آدرس سایتش چی هست؟
به چه صورتی اکران می شه؟
آدرس سایتش چی هست؟
به چه صورتی اکران می شه؟
مگه قرار نبود 20 شهریور بیاد؟خب امروز 19 شهریوره.دیگه.چرا 3 روز؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایتشه برای خرید :
قراره تو سوپر مارکتا و فروشگاه های محصولات فرهنگی بیادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از سایتش هم می شه پیش خرید کرد
من هر کاری کردم نتونستم عضوشون بشم
شماها شدید به ما هم خبر بدید
همش میگه فرمت ایمیل رو وارد کنید
چه یاهو چه جیمیل میزنم قبول نمیکنه
از كدوم قسمتش خود آقا مديري وارد گود ميشه؟!
چرا تو تلویزیون نشون ندادن .
---------- Post added at 04:28 AM ---------- Previous post was at 04:27 AM ----------
راستی بازیگراش کیان
---------- Post added at 04:28 AM ---------- Previous post was at 04:28 AM ----------
داستانش چیه .
صدا و سیما گفته به دلیل برخی مسائل که فکر کنم 30 یا 30 هستشچرا تو تلویزیون نشون ندادن .
اینم بازیگراش»
مهران مدیری (بلوتوس)، سیامک انصاری(نیما/ استاد تاریخ/ مستشارالملک)، محمدرضا هدایتی (پادشاه/ جهانگیر شاه دولو)، سحر جعفری جوزانی (رویا/ دختر صدراعظم/ ناز خاتون)، سحر ذکریا (لعبت الملوک/ دختر پادشاه)، رضا فیضنوروزی (اعتمادالملک دیلمی/ صدراعظم)، برزو ارجمند (برزو خان/ سپهسالار اداره پیشمرگان)، بیژن بنفشهخواه (بیخودی الملک/ پسر صدراعظم)، آرام جعفری (کاترین/ سوگلی)، الیکا عبدالرزاقی (فخرالتاج/ زن پادشاه)، تادر سلیمانی (رستم/ سرآشپز/ اداره امیال مبارکه)، فلامک جنیدی (کبوتر/ زن سرآشپز)
اینم داستانش:
داستان آن با بازی سیامک انصاری در نقش مورخ آغاز شد. او در ابتدای داستان که در دنیای امروز میگذرد، یک فنجان قهوه تلخ میخورد و با خوردن آن به تاریخ سفر میکند. او در طول زمان به مورخی تبدیل میشود که در مرور خاطرات تاریخی خود، هربار دچار مسائلی میشود که این مسائل داستانهای سریال را رقم میزند.
نویسنده هاش:
داستانهای مجموعه تلویزیونی «قهوه تلخ» توسط امیر مهدی ژوله و خشایار الوند نوشته شده است .
کافی بود چند صفحه قبل رو میخوندید !
از من خواست منم بهش دادم همینکافی بود چند صفحه قبل رو میخوندید !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)