تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 78 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 775

نام تاپيک: درمان لاغری - راه های افزایش وزن

داره خودمونی میشه keyvan_ssi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

باورتون ميشه من با افلاطون توي 1 ماه از 57 كيلو به 70 رسيدم? اونسال بعد عيد رفتم دانشكا همه مونده بودن اما چاقي افلاطوني تا 5 كيلو خوبه و بقيش باعث پف صورت و بزرگي شكم و باسن ميشه در حالي كه ناحيه اي مثل مچ دست و...... همونطور لاغرن
    به هر حال افلاطون كار ميكنه اگه اصل باشه كه توي ميدون تجريش نزديك امامزاده صالح اصلشو ميشه پيدا كرد___
    6ماه پودر كراتين هم عضله ميده بهتون
    موفق باشين

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

برای افزایش اشتها می تونید از قرص cyprohepadine 4 mg نیم ساعت قبل از نهار و شام بمدت 2 ماه استفاده کنید.این قرص اشتها شما رو به شدت افزایش میده و عارضه ای که داره اینه که در روزهای اول مصرف احساس خواب آلودگی دارید.
    من دانشجو سال آخر تغذیه هستم هر سوالی در مورد چاقی , لاغری و رژیم های غذایی داشتید در خدمتم.
    مطمئنا این تنها عارضه این قرص نیست اگه میشه بیشتر در موردش توضیح بدین.در ضمن من از قرص مخمر استفاده میکنم به نظر شما مفیده یا دیگه مصرف نکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مطمئنا این تنها عارضه این قرص نیست اگه میشه بیشتر در موردش توضیح بدین.در ضمن من از قرص مخمر استفاده میکنم به نظر شما مفیده یا دیگه مصرف نکنم؟
    قرص مخمر مشکل خاصی ایجاد نمیکنه .
    ولی سیپروهیپتادین مصرف نکن == > همچین میخوابی که دنیا رو اب ببره شما رو خواب میبره

حتی بمب هم بیدارت نمیکنه
    باور کن اینقدر خواب الود میشی که حتی حاضر نیستی بیدار بشی غذا بخوری

دوستان وقتی در مورد دارویی اطلاعات ندارین با جون مردم بازی نکنید . به خدا

یه سری اطلاعات در مورد این دارو :

سیپروهیپتادین

موارد مصرف‌: سیپروهپتادین‌ برای‌ درمان‌آلرژی‌ ناشی‌ از تب‌ یونجه‌، كهیر و كهیرغول‌آسا، كهیر ناشی‌ از سرما، میگرن‌ ودرمان‌ بیماری‌ كوشینگ‌ استفاده‌ شده‌است‌.

مكانیسم‌ اثر: این‌ دارو آنتاگونیست‌گیرنده‌های‌ H1 و گیرنده‌های‌ سروتونینی‌می‌باشد. به‌ دلیل‌ خاصیت‌ آنتی‌هیستامینی‌آن‌، اثر ضد آلرژی‌ دارد.

فارماكوكینتیك‌: این‌ دارو بخوبی‌ از دستگاه‌گوارش‌ جذب‌ می‌گردد. اثر آن‌ 60 ـ 15دقیقه‌ پس‌ از مصرف‌ خوراكی‌ ظاهرمی‌گردد. دفع‌ آن‌ كلیوی‌ و اغلب‌ به‌صورت‌متابولیت‌ طی‌ 24 ساعت‌ صورت‌ می‌گیرد.

هشدارها: 1 ـ احتمال‌ سرگیجه‌، تسكین‌بیش‌ از حد، اغتشاش‌ شعور و كمی‌ فشارخون‌ ناشی‌ از مصرف‌ این‌ دارو درسالخوردگان‌ بیشتر است‌.
    2 ـ مصرف‌ طولانی‌ مدت‌ این‌ دارو باعث‌خشكی‌ دهان‌ می‌شود و احتمال‌ گلودرد،عفونت‌ دهان‌ و گلو و پوسیدگی‌ دندان‌وجود دارد.

عوارض‌ جانبی‌: عوارض‌ شایع‌ این‌ داروخشكی‌ دهان‌، تاری‌ دید، خواب‌آلودگی‌،غلیظ شدن‌ ترشحات‌ نایژه‌ و افزایش‌ وزن‌می‌باشند.

تداخل‌های‌ دارویی‌: مصرف‌ همزمان‌ این‌دارو با مضعف‌های‌ CNS ممكن‌ است‌ اثرات‌مضعف‌ آن‌ را افزایش‌ دهد. استفاده‌همزمان‌ این‌ دارو با داروهای‌آنتی‌كلینرژیك‌ اثرات‌ جانبی‌ آن‌ را تشدیدمی‌كند. مصرف‌ همزمان‌ داروهای‌ سمی‌برای‌ گوش‌ مانند سالیسیلات‌ها ووانكومایسین‌ با این‌ دارو ممكن‌ است‌ اثرسمی‌ آن‌ را بر گوش‌ از جمله‌ وزوز گوش‌ وسرگیجه‌ را بپوشاند.

نكات‌ قابل‌ توصیه‌: 1 ـ احتمال‌ افزایش‌ وزن‌وجود دارد.
    2 ـ بمنظور كاهش‌ تحریك‌ گوارشی‌ همراه‌با غذا، آب‌ یا شیر مصرف‌ گردد.
    3 ـ در صورت‌ بروز خواب‌ آلودگی‌ ازانجام‌ كارهایی‌ كه‌ نیاز به‌ تمركز حواس‌دارند خودداری‌ گردد.
    4 ـ این‌ دارو می‌تواند عوارض‌ سمی‌ گوشی‌سالیسیلات‌ها را بپوشاند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بهترین راهش رو من میدونم. هر کی میخواد بهم پیغام خصوصی بده یا میل بزنه moh.mah.65 @gmail.com . اگه جواب نگرفتید هرچی خواستید بگید

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

میخاید چاق بشید پودر بومبا بخورید

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

چه چیزهایی باعث چاقی میشه

پروفشنال nil2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    PARADISE

پيش فرض

سلام دوستان

دوست عزيز هروقت ميزان كالري دريافتي بدنت از مقدار مصرفي بيشتر باشه عارضه چاقي پيش مياد...اين ساد ه ترين تو ضيح بود...اگه فعاليت بدني ات هم نسبت به قبل كم بشه ولي ميزان انرژي دريافتي ات مثل قبل باشه چاق ميشي...
    Last edited by nil2008; 13-03-2010 at 15:45.

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوست عزيز هروقت ميزان كالري دريافتي بدنت از مقدار مصرفي بيشتر باشه عارضه چاقي پيش مياد...اين ساد ه ترين تو ضيح بود...اگه فعاليت بدني ات هم نسبت به قبل كم بشه ولي ميزان انرژي دريافتي ات مثل قبل باشه چاق ميشي...
    یکی از مهمترین چیزا برای چاقی داشتن برنامه غذایی هست باید خوردنت رو اصولی کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان

افزايش كالري دريافتي + ورزش

اگر فقط بخواي غذاهاي پر كالري زياد بخوري بعد يه مدت دوباره به وزن اوليه بر ميگردي ، ولي با ورزش مناسب به ويژه استفاده از وزنه ميتوني وزنت رو افزايش بدي و تثبيت كني .

به نظر من با سيب زميني و حبوبات شروع كن ، زياد هم عجله نكن ، هر چي آروم تر بري بالا هم ماندگار تره و هم زيباتر ( شكم و باسن خبري نيست )

البته با يه متخصص تغذيه هم صحبت كني خيلي كمك ميكنه .

موفق باشي

داره خودمونی میشه roz_kareN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

افزايش كالري دريافتي + ورزش

اگر فقط بخواي غذاهاي پر كالري زياد بخوري بعد يه مدت دوباره به وزن اوليه بر ميگردي ، ولي با ورزش مناسب به ويژه استفاده از وزنه ميتوني وزنت رو افزايش بدي و تثبيت كني .

البته با يه متخصص تغذيه هم صحبت كني خيلي كمك ميكنه .
    موافقم یکی از آشناهای ما که مشکل لاغری رو مدتها داشت و هی نوسان داشت رفت پیش متخصص تغذیه و فهمید که با اینکه وزنش خیلی پایین بود اما چون روی اصول غذا نخورده بود چربی زیادی هم داشت!! در واقع وزن کمی از بدنش ماهیچه بوده!
    یک مورد مهم هم کمبود ویتامین هستش که خیلی تاثیر داشته
    راهی که کمک کرده روی اصول غذا خوردنه، عادتای غذائی مثل اینکه تا 2 ساعت قبل از ناهار و شام چیز پربار و قندی نخوره، ساعت وعده های غذائیش نوسان نداشته باشه مثلا اگه ناهار 1 می خوره همیشه تقریبا همون موقع باشه، و چیز دیگش کم خوابی و ریتم نامنظم، یعنی 2 شب بخوابی و صبح مجبور باشی 5 یا 6 بیدار بشی و روز تعطیل تا ظهر خواب.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •