عطا و دختر عیوضی که همون اول توی ملاقات زندان وقتی عیوضی عطا رو به زن و بچه اش معرفی کرد ، تابلو شد دیگه! آخر فیلمم که معلومه عطا این دختره رو میگیره.
عطا و دختر عیوضی که همون اول توی ملاقات زندان وقتی عیوضی عطا رو به زن و بچه اش معرفی کرد ، تابلو شد دیگه! آخر فیلمم که معلومه عطا این دختره رو میگیره.
اینکه ضایع بود...
حالا دیشب بلاخره یقه منیژه رو گرفت ... من از وقتی توی بنگاه نگاش میکرد منتظر بودم منیژه ببینش!!!
کیف میکنم که منیژه از دیدن عطا میترسه!!! امیدوارم امشب که نه فردا شب عطا با همون دست ناقصش بزنه تو دهن زنه!
اما حیف که ...
یک سوتی دیگه وقتی عادل با سانتافه اش تصادف کرد شب که اومد خونه سالم بود!!
چقدر فضای این سریال با "فاصله ها" تفات داره !
میتونم بگم یه سر و گردن از "فاصله ها" بالاتر هست... دلیل این مقایسه این بود که اکثراً این دو تا سریال رو با هم میبینن. به شخصه خیلی از "زیر هست" خوشم میاد ولی از دوستان و آشنایان بیشتر فاصله ها رو میبین... که نمیدونم چرا !
یه چیزی هم بگم که یخورده اغراق داره تو بعضی از قسمت ها. مثلا مرگ مادر عطا، خیلی کشش داده بودن اون گریه ها و ... .
این بیمارستان بوعلی هم شده پاتوق کارای مقدم!! لوکیشن های بیمارستان چاردیواری هم همین جا بود!![]()
در حال حاضر تنها سریال ایرانی که میبینم...
ولی واقعا منم تعجب میکنم که خانواده همه فاصله ها رو میبینم که یه بارم وقتی گفتم چرا بهم گفتن این مال مملکت خودمون آدم ازش دو تا چیز یاد میگیره!
(اینکه تکرارشم بعضی موقع ها صداش میاد واقعا رو مخه!)
من سريال هاي سيروس مقدم رو مي بينم. سبك هاي مختلفي هم مي سازه
فيلم بردار سريال هاش كيه؟ هر كيه خيلي كارش با حاله { يكم توجه كنيد}![]()
مورد دوم رو تا حدي قبول دارم ولي خيلي ها هستن تا دم در خونه ميان براي بدرقه ي مهموندرسته منم اصلا حرفن درمورد بدرقه نبود گفتم وقتی دارن با آسانسور میان پایین تا سوار ماشین بشم...ماشین هم توی پارکینگه دیگه دلیل نداره بیان دمه در ....همون توی پارکین سوار میشن و خدافظی دیگه......حوب مردم مهمون که واسشون میاد موقع رفتنش میان بدرقه تا دم در
حالا بعضی ها بیشتر بدرقه می کنن حتی اگه مهمون پدر مادرشون بوده باشه
اسمش نه عادته..نه سوتی......این ضعف ها رو باید گفت به 2 دلیل دلیل اول بخاطر بعضی از دوستانه که همین طوری فقط الکی tv..رو نگاه میکنن..حداقل دقت کنید ببینید چی دارید نگاه میکنید..كلا نقد هاي بعضي از دوستان خيلي جالبه ... ديگه يه عادت شده كه سريال هاي ايراني رو ببينيم براي اينكه يه سوتي از توش گير بياريم
اما دلیل دوم که مهم تره برای اینکه که وقتی این ضعف ها گفته نشه دیگه نه نویسنده براش مهمه چی مینویسه نه کارگردان تا ضعفی نباشه پیشرفتی هم نیست....بالاخره باید گفته بشه تا این ضعف ها برطرف بشه ....![]()
توي همين يه سال گذشته اين همه ضعف از فيلم ها گرفتن ... بازم كيفيت فيلم ها در همون حده ( شايدم پايين تر اومده باشه )اما دلیل دوم که مهم تره برای اینکه که وقتی این ضعف ها گفته نشه دیگه نه نویسنده براش مهمه چی مینویسه نه کارگردان تا ضعفی نباشه پیشرفتی هم نیست....بالاخره باید گفته بشه تا این ضعف ها برطرف بشه ....
كارگردان يا نويسنده حتي اگه بخواد هم نميتونه يه سري چيز ها رو از توي فيلمشون حذف كنه يا يه سري ديگه رو اضافه كنه
مثلا همين عطا اگه از زندان فرار ميكرد اين فيلم يكي از جذاب ترين فيلم هاي ايراني ميشد ولي چه فايده وقتي صدا و سيما اجازه ي پخشش رو نميداد ؟!
از اونور كارگردان ها ديگه نميان براي فيلم هاشون خرج كنن ... چرا ؟! چون صدا و سيما سرنوشت فيلم رو تبديل ميكرد به سرنوشت قهوه ي تلخ ( فيلم مهران مديري ) فيلم رو ازشون نميخريد چون بايد X تومن بيشتر پول بدن !
پس يه سري چيز ها دست كارگردان يا نويسنده نيست
کلا سیروس مقدم با امیر معقولی کار می کنه! از اغما و روز حسرت بگیر تا چاردیواری...
این مدل فیلمبرداری که دوربین همراه بازیگر حرکت می کنه و از حتی از دید بازیگر تصویربرداری می کنه، فکر کنم به طور جدی از فیلم پیامک از دیار باقی توسط مقدم و معقولی شروع شد و کماکان ادامه داره... البته تو این تکنیک فیلم برداری کار تدوین و صداگزاری هم خیلی موثره! به نظر من تو چاردیواری این نوع فیلم برداری بدجور با محتوای طنز اون سریال عجین شده بود!!
کما اینکه به نظر من استفاده بیش از حد از این نوع روش هم چشمای بیننده رو اذیت می کنه و خوده بیننده رو عصبی!
یاعلی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)