چند تا گوشي تا حالا خريده بودي كه ويبره نداشته و حالا ميترسي اين يكي هم نداشته باشه؟دوستان این گوشی ویبره داره؟![]()
چند تا گوشي تا حالا خريده بودي كه ويبره نداشته و حالا ميترسي اين يكي هم نداشته باشه؟دوستان این گوشی ویبره داره؟![]()
من اصلا" اهل گوشی بازی نیستم آخرین گوشی(دومیش) که خریدم سامسونگ N620 بود که 6 سال پیش بودخانومم K800 داره و گفت که ویبره نداره من رو حساب حرف اون پرسیدم خودم امتحان نکردم
![]()
کا 800 ویبره داره
تنها گوشی که ویبره نداشت ان90 نوکیا بود.زمانی ان 90 با قیمت 600 هزارتومان در بازار بود اما ویبره نداشت
ترفند قوچیک:
در هنگام پخش ویدئو با نگه داشتن دکمه عکاسی میتونید یه عکس از ویدئوی در حال پخش بگیرید
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
ترفند قوچیک:
در هنگام پخش ویدئو با نگه داشتن دکمه عکاسی میتونید یه عکس از ویدئوی در حال پخش بگیرید
گوشی که محافظ دوربین نداره اصلا نخرید . نمی دانم چرا این سونی اریکسون نمی خواد از پورت استاندارد برای هندزفری و هدفون استفاده کنه .
کا 800 در حال حاظر انتخاب بهتریه .
اين حرفتون رو يه لطيفه در نظر ميگيرم. گوشي K800 روي پلتفرم نرم افرازي A100 كار ميكنه.
شما احتمالا تا به حال يه گوشي پلتفرم پلتفرم A200 كار نكرديد كه بدونيد چقدر پيشرفت داشته.
و تازه كلي برتري هاي سخت افزاري داره. مثل GPS و WiFi و DLNA و كاهش دهنده نويز محيطي ، دوربين 5 مگاپيكسل بسيار عالي و مقاومت در مقابل رطوبت ، صداي عالي در هدفون
زاویه دید صفحه نمایش این گوشی چه طور هست؟ ایا مانند c5 نوکیا زاویه دید محدودی داره؟
دوستان من k970 elm دارم ، دیروز مودم وایرلس زایکسل خریدم و با لنتاب به راحتی به اینترنت وصل شدم
wifi موبایل رو هم روشن کردم و پیداش کرد و کدی که خودم گذاشتم رو هم زدم و کانکت شد
اما همین که از طریق برنامه ی اینترنتش اومدم برم یک سایتی چیزی ارور داد:
communication error . try again , turn off wi-fi or contact your provider for support
چی کار کنم ؟
سلام
من ديروز اين گوشي رو خردم
چند نكه درمورد ين گوشي ديدم كه براتون ميگم
كيفيت اسپيكرش پاينه
دوربين گوشي در محيط باز خوبه ولي و تو محيط كم نور اصلا جالب نيست
چراغ قوه عالي داره
بسيار خوش دسه مخصوصا كساني كه مثل من دستهاي بزرگي دارن
كيفيت نمايشگرش زياد جلب نيست يه جورائي ماته
كيفيت مكالمه در حد عالي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)