من ایرانم ولی اونی که میخواد بگیره کاناداست ،مونترئال.
من ایرانم ولی اونی که میخواد بگیره کاناداست ،مونترئال.
قیمت خوبی داره اما گمرکی و این جور چیزا رو در نظر گرفتید
قیمتش دقیقا مثله قیمت سایت amazon.از نظر من از امازون بگیر که خیلی معتبر تره.یعنی درواقع معتبرترین سایته خرید اینترنتیه.
فکر نمیکنم اگه یه دونه کسی بیاره گمرک بگیرن . طرف میگه جزو وسایل شخصیمه. وسیله شخصی هم مگه گمرک داره؟!
قبلا هم که لپ تاپ آورده بود کاری نداشتن.
فقط سایتش زده بود 29 دلار از آمریکا به کانادا هزینه پست و حمل داره که یه قیمت دوربین اضافه میشه.
اون قیمتی که شما دیدی 424 برای دست دومشه .قیمت نوش 466 بود دیروز که امروز شده 448!!!
اینطوری پیش بره فکر کنم تا یک ماه دیگه به 300 برسه
ولی امروز یه جای دیگه پیدا کردم زده بود $409!!!
برای همین میخوام این هفته کلا اینترنت رو زیرو رو کنم ببینم شاید ارزون تر هم پیدا کردم .
فعلا که کمترین قیمت از یه جای معتبر 409 دلاره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Bobby Sands; 21-09-2010 at 16:24.
best price باید معتبر باشه اسمش رو زیاد شنیدم
"دست دوم" مکه چند وقته اومده
SX30 هم چیزه خوبیه ها![]()
سلام ، شنیدم Canon G11 در این رده بهترین کیفیت عکس رو داره نسبت به بقیه دوربینها (برای من فقط کیفیت عکس مهمه و اینکه کیفیت عکسش عالی باشه، منظور من بیشتر در فضای داخل خونه است، و اینکه عکسی که در این فضا می گیرم تاریک و تار نباشه و نویز نداشته باشه و چهره ها رو تیره نکنه.)
در واقع من در این رنج قیمت سه دوربین دیدم که ازش تعریف می کردن:
1- Canon G11
2- Sony HX5
3- Panasonic FZ35
به نظر شما کدوم یکی از این سه دوربین بهتره و آیا دوربین دیگه ای هست که بهتر از این سه تا باشه؟ راستی FZ35 فلاش اکسترنال می خوره؟
کل این چیزایی که شما گفتی الان چه ربطی به موضوع این تاپیک داشت؟!!!
دوست عزیز شما سوالتون رو در قسمت مشاوره هم پرسیدید. صبر کنید تا دوستان مطلع کمکتون کنن . نیازی نیست تو همه تاپیکها این سوال رو بپرسین.![]()
متاسفم، چون خیلی از کسانی که در این تاپیک بحث می کردن دوربین Panasonic FZ35 داشتن و من هم بین G11 و FZ35 موندم، گفتم در این تاپیک سوال کنم شاید دوستانی که به این تاپیک میان بهتر بتونن راهنمایی کنن که آیا از دوربینشون راضی هستن یا مثلا ترجیح می دادن G11 یا دوربین دیگه ای بگیرن.
ببین دوست شما باید ببینی انتظاری که از دوربین داری چیه و میخوای چه کاری با دوربینت انجام بدی.
اگر گیفیت عکس و کم بودن نویز تو عکس بخصوص در شب نسبت به دوربینهای هم رده برات مهمه خب معلومه باید G11 رو انتخاب کنی ، شک نکن .
ولی اگر میخوای دوربینت تقریبا چیزی باشه که همه امکانات اعم از زوم بالا ، فیلم برداری خوب بصورت HD و ... رو داره ولی خب کیفیت عکسش به پای G11 نمیرسه برو Fz35 رو بخر.
یه سری چیزای دیگه هم هست که سلیقه ایه و به خود فرد بستگی داره مثل قیافه و شکل و وزن و ....
بازم میگم باید ببینی خودت چی میخوای و کدوم پارامتر برات اولویت داره و مهمه.
سلام
اگه عکس برات مهمه و بدون نویز بودن (نویز کم) G11 برداری خیلی بهتره!
FZ35 فلاش اکسترنال نمی خوره!
بهتره ادامه بحث بره تو تاپیک مربوطه تا بقیه هم استفاده کنند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)