* مديرعامل باشگاه داماش گيلان مدعي است به دليل رفتاري كه از شما ديده، براي نخستين بار در طول فعاليت مديريتي‌اش دست به تغيير اين چنيني سرمربي تيم خود زده است. در اين مورد و نيز بحث تسويه حساب مالي با باشگاه چه توضيحي براي ارائه كردن داريد؟

ـ اگر علاقه‌مندان ورزش از نحوه مديريت وي در سال‌هاي نه چندان دور گذشته خاطره‌اي به ذهن ندارند، حداقل در 14 ماه گذشته به ياد دارند كه به فاصله چند بازي تا پايان ليگ برتر، چه تغييرات متعددي در كادر فني تيم پگاه رخ داد و امسال نيز در تيم‌هاي مختلف داماش درود و داماش تهران چند مربي عوض شد؟ اما در مورد تسويه حساب با باشگاه حاضرم با كمال ميل در كميته انضباطي حضور يابم و مراحل قانوني اين روند را طي كنم. در اين مورد بي‌انصافي است كه از عابديني تشكر نكنم چرا كه انصافا وي با تمام حرف و حديث‌هاي موجود، در اين زمينه به من كمك كرد.

* به نظر شما حيف نبود آن تيم مقتدر بازي‌هاي مرحله گروهي، اين چنين در مرحله‌ي پلي آف ناكام شود و تمام زحمت‌هاي صورت گرفته ضايع شود؟ خودتان براي اتفاقي كه رخ داده احساس ناراحتي و يا پشيماني نمي‌كنيد؟

* من ناراحت هستم اما پشيماني سهم كساني است كه با مشاهده نتايج تيم در بازي‌هاي مرحله گروهي، تصور كردند مي‌توان صعودي آسان به ليگ برتر داشت؛ و لو آن كه آن بلا را بر سر كادر فني بياورند. صعود البته آسان نبود اما امكان‌پذير بود. حالا خيلي چيزها ثابت نشده است. با اين حال اجازه نمي‌دهم هيچ بازيكن و يا فردي از اعضاي تيم در مورد مساله پيش آمده بين من و عابديني اظهار نظر كند. من از وي گله دارم اما به هيچ وجه اجازه نمي‌دهم كسي از روي تملق و يا چاپلوسي در نزد من كوچك‌ترين بي‌احترامي به عابديني بكند و در مورد وي حرف نامربوطي به زبان بياورد.

* عابديني معتقد است شما با مديران بزرگ كار نكرده‌ايد و به همين سبب نتوانستيد با او ادامه همكاري دهيد.

ـ من افتخار همكاري با تاج، ملاحي، آجورلو، ساكت، فتح‌الله زاده، شفق، طباطبايي، مهنام، اماني، هيبدي، شفيع‌زاده و... را داشته‌ام. به نظر شما اين افراد مديران كوچكي هستند؟ بزرگتر از اين مديران در عرصه فوتبال باشگاهي داريم؟ من فكر مي‌كنم موضوع كاملا برعكس است و نحوه قطع همكاري من با عابديني، حاوي واقعيات ديگري است كه در مورد مديران قبلي چنين مساله‌اي به اين شكل رخ نداده بود.

* با اين حساب بايد باز هم در قضيه ناكامي داماش گيلان در صعود به ليگ برتر دنبال مقصر و يا مقصرين مجهول بگرديم؟

ـ نه! به هيچ وجه، من مقصرين اصلي اين ناكامي را به شما معرفي مي‌كنم. از آنجايي كه اخيرا باب شده هر كس هرجا به دليل مشكلات تيمي و يا عدم توانمندي شخصي گناه ناكامي خود را گردن مجموعه سپاهان مي‌اندازد، من هم از اين فرصت استفاده كرده و براي توجيه مشكل موجود در داماش گيلان، صراحتا اعلام مي‌كنم باشگاه سپاهان، ساكت و امير قلعه‌نويي در اين ناكامي سهم به سزايي ايفا كرده و هرگز از آن‌ها نخواهيم گذشت.

* امير عابديني در آخرين مصاحبه خود صراحتا اعلام داشته كه پاداش پرداختي به بازيكنان از سوي مديران تشكيلات، با جرح و تعديل به آنان داده مي‌شده و در واقع درصدي از آن كسر مي‌شده است. اين قضيه واقعيت دارد؟

ـ در اين مورد "علي قاسميان" كاپيتان بومي داماش گيلان بهتر از من مي‌تواند توضيح دهد. قضيه از اين قرار بود كه بنا به درخواست بازيكنان 2 الي 3 درصد از تمام پاداش‌ها كسر و تحويل علي قاسميان و بهزاد داداش‌زاده كه خود در اين زمينه بيشترين كمك را مي‌كرد، مي‌شد تا به بيماران بي‌بضاعت داده شود. البته اين قانون در مورد خود من هم اجرا مي‌شد.

* بحث واريز مبلغي هنگفت به حساب شما در روز بازي با شيرين فراز كرمانشاه را تاييد مي‌كنيد؟

ـ من يك مثال براي شما مي‌زنم؛ اگر روزي ماموران جان بر كف نيروي انتظامي يك كاروان مواد مخدر را ضبط كنند و اين امر مصادف شود با خارج شدن مبلغي از حساب عابديني، آيا مي‌توان اين دو موضوع را به هم مرتبط دانست؟ آيا مي‌توان مشكلي كه وي از بابت دندان درد داشته و دارند را با قضيه فوق ربط داد؟ مگر اين‌ها با هم ارتباطي دارند؟

* تصميم‌گيري براي تيم در يك آرايشگاه را چگونه تفسير مي‌كنيد؟

ـ اگر هم صحبتي در مورد مصالح تيم با طرفداران و افراد صالح صورت گرفته، همان صحبت‌ها تيم را به مرحله پلي آف رساند اما تصميم‌گيري در دهكده ساحلي نتايج مرحله پلي‌آف را رقم زد. من براي نظر طرفداران تيم در كوچه و بازار هم احترام قائل بودم اما نظر عابديني و دوستانش ارزشي برايم نداشت، ناراحتي او از همين موضوع است كه هنگام تصميم‌گيري‌هاي فني به عابديني اجازه ورود به اتاق مربيان را نمي‌دادم. امروز شما متوجه مي‌شويد كه من حق داشتم و اگر غير از اين بود، نتايج مرحله پلي‌آف در بازي‌هاي گروهي هم تكرار مي‌شد.

* موضوع نفرات اضافي كنار زمين چه بود؟ آيا شما از تمام بازيكنان در تمرينات استفاده نمي‌كنيد؟

ـ عابديني فقط يك روز در رشت سر تمرين‌ها آمد كه در آن 10 دقيقه هم به دليل رانندگي شبانه، كنار زمين استراحت كرد. وقتي سراغش رفتم و دليل بسته بودن چشمانش را پرسيدم، او گفت معمولا موقع فكر كردن چشم‌هايش را مي‌بندد. امروز كه فكر مي‌كنم مي‌بينم وي خيلي بيش از حد معقول به فكر تيم بودند و فكر مي‌كردند!

* چرا با عابديني به مشكل برخورديد؟

ـ اولا اينكه من همواره به مافوق خود احترام گذاشته و مديران خود را دوست داشته و دارم. اما در مورد عابديني همان طور كه گفتم آخرين بار او را 15 سال قبل كه رييس فدراسيون فوتبال بود، ديدم و من مربي تيم ملي بودم. در واقع با تصورات همان روزها با داماش گيلان قرارداد بستم اما وي عوض شده بود. همان مشكل دندان‌دردهاي شديد و پلك روي پلك گذاشتن‌هايي كه بيش از 10 ثانيه طول مي‌كشيد، نشان مي‌داد عابديني با گذشته فرق كرده است. من ابتدا فكر مي‌كردم اين پلك زدن‌هاي طولاني مدت نوعي بي‌توجهي به من در هنگام مواجهه با اوست اما بعدها فهميدم كه مشكل چيز ديگري است!

* با اين حال همين آدمي كه شما معتقديد چشمانش اغلب اوقات بسته بود، از مردم رشت عذرخواهي مي‌كند و نشان مي‌دهد آن چنان هم كه شما مي‌گوييد بي‌خيال نيست و در خواب غفلت به سر نمي‌برد.

ـ مگر با عذرخواهي، نشاط و شادابي به جوانان بي‌گناه رشت بازمي‌گردد؟ برد و باخت هميشه در ورزش وجود داشته و خواهد داشت. هر شكستي در ورزش قابل جبران است اما مشكلاتي كه در دهكده ساحلي براي برخي جوانان معصوم و بي‌تجربه رشت به وسيله‌ي گروه پليكان به وجود آمد و من نمي‌خواهم خيلي در مورد آن صحبت كنم، به هيچ وجه قابل جبران نيست. هر كس مسبب چنين فجايعي شود، قطع به يقين سر عزيزانش هم مشكلات مشابهي اتفاق خواهد افتاد.

* گروه پليكان ديگر چه صيغه‌اي است؟

ـ همان گروهي كه به دلايل خاص دائم پلك روي پلك مي‌گذاشتند و زمان هوشياري آنان كمتر از زمان استراحت‌شان بود.

* اين وسط شما و عابديني عليه يكديگر مصاحبه مي‌كنيد و مالكان باشگاه داماش گيلان نمي‌دانند آخر سر حق با چه كسي بود؟

ـ برادران خسروي كه با زحمات بسيار توانسته‌اند صدها ميليارد تومان درآمد داشته باشند، انصافا با درايت و لياقتي كه از خود بروز داده‌اند و زحمتي كه كشيده‌اند، كسب اعتبار كرده‌اند اما سپردن اختيار بخشي از اين درآمدها به دست افرادي كه نمي‌دانند كجا چگونه عمل كنند، باعث از بين رفتن بركت آن قسمت از اموال‌شان شد كه اين مساله نه خداپسندانه است و نه در حق مردم گيلان روا است.

* روند همكاري شما با باشگاه فولادگستر تبريز به كجا انجاميد؟

ـ مديران فولادگستر با تمام مديران 23 سال عمر مربي‌گري من صحبت‌هاي مفصل داشته‌اند و قبل از اينكه به ادعاهاي برخي آقايان استناد كنند، واقعيات را از زبان همكاران قبلي بنده شنيده‌اند، ان‌شاءالله بيست و سومين سال پياپي مربي‌گري خود را با اين تيم تبريزي تجربه خواهم كرد و اميدوارم با طي يك مسير منطقي و به دور از حاشيه، سال آينده همين موقع شاهد صعود سومين تيم ديار آذربايجان به ليگ برتر خواهيم بود. اين مهم شدني است و به اميد خدا محقق مي‌شود.

کد:
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه good_messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبريز اولينر شهري

پيش فرض

ایول به حاجی مایلی خوب جواب این دایی رو داد
    انصافا اگه تو فوتبال ایران یه نفر باشه که حرف حق میزنه و از کسی هم نمیترسه همین مایلی کهنه

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ایول به حاجی مایلی خوب جواب این دایی رو داد
    انصافا اگه تو فوتبال ایران یه نفر باشه که حرف حق میزنه و از کسی هم نمیترسه همین مایلی کهنه
    آره هنوز یادم نرفته که چه جوری داشت قلعه نویی رو ماچ می کرد ....کم مونده بود....
    کلا آدمه هیجانیه....هیجانی یه حرف می زنه پس فردا هم می ره با دایی ماچ و رو بوسی می کنه....فکر نمی کنه و حرف می زنه...اما شما می تونید دوستش داشته باشید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه good_messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبريز اولينر شهري

پيش فرض

آره هنوز یادم نرفته که چه جوری داشت قلعه نویی رو ماچ می کرد ....کم مونده بود....
    کلا آدمه هیجانیه....هیجانی یه حرف می زنه پس فردا هم می ره با دایی ماچ و رو بوسی می کنه....فکر نمی کنه و حرف می زنه...اما شما می تونید دوستش داشته باشید!
    این ماچ ها تو فوتبال ما تشریفاتی شده دو سه نفر دستشون رو میگیرن میارن اونا هم الکی همدیگه رو ماچ میکنن
    در ضمن لطفا با تعصب قضاوت نکنید یه نگاه به حرف هایی که مایلی کهن تا حالا زده بندازین ببینید کدومشون غیرواقعی است همشون تو فوتبال ما وجود داره

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بالاخره وقتی فوتبال مملکت بی صاحب باشه همه به جون هم میفتن دیگه.
    حرفهای مایلی کهن راست هستن، حرفهای علی دایی هم همینطور.
    مشکل اینه که 4 تا مشنگ نشستن در صدر امور فوتبال و گند زدن به هیکلش و بعد چند نفر که واسه فوتبال زحمت کشیدن افتادن به جون هم.

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این ماچ ها تو فوتبال ما تشریفاتی شده دو سه نفر دستشون رو میگیرن میارن اونا هم الکی همدیگه رو ماچ میکنن
    در ضمن لطفا با تعصب قضاوت نکنید یه نگاه به حرف هایی که مایلی کهن تا حالا زده بندازین ببینید کدومشون غیرواقعی است همشون تو فوتبال ما وجود داره
    نمی دونم اینجا ما تا یه حرف بر خلاف حرف کسی می زنیم متعصب هستیم ولی کسانی که علاقه های کور کورانه داردند تعصب نیست ....خیلی جالبه باشه ایراد نداره من متعصب...اما می خوام یه بار تاریخ رو برات مرور کنم:
    زمانی که فیروز کریمی سرمربی استقلال بود نمی دونم سر چی بود با ممد مایلی مشکل پیدا کرد ....خبرنگار کانل 6 رفته بود کمیته انظباطی تا وقتی این دو تا بهم رسیدند ازشون فیلم بگیره...فیروز کریمی اومد دست و ماچ و روبوسی که یه دفعه حاجی مایلی خودش رو کشید کنار گفت :
    من از دست کسی که شاکی باشم ماچش نمی کنم دست هم نمی دم....من الکی با کسی روبوسی نمی کنم و آقای کریمی من از دست شما گله دارم!!!!!
    فیروز کریمی هم گفت آقای مایلی کهن من از دست شما گله ای ندارم
    بازم یه حرکت هیجانی از آقا حاجی.....
    بعدش فصل بعد قلعه نویی رو ماچ بارون کرد کسی که خوده این حاج ممد بهش شخصیت یکی از فیلم فارسی های قبل انقلاب رو چسبونده بود....
    آقا اصلا قلعه نویی بد...باید اینجوری با آبروی افراد بازی کرد ...
    دایی اصلا حریص....دنبال پولشه...ایشون باید قبل بازی با پرسپولیس شروع کنه جو بده(شاید می خواد مثل مورینیو چیز بازی در بیاره)....
    توی این سرزمینی که زندگی می کنیم متاسفانه دوره ،دوره ی اینهاست ....
    آره ما متعصبیم

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

علی دایی و محمد مایلی کهن سالهاست با یکدیگر اختلاف نظر دارند و هرازچندگاهی در مصاحبه های خود موضع گیری هایی تند و البته برخی اوقات توهین آمیز علیه یکدیگر می گیرند. آخرین درگیری لفظی این دو به بعد از بازی هفته سوم لیگ برتر برمی گردد که این دو هر چند قبل از شروع بازی به سمت یکدیگر رفتند، اما در نشست خبری مجددا علیه یکدیگر موضع گیری کردند. پس از این اتفاقات و در شرایطی که علی دایی این بار تندتر از قبل مایلی کهن را مورد خطاب قرار داد و از او به عنوان داروغه نام برد، سرمربی سایپا شنبه شب پاسخ او را داد.
    مایلی کهن با این جمله که " من به جای دایی از مردم به خاطر نرفتن به جام جهانی عذر خواهی می کنم و احتمالا پولی که دایی می خواهد از فدراسیون بگیرد، پاداش نرفتن به جام جهانی است " صحبت هایش را در برنامه ورزش بدون ویرایش رادیو گفتگو آغاز کرد.
    زمانی که در مقدماتی جام ۹۸ فرانسه به قول دایی ما را بیرون انداختند از فدراسیون و مردم طلبکار نشدیم ضمن اینکه تیم من با کمترین امکانات بود و بیشتر از دسیسه های خود آقایون ضربه خوردیم. دو برد مقابل چین و یک برد مقابل قطر در کارنامه ما بود و تازه ایران باید از یک گروه ۵ تیمی که یک سهمیه صعود داشت به جام جهانی می رفت نه مانند زمان ایشان که از بین ۵ تیم سه تیم می توانند صعود کنند که این اتفاق هم با ۱۸ بازی تدارکاتی و کلی هزینه نیفتاد و حتی بعد از مساوی تیم ملی مقابل امارات گلر خوبمون سید مهدی رحمتی سجده شکر بجا آورد و رئیس وقت سازمان تربیت بدنی ( علی آبادی ) ۵ میلیون تومان به او پاداش داد!
    آقای دایی از پنج بازی مقدماتی جام جهانی ۶ امتیاز گرفته بود و باز مدعی است من تیم را می بردم جام جهانی ؟ من متاسفم از اینکه ایشان به جای عذرخواهی از مردم مثل همیشه طلبکار است.
    تیم پرسپولیس بدترین نتایج را همراه با دایی گرفته و من به عنوان یک پرسپولیسی از این موضوع خجالت زده و شرمگینم. چهار گل از شاهین بوشهر خورد و احمد پوری بازیکن شاهین آمد توی برنامه نود و اعلام کرد نمی خواستیم بیشتر از این به آنها گل بزنیم، به این مورد باخت مقابل ابومسلم و تیم خود من را هم اضافه کنید در نهایت هم با کمک خدایان! جام حذفی فوتبال ایران را بدست آورد و امیدوارم آقای کاشانی بتوانند بابت اعمالشان در آن دنیا پاسخگوی بردار شهید خود باشند.
    به علی دایی می گویم، بله من داورغه فوتبالم چون چکیده این فوتبال هستم و ایشان که معتقدند کشور قانون داره ، می بینند که بعضی ها که قلدر می شوند قانون را هم زیر پا می گذارند. شما به من بگویید این آقا که مدرک مربیگری A فوتبال را ندارد با کدام مجوز روی نیمکت پرسپولیس در لیگ برتر نشسته است و آقای محصص هم به خاطر حجب و حیا خود می گوید دایی مدرک A دارد.
    آقای دایی بدون کلاس آمدن بالاخره مدرک فوق لیسانس خودش را گرفت و می بینیم در کشور ما با اینکه قانون خوب داریم بعضی ها به راحتی قانون را دور می زنند.
    ایشان ادعای موفقیت دارد. کدام قهرمانی در کارنامه دایی است. آن تیم سایپایی که در آن سال قهرمان شد در واقع تیم من بود میثاق معمارزاده، محسن خلیلی، هادی عقیلی، مجید غلام نژاد و ابراهیم صادقی اینها بچه های من بودند که بعدا به ببار نشستند. ضمن اینکه آن تیم سایپا را ایشون نبسته بود بلکه اقای ورنر لورانت بسته بود که در ۶ هفته اول صدرنشین بود و بعد بر اثر دانش آقای دایی امتیازات سایپا از دست رفت!
    همه بازی پرسپولیس و سایپا و نوع حرکت ایشان مقابل شیث رضایی را یادشان هست که در نهایت با توسل به نمایندگان مجلس کارش حل شد. آقای دایی سال بعد تیم سایپا را با سه برابر هزینه زمان ما بست و تیم داشت می رفت دسته یک و ما سایپا را بعد از او نگه داشتیم.
    توصیه می کنم آقای دایی اول مدرک مربیگری اش را بگیرد و بعد در مورد موفقیت فوتبال صحبت کند.
    آقای دایی در بازی برگشت پرسپولیس مقابل پگاه گیلان(فصل ۸۲) تا زمانی که چکش در بانک نقد نشد اتوبوس تیم را در اتوبان قزوین - رشت نگه داشته بود. بهرحال علی دایی علاقه زیادی به پول دارد و عیبی هم ندارد ولی طلبکاری او به جای عذر خواهی از مردم قابل تحمل نیست.
    برخی افراد هستند که این فوتبال را ناپاک کرده اند شما به اظهارات مدیر عامل داماش گیلان در مورد تخلفات سرمربی سابق این تیم نگاه کنید. آیا این موارد را هم من گفته ام.
    متاسفانه ایشان دروغ پردازی می کند من بارها به دادگاه رفتم و تا آخر ایستادم و حتی گفتم جریمه نقدی ۳۰۰ هزار تومانی دادگاه را هم ندارم تا به زندان بروم و ادعای ایشان دورغ محض است.
    البته من مراقب هستم دوباره کلمه ای نگویم که کارم به دادگاه بکشد ولی این هم از آن موارد جالب است که در اول همه چیز به خاطر آقای کاشانی است و جای مبلغ قرارداد سفید است و بعد از شش ماه یک دفعه می شود ۵۰۰ میلیون تومان! در حالیکه به نظر من آقای دایی در آن مقطع باید پولی هم بابت سرمربیگری تیم پرسپولیس به این باشگاه می پرداخت.
    متاسفانه کم تدبیری فدراسیون موجب شد یکی از بهترین تیمهای ملی فوتبال ایران با حضور ستارگانی مانند مهدوی کیا ، کریمی ، نکونام ، شجاعی و ... که به بلوغ فوتبالی خود رسیده بودند به جام جهانی نرود و امروز باید به جای دریافت غرامت از دایی باید به او خسارت هم بدهند! بهرحال من به جای علی دایی از مردم بابت نرفتن تیم ملی به جام جهانی عذر خواهی می کنم.

کد:
    نظر من حاج مایلی خوب داره حرف حق میزنه
    کسی می تونه فابل صوتی برنامه رو پیدا کنه؟ خیلی توپ میشه اگه باشه
    اگه بدونم چه ساعتی و چه روزی پخش شده می تونم گیرش بیارم
    Last edited by whitewolf; 09-08-2010 at 22:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •