خواهشن اطلاعات غلط ندید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشن اطلاعات غلط ندید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه همچین ISP که این آقا میگه وجود داشته باشه ایشون یکی از کارکنان همین شرکت هستن ( با توجه به تعداد پست ها که کاملا معلومه فقط برای همین پست ثبت نام کردن )
به این تبلیغ ها اعتماد نکنید .
دانلود شبانه پارس آنلاین : 1 تا 6
شاتل : 1 تا 7
حسابگر : 2 تا 7
صبانت 2 تا 7 ( آمار قبلی )
البته شاتل سرعت خیلی جالبی نداره . پارس آنلاین هم تقریبا مثل حسابگر هست بعضی شبا خوبه بعضی شبا بد . بعضی مواقع هم واسه 2 هفته خراب میشه ! ( دانلود شبانه رو منظورمه ) . در کل هر شرکتی که دانلود شبانه خوبی هم داشته باشه زیاد دووم نمیاره چون اینقدر کاربراش زیاد میشن که پهنای باند کم میاره و ... !
واقعا با تشکر از مخابرات که اینقدر گرون فروشی میکنه و همه رو به خاک سیاه نشونده !
Last edited by BZ7; 03-02-2011 at 22:25.
کسی شاتل داره اینجا؟
سرعت شبانه 1 مگش چقدره؟قیمت این سرویس چنده؟
این شاتل سایت نداره؟
سایت شاتل : shatel.ir
دوست من 128 داره که البته downstream روی 512 ست شده . در روز سرعتش روی 65 هست و دانلود شبانه بین 30 تا 40
آسیاتک هم از ساعت 1 تا7![]()
با سلام من خواستم ببينم سرعت اينترنت adsl مخابرات كرمانشاه چطوريه
راستی یه آماری از اینترنت مخابرات به منم بدین . خبری هست ؟ قیمت ها چطوره ؟ سرعت چطوره ؟![]()
در مورد سرویس ADSL مخابرات به پست اول مراجعه کنید
کسی 512 از مخابرات گرفته؟
تازه مخابرات سرویس داده فکر نکنم کسی تا حالا گرفته باشه
یه خورده صبر کن
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
ولی یه چیزی
من الان با سرویس 1 مگ حسابگر که در اصل 2 مگه شب 3.6 گیگ دانلود می کنم در طی 5 ساعت
اگه بخوام همین مقدار رو دانلود کنم باید یه سرویس 512 از مخابرات بگیرم که 24 ساعته دانلود کنه که پول برق و استهلاک رو حساب کنی نمی صرفه برام
ولی برا شرکت ها و حسایی که استفاده زیادی در طی روز دارن کاملا به صرفه اس
امیدوارم با ورود مخابرات رقابت بین شرکت ها بشه و کیفیتشون بالاتر بره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)