به نظر میاد گیم پلیش یکم عوض شده ، تبر هم پرت می کنهپیشنهاد می کنم تریلرای تبلیغاتیشو با بیشترین کیفیت ببینید ، چون واقعا روشون کار کردن ، اول فکر کردم فیلم واقعی هستن!
![]()
به نظر میاد گیم پلیش یکم عوض شده ، تبر هم پرت می کنهپیشنهاد می کنم تریلرای تبلیغاتیشو با بیشترین کیفیت ببینید ، چون واقعا روشون کار کردن ، اول فکر کردم فیلم واقعی هستن!
![]()
اونجوری که تو منوش نشون می ده شهر هاش خیلی زیاد شده .لندن و بارسلونا هم هستن .
امیدوارم هر چی زود تر بیاد تو بازار .![]()
سلام
نمی دونم سوالم تکراری هست یا نه اما می خواستم بدونم که نسخه pc همزمان با کنسوله یا که مثل دو شماره قبل با تاخیر میاد؟
بازي توي شهر رم هست فقط ...اونجوری که تو منوش نشون می ده شهر هاش خیلی زیاد شده . لندن و بارسلونا هم هستن .
امیدوارم هر چی زود تر بیاد تو بازار .
شهري كه سه برابر فلورانس در ACII بود !!
اون شهر هايي كه مشاهده كرديد .. شهر هايي هستند كه اتزيو ميتونه آدم كش به آونجا ها بفرسته و اون ها رو بفرسته ماموريت ...
توي شهر رم هم هر قسمت توسط گروهي در برج هاي حكومتي اداره ميشه كه هر برجي رو بگيريد قسمتي از شهر زير نظر شما ميره .. همونطور كه در آخرين تريلر ديديد اتزيو يكي از اين برج ها رو خراب كرد ...
و البته سوال من هم هست.
همشون 16 نوامبر میاد.
pc/xbox360/ps3
میشه 3 آذر
این تریلر اخری ارزش دانلود رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی احتمالا به خاطر سیستم کرک بازی نسخه pc با کمی تاخیر میاد.
من بازی GTA رو روزی که رلیز شد با کرک رازر خریدم.
کرکر ها از همین الان دست به کار شدم.
درضمن سورس بازی مثل 2 هست . خیلی ها میگن کرکی که روی 2 استفاده شده روی این نسخه هم استفاده میشه!!
البته بازی هایی هم بود که به سختی کرک شد ولی این جزو اون موارد نیست!!!
اساسین 2 کرک خوبی داشت ولی کسی بهش دقت نکرد.
نگران نباشین همون موقع دستتونه![]()
بی خیال ترلرها بشین.
ترلرها فقط تیکه تیکه از بازی رو بهتون نشون میده. ولی به طور کلی همون بازی هست!
بازی از نظر گرافیکی هیچ تفاوتی با 2 نداره
و البته این ادامه ی 2 هست.
پس فقط شما داستان رو دارین و ادامه ی بازی رو چیزی از ارتقاع گرافیک جایی زده نشده. ولی اگه اسم این نسخه AC3 بود. باید منظر یه تغییر بزرگ می بودیم. که البته الان اینطور نیست!!!
داستانش رو دوستمون توی پست اول زده. یکمی تفاوت توی گیم پلی و مراحل و موارد بازی اضافه شده. همین!!!
چون آخر بازی 2 خیلی سوالا تو ذهن همه موند که چی شد و اینا.
به نظر من هرکی 1 و 2 رو تموم کرده. این نسخه میتونه زیبایی خاصی داشته باشه و چون UBI کلا تو کار شکوفا کردن بازی های زیباست بعدید میدونم نسخه ی 3 وجود داشته باشه. اگه هم آره. الان نه. 2 سال دیگه شاید!!!!
مثل درایور!!!
و الان بعد از مدتها داره نسخه ی 3 رو میده بیرون. بازی ای که من شخصا باهاش زندگی کردم!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)