عجب حال کردم این اروگوئه نامرد ضایع شد.دلم خنک شد![]()
عجب حال کردم این اروگوئه نامرد ضایع شد.دلم خنک شد![]()
اینو نگاه کن :
تا متوجه بشی آفساید یعنی چی ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
تبریک به هلندیهای عزیز تو فینال منتظر ما باشید
در جواب شما دوست عزیز روشن ایرماتوف بسیار عالی قضاوت کرد و کمکاشم فقط 2 تا ایراد داشتند و صحنه گل دوم هلند هم کاملا صحیح بود
بهتره اول افسایدهارو بشناسید بعد در بارش صحبت کنید
اگرم مشکل از دید شماست که ÷یشنهاد میکنم به چشم پزشک مراجعه کنید![]()
اگه صحنه رو از زاویه روبرو نگاه کنی کاملا متوجه منظورم میشی
سرعت شوت چند کیلومتر بر ساعت است و سرعت پاس چه قدر؟ تا چند هزارم اعشار حساب میشه؟
چشم داور به چه سرعت سنجی مسلط است؟
من پس چرا اینارو نمیدونم!!!!!!!
توضیح شما توی اون پست کاملا اشتباهه دوست من .. اگه بازیکنی که توی آفساید هست هیچ اثری در بازی نداشته باشه آفساید نیست و بقیه بازیکن ها می تونن بازی کنن. ارتباطی به لمس کردن یا نکردن توپ نداره.
لحظه ای که ون پرسی ادای ضربه به توپ رو در آورد دروازبان اروگوئه مکث کرد، و وقتی دید ضربه نزده دوباره حرکت کرد. به این میگن اثر یک بازیکن که در آفساید بوده روی بازی ... و صد در صد گل مردوده. همین که یک بازیکن که در آفساید باعث حواس پرتی سایر مدافع ها و دروازبان ها بشه کافیه که داور اون موقعیت رو آفساید بگیره. وجود اون بازیکن در اون قسمت از زمین غیر قانونیه .. و وجود غیر قانونیش اگه کوچکترین تاثیری در بازی داشته باشه داور باید آفساید بگیره.
سه کارشناس در ITV بودن، هر سه گل رو مردود اعلام کردن.... حالا هلند برد خب مبارک خودش و طرفدارهاش باشه، ولی این گل آفساید بود.
آرمان جان میدونی چیه ؟ آخه خودم گل رو درست حسابی ندیدم
کارشناسای خودمون که درست اعلام کردند![]()
دقیقا همینطوره...کاملا مشخص بود دروازه بان مکث کرد.
توپ به بازیکن هلند نخورد ولی در جریان بازی تاثیر گذار بود.
منم اینجا بهش گفتم ولی نمیخواد بگیره
قانون من در آوردی در نیار.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا حالا فکر کردی پس چرا بازیکن توی آفسایده و نفر دیگه ای به طرف توپ نمیره و بازیکن در آفساید هم حرکت نمی کنه آفساید میگیرن حتی اگر بازیکن آفساید به طرف توپ حرکت نکنه!!
قانونو من در آوردی نکنید.
با این قانونی که گذاشتی میتونی فوتبال جدیدی اختراع کنی.
بازیکن در آفساید بخواد کوچک ترین نقشی داشته باشه آفساید اعلام میشه.
من که گفتم درست حسابی گلو ندیدم
فکر قهرمانیمون تو فینال باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)