تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 65 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 648

نام تاپيک: بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت همراه اول

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نه EDGE در ایران حداکثر تا 42 گذارش شده و هرچقدر انتن و گوشی قویتر باشه به اون میرسه. ربطی با اپراتور نداره. من همراه اول دارم تستم هم گذاشتم. پینگم بالاست. حدودا 500 تا 700. رسیوم هم 20 تا 25
    البته سرعت بخاطر کم شدن پهنای باند پایین اومده. قبلا تمیز 35 دانلود میکردم. کمش میشد 30

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من داخل پست زیر در مورد AT&T صحبت کردم Gprs که اونجا منسوخ شده ولی 3G رو دارند به طور محدود میفروشند و همچنین تا حالا خیلی ها اومدن و گفتن که سرویس نامحدود ماهیانه ایرانسل تا 10 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد.
    در مورد همراه اول هم هیچ گزارشی مبنی بر داشتن سقف نامحدود نداشتیم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اتفاقا من میخوام اولین گزارش رو بدم!!

کسی تست کرده ؟؟

Rate دانلود ش ، با ایرانسل چقدر فرق میکنه ؟؟

بیشتره ، یا کمتر ؟؟
    کاملا بستگی به منطقه داره.در اکثر موارد ایرانسل سرعت دانلود بهتری داره اما همراه اول قطعی بسیار کمتری داره.اگه دانلود همراه اول هم خوب بود من اصلا سمت ایرانسل نمیرفتم.برای من اینجوریه:
    همراه اول:اطلاع رسانی خوب-در هنگام فعال سازی پیغام میده که سرویس شما تا کی فعال هست و در پایان هم به شما اطلاع میده که سرویس شما تمام شده.
    وبگردی متوسط.
    سرعت دانلود برای من 6-7 بود گاهی تا 14 میرفت.قطعی تقریبا نداشت.یکبار حدود 20 ساعت مداوم کانکت بودم فقط دوبار قطع شد.
    ضمنا جدیدا محدودیت حجمی رو هم مینویسه که بیشتر توضیح میدم.
    ایرانسل:اطلاع رسانی ضعیف:تا میتونن به ضرر کاربر کار میکنن.شما وقتی طرحی رو انتخاب میکنین گاهی با تاخیر یک روزه تاییدش برای شما ارسال میشه.بدون اینکه در پایانش به شما اطلاعی داده بشه.اولش هم اصلا پیغام نمیده از کی تا کی سرویس شما فعاله.خود شما باید از روی تاریخ اس ام اس این کاررو کنین تا ناگهان 3-4 تومن از حسابتون خالی نشه.
    وبگردی معمولی.
    سرعت دانلود عالی.برای من در حالت عادی بین 0 و 25 میچرخه و نیمه شبها و برخی ساعات خاص حدود 20 ثابت میمونه.
    در حالیکه محدودیت حجمی احساس میشه اما هنوز هیچ چیز از سوی ایرانسل برای شما ارسال نمیشه.
    -----------------------------------------
    پنجشنبه هفته پیش من طرح یک روزه همراه اول رو فعال کردم.وقتی اس ام اسهای تشکر و دمت گرم و اینها از طرف این اپراتور سرازیر شده بود،در یکی از اونها با کمال تعجب دیدم نوشته که طرح استفاده از 1 گیگا باینت در مدت زمان 1 روز،برای شما در فلان ساعت تا فلان ساعت فعال شده است.وقتی رفتم 300 مگ دانلود کردم دیدم دوباره برام اس اومد که طرح شما 700 مگ تا پایان فلان ساعت است.
    یعنی من بعد طرح یکروزه همراه اول با محدودیت 1 گیگا بایت فعال می شود.
    کسی طرحهای دیگه رو امتحان کرده ببینه محدودین اونها چقدره؟
    این هم متن اس ام اسی که برای من فرستاده شده بود:
    Congratulations, you are entitled to 1048576 KB free flux for gprs to be used within the period of 1 days from the date of entitlement,Thank you.
    این هم دومی:
    Ba Tashakor Az Entekhabe Baste, Meghdar e Baghimandeh Baste Shoma 701819 KB free flux for gprs Mibashad. HAMRAH e AVVAL

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

همراه اول:اطلاع رسانی خوب-در هنگام فعال سازی پیغام میده که سرویس شما تا کی فعال هست و در پایان هم به شما اطلاع میده که سرویس شما تمام شده.
    وبگردی متوسط.
    سرعت دانلود برای من 6-7 بود گاهی تا 14 میرفت.قطعی تقریبا نداشت.یکبار حدود 20 ساعت مداوم کانکت بودم فقط دوبار قطع شد.
    ضمنا جدیدا محدودیت حجمی رو هم مینویسه که بیشتر توضیح میدم.

[/QUOTE]

کجا همراه اول خوبه ( بی خود )

من دائمی دارم  رفتم وصل کنم  
    گفت 16 هزار تومن هر ماه میاد رو قبضت  چه استفاده کنی چه نکنی 

آخه چرا  ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مال شما هم این جوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

پنجشنبه هفته پیش من طرح یک روزه همراه اول رو فعال کردم.وقتی اس ام اسهای تشکر و دمت گرم و اینها از طرف این اپراتور سرازیر شده بود،در یکی از اونها با کمال تعجب دیدم نوشته که طرح استفاده از 1 گیگا باینت در مدت زمان 1 روز،برای شما در فلان ساعت تا فلان ساعت فعال شده است.وقتی رفتم 300 مگ دانلود کردم دیدم دوباره برام اس اومد که طرح شما 700 مگ تا پایان فلان ساعت است.
    یعنی من بعد طرح یکروزه همراه اول با محدودیت 1 گیگا بایت فعال می شود.
    کسی طرحهای دیگه رو امتحان کرده ببینه محدودین اونها چقدره؟
    این هم متن اس ام اسی که برای من فرستاده شده بود:
    Congratulations, you are entitled to 1048576 KB free flux for gprs to be used within the period of 1 days from the date of entitlement,Thank you.
    این هم دومی:
    Ba Tashakor Az Entekhabe Baste, Meghdar e Baghimandeh Baste Shoma 701819 KB free flux for gprs Mibashad. HAMRAH e AVVAL
    جالبه. پس تازه اینطوری شده چون من قبلا 1روزه گرفتم نبود.
    ممنون اطلاع دادی.
    من ماه پیش که یک ماهه گرفتم تا دیروز که تموم شدو دوباره شارژ کردم حساب کردم حدودا 17 گیگ دانلود داشتم.
    تازه جدا از رسیوی که از وبگردی حساب میشه!!
    فکر کنم به این حساب محدود بخوان بکنن شاید بشه ماهی 20 تا 25 گیگ.
    البته به حال منم فرقی نمیکنه .زور بزنم به 20 گیگ نمیرسم. مگه فقط قصدم دانلود باشه که نیست!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

[QUOTE]
    کجا همراه اول %
    Last edited by Milad4171; 28-08-2010 at 22:38.

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من کلا پیشنهاد میکنم (از اون جایی که همه جیز این جا رو حساب و کتابه !!! ) هر روز صورتحساب میان دورتون رو چک بکنید تا یهو شکه نشید.

و تاکید میشه که سرویس دهی منطقه به منطقه فرق داره.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اتفاقا من میخوام اولین گزارش رو بدم!!
    احتمالا قبلا اینجوری نبوده و میشد نامحدود دانلود کرد. ولی این خیلی خوبه که خودش میگه حداکثر حجم رو و ثل ایرانسل مخفی کاری نمیکنه. احتمال داره ایرانسل هم بگه چون 100% تا حالا کلی از این بابت شاکی داشته.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

کجا همراه اول خوبه ( بی خود )
    من دائمی دارم رفتم وصل کنم
    گفت 16 هزار تومن هر ماه میاد رو قبضت چه استفاده کنی چه نکنی
    آخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مال شما هم این جوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من بخاطر اینکه گفته میشد ممکنه طرح ها فعال نشه و روی قبض زیاد بیاد اصلا روی شماره ثابتم اینترنت رو فعال نکردم.یه 919 هم دارم با استفاده از طرح ها فعال میکنم که بیشترینش یکماهه 10 تومن بود.نمی دونم اون 16 تومن چیه.شاید برای اعتباری و ثابت متفاوته.
    احتمالا قبلا اینجوری نبوده و میشد نامحدود دانلود کرد. ولی این خیلی خوبه که خودش میگه حداکثر حجم رو و ثل ایرانسل مخفی کاری نمیکنه. احتمال داره ایرانسل هم بگه چون 100% تا حالا کلی از این بابت شاکی داشته.
    آره.خدایی از این لحاظ همراه اول واقعا مشتری مداری میکنه.با اینکه محدودیتش ناراحتم کرده اما از این اعلام پایان طرحها خیلی خوشم اومده.البته وظیفه شان هست که اعلام کنند ولی این ایرانسل برخلاف طرحهای ویترینش،در بسته های اینترنتش اینکاررو نمیکنه.محدودیت هم فعلا اعلام نکرده.هرچند که هنوز قطعی نیست.
    --------------------------------------
    کسانی که بسته های مختلف همراه اول رو(1 روزه-1 هفته-1 ماه-1ماه شبانه)رو فعال کرده اند واعلام محدودیت برایشان شده،لطفا نوع طرح رو همراه با حجم محدودیت ذکر کنند.مثلا:
    طرح 1 روزه-محدودیت ترافیک 1 گیگا-1000 تومان
    Last edited by mohammad_87; 29-08-2010 at 00:23.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان برای اینکه مطمعن باشن سیستم بسته ای که فعال کردن هنوز هست فقط 1 راه داره.

برای اطمینان برید توی سایت همراه اول و بخشی که برای خرید بسته ی GPRS هست.
    اگه بسته ای رو فعال کنید و شماره تون رو بهش بدین اگ بسته ای فعال کرده باشین بهتون اخطار میده میگه شما بسته ی مثلا شماره 3 که یک ماهه هست رو دارید . میخواین این جایگزین بشه؟؟؟

یک راه دیگه اش اینه زنگ بزنین 09990 که اون کلی باید منتظر بمونی نمیصرفه!!

10. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

من بخاطر اینکه گفته میشد ممکنه طرح ها فعال نشه و روی قبض زیاد بیاد اصلا روی شماره ثابتم اینترنت رو فعال نکردم.یه 919 هم دارم با استفاده از طرح ها فعال میکنم که بیشترینش یکماهه 10 تومن بود.نمی دونم اون 16 تومن چیه.شاید برای اعتباری و ثابت متفاوته.

میشه شما هم یه جستجویی کنید ببینم  حقیقت داره این 16 تومن 

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •