21 ساله .مرد . کم اشتهایی و تعریق دست و سرگیجه . سابقه مصرف دارو ندارد.سابقه بیماری خاص هم ندارد
امروز رفته بود دکتر بهش گفته بود تیروئیدت نرماله...!
21 ساله .مرد . کم اشتهایی و تعریق دست و سرگیجه . سابقه مصرف دارو ندارد.سابقه بیماری خاص هم ندارد
امروز رفته بود دکتر بهش گفته بود تیروئیدت نرماله...!
من کم کاری تیروید داشتم tsh 10.5 بود روزی نصف قرص میخورم 9 ماهی هست که این کارو میکنم و طبیعی شده .
دکتر گفته باد همیشه بخورم
خواستم ببینم کسی تجربه داره یعنی باید تا آخر عمر نصف قرص رو بخورم ؟؟؟
مبتلایان به کم کاری تیروئید باید مداوم دارو مصرف کنن
و معمولا سالانه آزمایش تیروئید انجام میشه
در صورت ایجاد برخی شرایط مثل حاملگی یا بیماری نیاز به افزایش مصرف دارو پیدا میشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من کم کاری تیرویید دارم.
دکتر رفتم به من قرص داد.روزی 1 عدد ناشتا
به اندازه ی 6 ماه خوردم ولی دیگر نتوانستم.من نمیتوانم ناشتا قرص بخورم.حالم بد میشه ..بخاطر همین گذاشتمش کنار
میخواستم بدونم کم کاریتیرویید و نخوردن قرص در دراز مدت چه عوارضی داره؟
درضمن بجای قرص مواد خوراکی وجود دارد که حداقل کمبود قرص را قدری جبران کند؟
كم كاري تيروئيد باعث ايجاد كبدچرب ميشه . كلسترول خون بالا ميره و ...
کم کاری تیروئید میتونی عوارض زیادی به بهمراه داشته باشه:
خشکی پوست٬ریزش مو
تورم چشم
کم خونی
افزایش کولسترول
کاهش فعالیت قلبی که منجر به خستگی و تنگی نفس میشه
افیوژن پریکارد
افزایش فشار خون
کاهش توانایی چشایی
آتروفیمعده
افزایش وزن
اختلالات قاعدگی
کاهش میل جنسی و ناتوانی جنسی
انسفالوپاتی
کمای میگزودم
سندرم تونل کارپال
افسردگی
معمولا بیماران مبتلا به کم کتری تیروئید خوب به دارو جواب میدن و علایم و عوارض اون کنترل میشه
دارو حتما باید ناشتا مصرف بشه(نیم ساعت نا یک ساعت قبل غذا با معده خالی) تا به طور صحیح جذب بشه
حتی ممکنه نیاز به مصرف بیش از یک قرص در طول روزباشه
و باید بگو غیر از هورمون تیروئیدی که به صورت قرص وجود داره درمان دیگه ای وجود نداره و هیچ ماده غذایی یا گیاهی نمیتونه درمان جایگزین باشخ
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Last edited by M.R.S.; 14-02-2015 at 15:47.
سلام من 23 سالمه و تو آزمایشی که دادم TSH رو 6.5 نشون داده و t4 رو 8.83 که نرمال TSH 0.4 تا 4.5 هست و لی T4 نرمال هست خستگی و احساس درد خفیف عضلانی و کاهش حافظه و حوصله و ریزش مو رو دارم دکتر هم قرض هورمون تیروئید یعنی لووتیروکسین روزی نصف ناشتا تجویز کرده حالا وضعیت چطوره آیا کم کاری تیروئید دارم من ؟ چقدر هست ؟ و آیا باید تا اخر عمر مصرف کنم یا با مصرف مقطعی قرض درمان میشه ؟ آیا علائم بالا بیشتر مربوط به افسردگی هستند بیشتر مربوط به تیروئید میشه اخه احساس خستگی و ضعف را خیلی وقته دارم ؟؟؟
این کم کاری تیروئید تحت بالینی هست......تقریبا معادل کم کاری ضعیف هست
میتونه علائم با این کم کاری توجیه بشه چون به هر حال کم کاری تیروئید این علائم رو داره........
مدت زمان مصرف هم بستگی به نوع کم کاری تیروئید و پاسخ به درمان داره اما معمولا مصرف داروی تیروئید طولانی هست
برای اینکه متوجه بشید این علائم اط افسردگی هستند یا تیروئید باید درمان رو ادامه بدید و بعد از بهبود مشکل تیروئید اگر علائم همچنان وجود داشت به فکر تشخیص دیگه ای باشید
سلام مدتی ضربان قلبم بالا بود رفتم دکتر گفت ازمایش تیرویید بده آزمایش دادم tsh =.02 باید چکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)