KASI KOMAK KHAST BEGE ACCONT XFIRE:PERSIANALTAIR
KASI KOMAK KHAST BEGE ACCONT XFIRE:PERSIANALTAIR
Last edited by googerd32; 13-08-2011 at 01:22.
من و جعبه ام رسیدیم اینجا... حالا چه اتفاقی باید بیافته؟؟؟؟؟ ببخشید فشار روزه مخم رو تعطیل کرده)
![]()
جاذبه رو به حالت عادی برگردونین و از نردبون بیاین پایین ( البته جعبه رو بندازین پایین که اون مسلسل کنار آب بهتون تیر نزنه ) جعبه رو با خودتون بیارین عقب و بزارینش روی سقف آسانسور و دکمه رو بزنین تا حرکت کنه به سمت بالا ، خودتون هم بپرین روی سقفش ، بعد از اینکه آسانسور وایستاد برید روی جعبه و بپرین روی زمین سمت چپ !
یه مقدار مسیر رو که طی کنین میرسین به دستگاه کنترل جاذبه ، سمت دیگش یه جعبه هست ، با خاموش و روشن کردن دستگاه طوری تعادل جعبه رو حفظ کنین که بیاد بیرون و بعد برش دارین تا جایی که میشه به طرف آسانسور ببرینش ...
حالا به جای قبلیتون ( توی عکس خودتون ) برگردین و جاذبه رو معکوس کنین ، روی سقف به سمت چپ حرکت کنین تا جعبه دوم رو پیدا کنین ... باقیش با خودتون
![]()
خوب... تموم شد....
خیلی وقت بود اینطور بازی خوبی ندیده بودم....
حیف پایانش خیلی یخ بود .... یه چی تو مایه های جو خود بازی
ولی عالی بود....
صبح بازيو دانلود كردم و دارم بازي مي كنم به شخصه فكر مي كردم اين يه بازي كاملا فكري باشه ولي برخلاف انتظارم قسمت هاي زياديش به سرعت عمل بازيكن بستگي داره !!
دوستان اونجا که از کف زمین اب میاد بالا و یه توپ هم رو ابه که یهو پرت میشه بالا باید چیکار کرد![]()
یه چیزی هست که میکشی...اونو بکش..وقتی توپه اومد بالا ببندش...
باید توپ رو هل بدی پایین(زیر اون قسمت چوبی...سمت راستت)...بعد سریع از نردبان میری بالا و روی همون چوب وایمیستی تا آب بیاد بالا و روی آب شناور میمونی...
بچه ها اونجایی که رو یه سقف شیشه ای هستیم و اونطرف رو زمین یه گاری که روش نردبونه باید چی کار کنیم؟ وقتی می پریم رو سقف ترک می خوره ولی نمی شکنه
مرحله 37 گیرم.
اونجایی که برعکس میشه. یه وسیله از رو قرقره میاد طرفت طناب ولو داره. میتونم طنابو بگیرم. بقیش چی؟
بايد بري نردبون رو به طرف چپ بياري بعد سريع ازش بالا بري وقتي به سمت چپ ترين محل ممكن رسيد بپري روي شيشه تا بشكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)