تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 449 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ضمن تشکر از آقا مهران عزیز به خاطر این پاسخ کاملشون :

ببینید این که فایروال کومودو بهتر از نورتون و دیگر IS ها هست که توش حرفی نیست . فقط مشکلی که هست این آنتی ویروس کومودو هست . چرا که جنابعالی یادم میاد در پستتون گفتین که آنتی ویروس COMODO هنوز نوپاست ... به پای آنتی ویروس های معروف نمیرسه :

اما اگر فقط بخوایم در مورد آنتی ویروسش تصمیم بگیریم و کسی باشید که دوست دارید آنتی ویروس بهتون بگه این مخرب بود پاکش کردم و این مخرب بود نشناختم و اجازه دادم در سیستم شما اجرا بشه در این صورت آنتی ویروس کمودو از لحاظ شناسایی و دیتابیس به آنتی ویروسهایی مانند ناد32, کسپرسکی, اویرا, اواست و یا نورتون نمیرسه.
    چون COMODO قابلیت SandBox رو داره.

Sandbox یک محیط محافظت شده است که اجازه اجرای تمامی برنامه ها و پروسها و حتی ویروسها و انواع و اقسام مخربها رو میده اما هیچ کدام از اینها به سیستم شما دسترسی ندارند. به این صورت که فرقی نمیکنه آنتی ویروس Comodo ویروسی را تشخیص نده و همچنین فرقی هم نمیکنه که از هوش مصنوعی و +Defense رد بشه. در هر صورت این مخربها در داخل یک محیط محافظت شده قرار میگیرند و هیچ دسترسی به سیستم شما ندارند.
    یعنی منظورتون این هست که Comodo Internet Security حتی اگه آنتی ویروس هم نداشته باشه ، 99.99 درصد خطرات رو دفع میکنه :

به همین دلیل Comodo Internet Security حتی اگر آنتی ویروس هم نداشته باشه 99.99 درصد هیچ مخربی نمیتونه به سیستم شما آسیب برسونه. به شرطی که طرز کار و نوع پیغام را هم بخونید و متوجه بشید که کمودو ازتون چی میخواد.
    و فقط و فقط هم به خاطر این که SandBox داره ؛ من کومودو رو جدیدا شناختم ، قبلا همیشه وقتی بحث از آنتی ویروس بود ، یاد نورتون و مک آفی و کاسپر و ... می افتادیم . اما تو این تاپیک با اطلاعات کاملی که دادید بنده به تمام اینا مشکوک شدم !
    خوب اگه SandBox ی که کومودو داره ، قابلیتی هست که 99.99 درصد حملات رو جلوگیری میکنه ، پس چرا آنتی ویروس هایی مثل نورتون ، این قابلیت رو بعد از این همه سال برای نرم افزار هاشون نذاشتن ؟ چون با SandBox نیازی به آنتی ویروس هم نیست . فقط به درد پاک کردن ویروس میخوره آنتی ویروس ، که تا وقتی SandBox هست جای نگرانی ای نیست .
    پس در حقیقت آنتی ویروس ها دیگه کلا بی استفاده میشن .
    حالا بهتر نیست که ما این مجموعه رو داشته باشیم ؟ :

1- استفاده از DSN Clear Cloud

2- کومودو Internet Security بدون آنتی ویروس

3- انتی ویروس Norton

چون خودتون گفتین که آنتی ویروس کومودو به پای نورتون و ... نمیرسه . پس چرا ما بیایم آنتی ویروس کومودو رو نصب کنیم و حال این که اگه نصبش هم نکنیم و اصلا آنتی ویروس هم نداشته باشیم ، باز هم 99.99 درصد حملات دفع میشه ؟

ولی شما گفتین که پیشنهاد میکنم که کامل نصب کنید . با عرض معذرت من هنوز نفهمیدم . چون به جواب سوالاتی که بالا نوشتم هنوز نرسیدم .

و اما راجع به آخر پستتون :

در کنار CIS و ClearCloud برنامۀ رایگان Malwarebytes AntiMalware را هم که بصورت غیر فعال نصب میشه را استفاده میکردم تا اگر لازم شد بتونم سیستمم رو با اون اسکن کنم
    این برنامه کارش چی هست ؟ مگه کومودو این قابلیت رو نداره ؟ و اگه داره مگه قوی نیست که نیاز به این برنامه هم هست ؟
    واگه نداره هم که باز هم جای نگرانی نیست ، چون SandBox هست . مثل قضیه ی آنتی ویروس نیست این ؟

من دیتابیس و قابلیت پاک کنندگی MBAM را بیشتر از Norton قبول دارم.
    میشه توضیح بدین این MBAM چی هست ؟ مگه بهترین DSN ، همون Clear Cloud نیست ؟ پس این چیه ؟

ببخشید این همه سوال پرسیدم ، چون من بعد از این که این کومودو رو شناختم همین طوری هاج و واج موندم چی کار کنم !

متشکرم

2. این کاربر از smnkds312 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

تو ویروسیابی هم ظاهرا خیلی قویه چند مورد تست کردم از آنتی های دیگه بیشتر پیدا کرده

آقا مهران لطفا :

1. نحوه گذاشتن فایلها تو وایت لیست رو از قسمت Antivirus Event

2. پاک کردن کامل log ها از قسمت log viewer

3. همینطور منوی view از قسمت antivirus Event رو توضیح جامع و کامل بدید

دوست عزیز در مورد سوال اولتون همچین چیزی امکان نداره که شما از داخل گزارش وقایع و اتفاقاتی که در کامپیوترتون رخ داده بتونید فایل و یا فایل هایی را به لیست سفید اضافه کنید. برای وارد کردن فایل ها به لیست سفید هر کدام از قسمت ها بخش ها مربوط به خودشون رو دارند. add کردن به لیست سفید یا سیاه از قسمت Defense+ و Log اون قسمت امکان داره.

به طور مثال اگر فایلی در کامپیوتر شما از طرف آنتی ویروس بعنوان ویروس شناخته میشه و شما دوست دارید که این فایل توسط آنتی ویروس بعنوان فایل آلوده شناخته نشه و نادیده گرفته بشه در این صورت شما باید وارد قسمت Antivirus بعد Scanner Settings و بعد Exclusions بشید. طرز وارد کردنش را هم قبلا در پست زیر توضیح دادم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعضی وقتها هم ممکنه که فایلی از طرف آنتی ویروس کمودو آلوده شناخته نشه اما چون این فایل هنوز برای کمودو یک فایل ناشناخته است و یا ممکنه امضای دیجیتالی نداشته باشه به همین دلیل اتوماتیک وارد سند باکس میشه و اون فایل امکان دستکاری در قسمت های مختلف سیستم شما را نخواهد داشت. اگر از سالم بودن فایل مطمئن نیستید پس بزارید که داخل سند باکس باقی بمونه چون مطمئن ترین راه همینه. اما اگر بعد از تحقیقاتی که انجام دادید پی بردید که فایل وارد شده به سند باکس ممکنه یکی از فایل های سالم سیستمتون باشه در این صورت برای خارج کردن از سند باکس و اضافه کردن آن به لیست سفید برنامه های سالم به این شکل میتونید عمل بکنید.

1. راه اول شما اینه که به محض باز کردن فایل و یا برنامۀ مورد نظرتون, وقتی پیغام وارد شدن فایل به سند باکس را مشاهده کردید بر روی Don't isolate it again کلیک کنید تا فایل و برنامۀ باز شده در دفعات بعدی وارد سند باکس نشه. شما وقتی Don't isolate it again را بزنید عملا فایل و یا برنامۀ باز شده را جزو Trusted Application یعنی فایل ها و برنامه های قابل اطمینان قرار دادید و اون فایل یا برنامه آزاده که هر کاری را که بخواد در سیستم شما و بدون دخالت کمودو انجام بده. پس قبل از اینکه بر روی چیزی کلیک کنید فکرهاتون رو خوب بکنید و اگر هم مطمئن نیستید عجله نکنید و بزارید وارد سند باکس بشه.

2. راه دوم شما جهت ثبت کردن فایل های ناشناس به قسمت Trusted Files اینه که صبر کنید تا برنامۀ ناشناس وارد سند باکس بشه تا اگر اون فایل یک فایل آلوده بود نتونه خرابکاری هایی را در سیستم شما انجام بده. بعد از تحقیقات و پرس و جوها و در آوردن MD5 آن اگر مطمئن شدید که اون فایل یک فایل سالم هست اونوقت CIS را باز کنید و در قسمت Summary بر روی عددی که مقابل Application Currently running in the Sandbox کلیک کنید.

این قسمت تمام فایل هایی را که اتوماتیک داخل سند باکس رفتند و در سیستم شما فعال هستند را نشون میده. بصورت مثال اگر شما 2 تا ویروس را در کامپیوتر خودتون ندانسته اجرا کردید و مقابل این قسمت عدد 2 وجود داشت و بعد کامپیوترتون رو ریستارت کنید عدد 2 به صفر تبدیل میشه یعنی اینکه هر فایلی داخل بصورت اتوماتیک داخل سند باکس بره بعد از ریستارت کردن سیستم بصورت غیر فعال در میان و فقط فایل هاشون داخل کامپیوتر باقی میمونه اما نمیتونند دوباره خودشون رو اتوماتیک فعال کنند.

بعد از کلیک کردن بر روی عدد 1 که در بالا میبینید صفحۀ زیر که در اصل همان قسمتی که به شما نشون میده کدام برنامه یا فایل در سیستم شما فعاله و اتوماتیک داخل سند باکس رفته را نشون میده .

اگر فایل شما یک فایل سالمی بود میتونید با کلیک راست کردن بر روی فایل و انتخاب گزینۀ Add to Trusted Files اون رو وارد لیست فایل های قابل اعتماد بکنید.

اگر به فایل فعال که نشون داده میشه مشکوک هستید اما مطمئن نیستید که سالم باشه یا آلوده میتونید برای اینکه خرابکاری نکنید گزینۀ Terminate را انتخاب کنید. با این کار فایل و یا برنامۀ فعال در کامپیوتر شما بسته میشه اما خود فایل پاک نمیشه. فقط فعالیتش رو قطع میکنه.

اگر از آلوده بودن فایل مطمئن هستید. مثلا خواستید CIS را در مقابل یک ویروس یا تروجان ناشناخته آزمایش کنید در این صورت شما یا میتونید Terminate را بزنید و فعالیتش رو قطع کنید و یا میتونید هم از فعالیتش جلوگیری کنید و هم اون رو به لیست فایل های ناسالم و بلاک شده اضافه کنید. برای این کار هم Terminate & Block را انتخاب خواهید کرد.

3. روش سوم جهت وارد کردن فایل ها و برنامه ها به لیست سفید اینه که به جای عددی که جلوی سند باکس نوشته شده عددی را که جلوی Unrecognized file observed will be treated as Limited را کلیک کنید.

این قسمت تمام فایل ها و برنامه هایی را که از طرف کمودو شناخته شده نیستند و در کامپیوتر شما اجرا شده اند و از طرفی هم داخل سند باکس رفته اند رو نشون میده و ربطی به فعال بودن یا نبودن فایل نداره. این قسمت بعد از ریستارت کردن سیستمم صفر نمیشه تا به شما نشون بده که قبل از ریستارت شدن سیستم شما چه فایلی در سیستم با تنظیمات Limited در سند باکس اجرا شده.

بعد از کلیک کردن بر روی عدد 2 که ممکنه در کامپیوتر شما یک عدد دیگه باشه پنجرۀ زیر براتون باز میشه...

در این قسمت شما میتونید اول با انتخاب فایلتون در سمت چپ کارهای زیر را بکنید...

اگر مطمئن هستید که فایل سالمه و ممکنه مربوط به یکی از درایو ها و یا برنامه های نصب شده باشه در این صورت بر روی Move to کلیک میکنید و Trusted Files را انتخاب میکنید.

اگر مطمئن هستید که فایل یک فایل آلوده است و میخواهید از فعالیتش برای همیشه در سیستمتون جلوگیری کنید اونوقت در قسمت Move to بر روی Blocked files کلیک کنید.

یا اینکه میتونید با انتخاب قسمت Submit اون رو برای کمودو بفرستید. محدودیت حجمی برای این قسمت وجود داره.

Remove: اون رو از توی لیستی که در بالا میبینید پاک میکنه اما فایل از داخل کامپیوتر پاک نمیشه.

delete : فایل کلا از داخل کامپیوتر شما پاک میشه و قابل بر گشت دادن هم نیست.

تمام قسمت هایی را که تا اینجا توضیح دادم, میتونید با رفتن به بخش های مختلف CIS مانند +Defense پیدا کنید.

اما در مورد Events یا ثبت وقایع و اتفاقاتی که در سیستم شما رخ داده و CIS اون رو ثبت کرده.

Comodo Internet Security تمام اتفاقاتی را که در سیستم شما رخ بده رو ثبت میکنه. حتی اگر تنظیمات برنامه تغییر داده بشه هم این اتفاق ثبت میشه و شما میتونید با رفتن به قسمت Events هر قسمت چیزی را که اتفاق افتاده ببینید.

مثلا شما با وارد شدن به قسمت Antivirus و کلیک کردن بر روی View Antivirus Events تمام قسمت Log ها را باز کنید.

با باز کردن این قسمت شما میتونید گزارش ها را بر اساس تاریخ و یا روزی که دوست دارید نشون داده بشه انتخاب کنید. در این قسمت شما همچنین میتونید تمام گزارش قسمت های دیگه مانند Firewall یا +Defense را هم ببینید و نیازی نیست که حتما از قسمت +Defense وارد Events بشید.

برای پاک کردن تمام اتفاقاتی که تا الان به ثبت رسیده هم میتونید از قسمت فایل که نشون دادم بر روی Clear کلیک کنید تا همه پاک بشند و یا میتونید با انتخاب قسمت Export آنها را جایی ذخیره کنید.

برای گذاشتن محدودیت برای ثبت گزارش ها میتونید CIS را باز کنید و از قسمت More بر روی Preferences کلیک کنید.

حجم ذخیره شدن Log ها بصورت پیش فرض 20 مگابایت انتخاب شده اما شما میتونید بر حسب نیازتون این حجم را کم و یا افزایش بدید. اگر حجم Log ها از 20 مگابایت که بصورت پیشفرض تعیین شده بیشتر بشه در این صورت Log ها پاک میشند و دوباره شروع به ثبت اتفاقات میکنه.

شما همچنین در این قسمت میتونید ثبت گزارش ها را برای قسمت هایی مانند Firewall و یا Antivirus غیر فعال کنید. مثلا اگر میخواهید که هیچ گزارشی از طرف فایروال در کمودو ثبت نشه میتونید قسمت Disable Firewall logging را انتخاب کنید و OK کنید.

موفق باشید.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

مهران جان به نظرت اگه فقط تیک Automatically detect installers/updaters and run them outside (توی اون فیلمی که گذاشته بودی توی مقایسه آنتی ویروس ها) برداشته شده بود اون 2 مخربی که اجرا شده بود هم اجرا نمیشد ؟

عجب جمله ای گفتم : دی
    Last edited by Dr Hannibal; 28-09-2010 at 18:51.

5. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران جان به نظرت اگه فقط تیک Automatically detect installers/updaters and run them outside توی اون فیلمی که گذاشته بودی توی مقایسه آنتی ویروس ها برداشته شده بود اون 2 مخربی که اجرا شده بود هم اجرا نمیشد ؟
    دکتر جان, تمام مخربها در CIS اجازۀ اجرا شدن را به شرط شناسایی نشدن توسط آنتی ویروس را دارند اما وقتی اجرا میشند به دلیل توضیحاتی که قبلا دادم داخل سند باکس قرار میگیرند و با محدودیت زیر اجرا خواهند شد. این محدودیت مربوط به Auto Sandbox است که در زیر توضیح میدم.

اجازۀ تغییر دادن کلید های رجیستری که از قبل در سیستم ثبت شده اند را نخواهند داشت.
    اجازه کپی کردن یا پاک کردن فایل ها و پوشه ها و همچنین مخفی کردن آنها را نخواهند داشت.
    اجازۀ بستن تسک منیجر و آیکونهایی که در System-try قرار دارند را نخواهند داشت.
    اجازۀ ساختن ویروسهایی جدید و کپی کردنشون را به داخل پوشه های نامبردۀ زیر نخواهند داشت.

Windows
    System 32
    ساخت Autorun.inf در داخل پارتیشن ها.
    پوشه های مروبط به بوت ویندوز

اجازۀ قرار گرفتن در استارت آپ ویندوز چه از طریق ثبت کلید ها رجیستری و چه از طریق ثبت خود بعنوان یکی از سرویسهای ویندوز را نخواهند داشت.
    اجازۀ دستکاری و یا پاک کردن پوشه ای که CIS در آن نصب شده را نخواهند داشت.
    اجازۀ فعال کردن و یا غیر فعال کردن سرویس های ویندوز را نخواهند داشت.

اما این مخربها در صورتی که بصورت Installer باشند یعنی فایل ستاپ داشته باشند مانند Fake AV یعنی آنتی ویروسهای تقلبی, میتونند فایل های نصبی خودشون رو در 2 پوشۀ Program Files و همچنین Appdata کپی کنند. چون این 2 قسمت و همچنین شاخۀ Software در کلید های رجیستری بصورت پیشفرض جزو مکانهای محافظت شده توسط CIS نیستند. دلیل این کار هم بوجود نیامدن مشکلات برای کاربران عادی در هنگام نصب نرم افزار های سالم است. چون اگر این قسمت ها هم محافظت میشدند اونوقت در هنگام نصب برنامه هایی که نه امضای دیجیتالی داره و نه توسط کمودو بعنوان یک برنامۀ سالم شناخته شده, برای کاربران مشکل ایجاد میشد و کمودو بعنوان یک برنامۀ امنیتی که بیشترین دردسر رو برای کاربران ایجاد کرده روی زبانها میوفتاد.

هر چند که این فولدر ها و کلید رجیستری که نام بردم توسط کمودو محافظت نشده اما آیا اگر یک Fake AV مانند اون فیلم با تنظیمات پیشفرض کمودو اجرا بشه و فایل هاشو کپی کنه, میتونه به سیستم آسیبی وارد کنه؟

جواب منفی هست, خیر نمیتونه. این برنامه ها فقط اجازۀ کپی کردن فایل های نصبی را به داخل این پوشه ها خواهند داشت اما اجازۀ فعالیت و اجرا شدن ازشون توسط CIS گرفته میشه. کپی کردن فایل ها به داخل این پوشه ها هر چند که میتونه جزو فایل های آلوده شناخته بشه اما این کار هیچ فرقی با زمانی که شما خودتون از روی آگاهی یک بسته ویروس را از تاپیک معرفی ویروسها دانلود میکنید و آنرا بر روی هاردتون کپی میکنید نخواهد داشت چون این ویروسهای دانلود شده توسط شخص شما فقط به داخل هارد کپی شده اما شما قرار نیست که اونها رو اجرا بکنید.

اگر به ویدیوی 3 که در اونجا توسط MalwareBytes Anti-Malware در سیستمی که کمودو نصبه اسکن میشه دقت کنید متوجه میشید که هیچ کدام از مخربهایی که MBAM پیدا میکنه در حافظۀ مموری بصورت فعال نبودند بلکه MBAM فقط فایل های نصب شده در پوشه های نامبرده شده را پیدا کرده بود.

در عکس بالا به قسمت Category دقت کن... اگر ویروس یا تروجانی که در سیستم فعال باشه توسط MBAM شناسایی بشه در قسمت Category برای مخرب شناسایی شده Memory نوشته میشه و ریستارت کردن سیستم بعد از پاک کردن Malware ها توسط MBAM ضروریه وگرنه نمیتونه اون رو از حافظه خارج کنه و بعد پاکش کنه اما اگر فقط File, Folder و یا Registry نوشته شده باشه ریستارت کردن سیستم جهت پاک کردن فایل های آلوده توسط MBAM لازم نیست چون هیچ کدام از این فایلها, فولدر ها و یا کلید های رجیستری فعال نیستند.

در هر صورت اگر بخوای که اتفاق بالا یعنی کپی کردن فایل های نصبی آنتی ویروسهای تقلبی هر چند هم که غیر فعال باشند در سیستم شما صورت نگیره هم باید اون قسمتی که اشاره کردید تیکش برداشته بشه و هم اینکه فولدر های زیر به عنوان فولدر ها و پوشه های محافظت شده توسط CIS در قسمت Protected Files & Folders ثبت بشه.

ناگفته نمونه که من هیچ مسئولیتی رو در قبال کسانی که از روی حس کنجکاوی فولدر های بالا رو به قسمتی که گفتم اضافه کنند قبول نمیکنم. یعنی حتی جواب مشکلاتی را هم که بعدا قراره براشون پیش بیاد از طرف من یکی داده نخواهد شد.

اما اگر کسی مانند drhaniball پیدا بشه که از روی آگاهی و اطلاعاتی که قبلش کسب میکنه بدونه داره چیکار میکنه در این صورت من کامل در خدمتتون هستم چون خودم هم یکی از کسانی هستم که این پوشه ها رو به قسمت پوشه های محافظت شده اضافه کردم.

راستش دکتر جان من با این شیوه خیلی تروجان و ویروس آزمایش کردم اما هیچ کدومشون تا حالا نتونستند که فایل های نصبیشون رو داخل این پوشه ها کپی کنند. البته منظور من این نیست که اصلا نمیتونند بلکه منظور اینه که تا بحال همچین تروجانی یا Fake-AV به پست من نخورده که با این تنظیمات بتونه از چنگ CIS در بره و خودش رو فعال کنه.

اگر خواستی ویروس و یا تروجانی رو آزمایش کنی باید بدونی که اینها اول در مموری اما داخل سند باکس فعال میشند اما کافیه شما یکبار کامپیوتر رو ریستارت کنی تا همشون غیر فعال بشند. یا اینکه میتونی برای غیر فعال کردن و Terminate کردنشون از روشی که در پست قبلیم گفتم استفاده کنی.

راستی یادم رفت بگم که محدودیت Autosandbox به دلیل بوجود نیامدن مشکلات نصب نرم افزار های سالم که قبلا توضیح دادم با محدودیت Manual Sandbox فرق میکنه. در Manual Sanbox همه چیز ایزوله شده است و حتی یک پوشه جهت کپی کردن فایل های ویروسها و تروجانها در داخل ویندوز توسط کمودو در نظر گرفته شده که تمام Temp های اونها در مسیر C:\VritualRoot قرار میگیره. این پوشه کاملا محافظت شده است و چیزی ازش نمیتونه خارج بشه.

موفق باشی.
    Last edited by M E H R A N; 28-09-2010 at 19:20.

7. 17 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

خیلی کامل.

9. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

میشه دوست عزیز نحوه وارد کردن اون فولدرها رو برامون توضیح بدی

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

میشه دوست عزیز نحوه وارد کردن اون فولدرها رو برامون توضیح بدی
    دوست عزیز مراحل زیر ر دنبال کن :

1.از منوی + defens گزینه computer security policy اتتخاب کن

2. بعدش همونطور که مهران عزیز تو پست بالا توضیح داد از قسمت protected files and folder فولدرها رو add کن

3.موفق باشید

Last edited by 01110362; 28-09-2010 at 21:14.

12. 2 کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

مرسی آق مهران مثل همیشه خیلی جامع وکامل بود

فقط Advanced Filter تو Log viewr از قلم افتاد

14. این کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خدمت دوستان عرض شود که بنده بعد از 2 روز کار کردن با کومود و سرویس شدن دهنم همین الان این انتی ویروس و فایر وال قدرتمند رو پاک کردم ، واقعا تو این 2 روزه بیچارم کرد ، به هرچی رسید و نرسید گیر داد ، نصف برنامه هامو به جرم ویروس بودن پاک کرد ، نصف سافت ور های شبکه که کلی براشون زحمت کشیدم رو پاک کرد ....
    کانفیگ فایروالش هم خیلی ابتدایی هست

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سهیل خان چرا مشکلاتی که شما ذکر کردین رو ما(حداقل من)نداشتم و ندارم؟

17. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •