تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا به پیشگویی های این هشت پا معتقدید؟

راي دهنده
490. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

182 37.14%
  • خیر

308 62.86%
صفحه 10 از 64 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 637

نام تاپيک: هشت پای پیشگو

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با این همه امامزاده و مرده پرست؟!
    توی قرآن هم نوشته غیر از خدا، خدایی نیست اما الان امامزاده شده خدا.
    مردم ما چی رو قبول دارن؟ پس خرافات به چی میگن؟
    دقیقا منظور منم همین بود,اما فکر کردم نگم بهتر باشه,حالا شما گفتی.
    ولی همه میدونن بمونیم بازی برگزار بشه بهتره.چون من اصلا نمیتونم این پیش بینی رو باور کنم,مخصوصا اینکه المان بخواد ارژانتین رو ببره.
    اینم بگم من ارژانتینی نیستم اما امسال به نظرم مدعی اول قهرمانی,بعید میدونم این هشت پا درست پیش بینی کرده باشه.
    اگه جنگ روانیم باشه,مارادونا خودش استاده این جنگ هاست,جواب میده در حد تیم ملی.
    من به شخصه منتطر جواب مارادونا هستم البته اگه ازش سوال بشه,که محتمل هست مخصوصا قبل بازی.

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با این همه امامزاده و مرده پرست؟!
    توی قرآن هم نوشته غیر از خدا، خدایی نیست اما الان امامزاده شده خدا.
    مردم ما چی رو قبول دارن؟ پس خرافات به چی میگن؟

طرف ميره سر قبر خيام و حافظ و سعديو اينا هم خرافاته
    برو قران بخون بعد بيا ازش نقل كن

3. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دقیقا منظور منم همین بود,اما فکر کردم نگم بهتر باشه,حالا شما گفتی.
    ولی همه میدونن بمونیم بازی برگزار بشه بهتره.چون من اصلا نمیتونم این پیش بینی رو باور کنم,مخصوصا اینکه المان بخواد ارژانتین رو ببره.
    اینم بگم من ارژانتینی نیستم اما امسال به نظرم مدعی اول قهرمانی,بعید میدونم این هشت پا درست پیش بینی کرده باشه.
    اگه جنگ روانیم باشه,مارادونا خودش استاده این جنگ هاست,جواب میده در حد تیم ملی.
    من به شخصه منتطر جواب مارادونا هستم البته اگه ازش سوال بشه,که محتمل هست مخصوصا قبل بازی.
    مارادونا می دونه در حال حاضر مسائل حاشیه ای برای تیمش مثل سم می مونه.
    ولی ایشون با حرفه ای گری خاصی به موضوع به صورت کلی جواب داده!!!
    ایشون گفته که اصلا لازم نیست در مورد آلمان ومسائل آلمان فکر کنم.(یه همچین چیزی)
    در زمانی که تمام دنیا به فکر به حاشیه کشیدن مارادونا هستن،ایشون خوب تونسته تابه الان مقاومت کنه.باید منتظرشد ودید این سکوت مارادونا تا کی ادامه خواهد داشت.
    بنظرم در صورت حذف آرژانتین از جام جهانی توست آلمان مارادونا آفریقای جنوبی رو به آتیش میکشونه...وخیلی از مسائل را رو خواهد کرد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیز شما مشکل بینایی داری یا فکر کردی ما مشکل بینایی دارم ؟
    دوست داره با فونت بزرگ بنویسه و به رنگ های زیبای پرچم آلمان
    اینجا در قوانین سایت نیومده که با چه سایز و فونت و رنگی تایپ کنید
    در بزرگی آلمان همین بس که هر کی یه پست ضد آلمانی میده حتی اگه اون پستش اسپم و توهین باشه و حرفای غیر منطقی زده باشه یهو ده تا آرزانتینی یا طرفدارای تیمای دیگه که آلمان بردتشون میان پای اون پست دگمه تشکر میزنن.این نسان از ترسه و استرس بازی فردا

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

آرژانتيني ها براي اختاپوس آلماني رقيب پيدا کردند

يک دلفين پس از آنکه هشت پاي معروف آلمانيها پيشگويي کرد که ژرمنها مقابل آرژانتين به پيروزي مي رسند تصميم گرفت از ياران مارادونا حمايت کرده و آنها را پيروز اين ميدان معرفي کند.

به نظر می رسد برای "پل" هشت پای پیشگوی آکواریم اوبرهازون که موفق شد نتیجه بازی انگلیس و آلمان را به درستی پیشگویی رقیب پیدا شده است.

این رقیب نیز که از دنیای زیر آب به جام جهانی 2010 سلام می کند دلفینی به نام "سایکو" است. نگهدارنده های این دلفین که در آکواریم شهر بندری "مار دل پلاتا" زندگی می کند از آن خواستند که نتیجه بازی آرژانتین و آلمان را پیشگویی کند تا یک رقیب "آبزی" برای پل پیدا شود.

به این ترتیب به نظر می رسد که بازی این 2 تیم به مرزهای دریایی و حتی زیردریایی کشورهایشان نیز رسیده است و نه تنها موجودات 2 پا بلکه سایر مخلوقات ساکن این کشورها نیز می خواهند شاهد پیروزی تیم محبوب خود باشند.

مسئولان این آکواریم به سایکو 2 توپ نشان دادند که یکی به رنگ پرچم قرمز، سیاه و طلایی تیم ملی آلمان و دیگری به رنگ پرچم آبی و سفید تیم ملی آرژانتین بود و منتظر ماندند تا این دلفین یکی از آنها را برای بازی انتخاب کند.

سپس سایکو 4 متر از آب بیرون پرید و بی درنگ توپ به رنگ پرچم تیم ملی آرژانتین را برداشت و در استخر خود شروع به بازی با آن کرد.

براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، به گفته حاضران، این اقدام دلفین نشانه ای خوبی برای آرژانتین در پیروزی مقابل آلمان در مرحله یک چهارم نهایی خواهد بود.

همچنین لاک پشت 70 ساله ای که در آکواریمی در آرژانتین زندگی می کند نیز در کنار دلفین هم وطن خود رقیب هشت پای آلمانیها شد و پیشگویی کرد که آرژانتین در بازی با آلمان به پیروزی می رسد.

این لاک پشت کهن سال که با 70 سال سن و 100 کیلو وزن در آکواریم شهر مندوزا زندگی می کند همراه با "سایکو" دلفین آرژانتینی دست به دست هم داده اند تا مقابل هشت پای آلمانی که پیروزی ژرمنها را پیشگویی کرده بود بایستند.

فدریکو کورئا مربی این آکواریم در این خصوص اظهار داشت: آکواریم ما نسبت به پیشگویی هشت پای آلمانی نگران شد و تصمیم گرفت که از لاک پشت سالمند که بزرگ این آکواریم است کمک گیرد.

در این راستا مسئولان این آکواریم پرچم آلمان را در طرف چپ و پرچم آرژانتین را در طرف راست آکواریم لاک پشت پیر قرار دادند.

این نمایش در حضور حداقل 30 تماشاچی برگزار شد و فیلم آن نیز در روی یوتیوب قرار گرفت.

در این نمایش، لاک پشت از مسیر چپ به راست در آکواریم خود شنا کرد و پس از عبور از پرچم آلمان دست خود را به پرچم آرژانتین زد و به این ترتیب پیشگویی کرد که تیم ملی آرژانتین در بازی مقابل آلمان پیروز خواهد شد.

این مسئول آکواریم افزود: لاک پشت پیر از سال 1984 با ما زندگی می کند و حرف آن برای ما نشانه خوبی است. ما برای تشکر از این پیشگویی به لاک پشت خود غذای محبوبش یعنی میگو دادیم.

یکی از هواداران تیم ملی آرژانتین گفت: به هر حال لاک پشت از پل 8 پا پیرتر و بنابراین فاضل تر است و حرفش می تواند بیشتر از حرف یک هشت پای جوان اعتبار داشته باشد.

اکنون این سوال مطرح است که کدام یک از این موجودات دریایی راست می گویند: سایکوی دلفین و لاک پشت یا پل هشت پا!؟

7. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دلفین که موجود فوقالعاده باهوشیه و تردیدی توی آموزش دیدنش نیست
    لاکپشته رو هم شرطیش کردن

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

یکی از هواداران تیم ملی آرژانتین گفت: به هر حال لاک پشت از پل 8 پا پیرتر و بنابراین فاضل تر است و حرفش می تواند بیشتر از حرف یک هشت پای جوان اعتبار داشته باشد.

10. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pcnondaily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Cyberspace, Iran

پيش فرض

آقا این بحث های احمقانه چیه؟! یه هشت پایی یه غلطی کرده، اینجا ملت دارن از هم نسق می کشن! بابا فردا بازی می کنن، معلوم میشه دیگه. اینکه یه سری حیونها یه سری توانایی هایی دارن، تردیدی توش نیست و البته به استثنا ها هم توجه باید داشت.
    همین چند وقت پیش بی بی سی یه مستند نشونو داد درباره سگ هایی که مرگ آدم ها رو با خطای 0 پیش بینی می کردن. یه سگی بود، اصلا پیش بینیش ردخور نداشت. همه دانشمندا رفته بودن توی کف!
    حالا فردا آرژانتین و آلمان بازی میکنن ، همه چی معلوم میشه! بعلاوه احتمال باخت آرژانتین وجود داره، چون آرژانتین دفاعش مشکل جدی داره ولی آلمان تقریبا تیم یک دستیه.
    به هر حال، فوتبا قابل پیش بینی نیست و به قدری پارامترهای موثر زیادن که تقریبا امکان پیشبینی بر مبنای منطق وجود نداره.
    باید صبر کردو دید کی میبره. همین الان غنا یکی به اروگوئه زده.
    فقط امیدوارم بازی کسالت باری نباشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عجب بساطی شده ! D:

الان که دارم این پست رو ارسال میکنم یه جیرجیرک تو حیاط زده زیر آواز ، برم ببینم میتونم یه پیشگویی ازش بگیرم ...

P:

کسی میدونه غذای مورد علاقه جیرجیرک ها چیه ؟!

13. 3 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

فکر کنم فردا خرس پیشگو هم بیاد به بازار!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •