کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
سلام....
ثبت نام این سرویس چجوریاس؟؟ ( چی میخواد؟)
برای سرعت بالا آیا باید صاحاب خط دانشجوی ارشد به بالا باشه یا هر کس دیگه ای؟
چند روزه آماده میشه؟؟
آنلاین مییشه سفارش داد؟؟؟
ممنون!
ثبت نام :
مراجعه حضوری صاحب خط تلفن
مدارک: کپی آخرین قبض پرداخت شده تلفن + کپی از شناسنامه و کارت ملی صاحب خط + در صورت مستاجر بودن اجاره نامه
هر فرد خانواده کارشناسی ارشد باشه اون خانواده شانس آورده
مرکز با مرکز فرق داره معمولا 2 الی 5 روز
در صورتی که در پرتال مخابرات تهران عضو باشین می تونین آنلاین سفارش بدین.
خواهش می کنم.
داشتن مدرک تحصیلی (حالا یا ارشد یا ... )مگه تاثیر داره؟
کدوم شرکت به این چیزها اهمیت میده که مخابرات بده!!!
داش مهرداد شما که اطلاعاتت بالاست و کلی خاک اینترنت مخابرات رو خوردی ، واسه این فیبرنوری ها کاری نکردن هنوز؟
راست منم شنیده بودم که گفتن اولیت با سیم مسی هست ولی وقتی کل یک منطقه فیبره و هیچ شرکتی نمیتونه سرویس بده باید این مخابرت احمق یه فکری به ذهنش برسه!!
ظاهرا برای مخابرات مدرک تحصیلی افراد خیلی مهمهمن که دانشجوی کارشناسی هستم گفت به شما بالاتر از 128 نمی دیم باید کارشناسی ارشد باشی.
دادش میلادی شما لطف دارین در مقابل شما من که شاگردی بیش نیستم
اتفاقا یکی خطش فیبر بود از مخابرات گرفته بود ولی نتونسته بود به اینترنت وصل بشه. زنگ زده بود به مخابرات بهش گفته بودن مودم مخصوص می خواد حالا دیگه نمی دونم راست می گفت یا نه .
شما پیگیرش نشدین ؟
Last edited by mehrdad38; 13-07-2010 at 20:30.
من دارم از ایرانسل استفاده میکنم ولی خوب بخاطر نوسانات بالای سیستم بی سیم دنبال ADSL هستم.
راستش نه. چون منطقه ما منطقه ی 2 مخابراتی هست و کلا اصلا تو لیست نیست.
من یک بار رفتم گفت نمیدیم و اون زنه هم یه کارمند بود. اونجا اصلا کسی جوابگو نبود. ولی چون نزدیکه یه سر دیگه میخوام برم.
باورت میشه الان فهمیدم که هزینه اش روی قبض میاد. این خیلی خوبه
منم شنیدم مخابرات داره 256 میده. اون روزی که رفتم حتما میرم بپرسم که قضیه اش چیه!؟
ولی چون شنیدم دیگه کابل کشی فیبر نوری متوقف شده به این نتیجه رسیدم که فعالیت روی فیبر نوری فعلا امکان پذیر نیست .اگه بود اینا فیبرنوری کردن خطهای قدیمی رو قطع نمیکردن.
بهرحال مرسی و باید برم بپرسم قضیه چیه.
تاپیک جدید اندر جدید هم مبارک![]()
سلام آقا مهرداد.این شخصی که میگین از کاربران سایت بوده؟میشه نام کاربریش رو بگین تا یه مشورتی باهاش کنم ببینم چجوری میشه از شر این فیبر لعنتی خلاص شد...
-----------------------------------------------
آقا احسان پیگیری شما چی شد؟؟تونستین روی فیبر کاری کنین؟اگه جواب گرفتین یه راهنمایی اینجا کنین برای بقیه.خدا خیرت دهد به ما که نداد...فیبر نوری داد که باعث شده دو-سه سالی دانلودم تک رقمی باشه
عروس صاحاب خط دانشجوی پزشکیه....میشه؟![]()
توی تاپیک مودم بود باید برم پیداش کنم. چشم اگر پیداش کردم بهت اطلاع می دم.
اگر توی یه خونه زندگی می کنن و اون عروس دانشجوی کارشناسی ارشد باشه آره میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)