تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما برنده این بازی کدوم تیمه ؟!

راي دهنده
114. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آلمان

63 55.26%
  • انگلستان

51 44.74%
صفحه 10 از 24 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 232

نام تاپيک: ««« تايپيك ويژه بازي بزرگ آلمان و انگليس»»»

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

عالي ميشه خودتون شروع كنيد من هم هستم

---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------

بدت نياد ها ولي اينا كه آلماني نيستن
    كلا بازي با غنا يه جوري بود دو برادر تو دو تيم ملي رقيب همديگه
    يه كم رسمي بودن بازي زير سوال ميره
    این بازیکن ها همه توی آلمان بدنیا اومدن یا مادرشون یا پدرشون آلمانیه با فوتبال آلمان بزرگ شدن مثلا مسوت ازیل
    جد اندر جدش تو آلمان بدنیا اومدن تازه اگه حساب کنین تو هر بازی 4 تا, حداکثر 5 تا دورگه تو بازی هستند
    بواتنگ هم مادرش آلمانی هستش

در ضمن 60-50 درصد بازیکنای فرانسه الجزایری هستن(مثل زیدان,ریبری و...) همچنین هلند که درصد بالایی غیر هلندی دارن من از انگلیس زیاد نمی دونم نمی خوام بدونم چون یه اتفاق تلخ رو در فوتبال به وجود آورده و اونم فینال سال 1966 که ایشالا تو بازی آلمان انتقام می گیره

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ولي جدا وقتي خوب فكر ميكنم ميبينم عجب كري وجنگي اين دو تيم با هم دارن ها
    اين بازي
    ايران عراق اروپاس يه جوري

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ کاپلو به بکن باوئر: آلمان از انگلیس می ترسد!

کاپلو که به روشنی جلوی احساساتش را می‌گرفت گفت که بکن‌باوئر به عنوان ناظر خارجی نظر داده: «وقتی روی سکوها می‌نشینید راحت می‌توانید درباره تیم‌ها حرف بزنید. اما باید بازی را از نزدیک و به صورت زنده ببینید. ما از توپ‌های بلند استفاده نمی کنیم و بسیار پاس می‌دهیم و موقعیت‌های زیادی برای گل‌زنی داریم. من حرف‌های بکن‌باوئر را درک نمی‌کنم.»

2010/6/17 15

سایت گل- چند روز پيش فرانس بکن باوئر يکي از اسطوره هاي آلمان زبان به انتقاد از سبک کاري کاپلو گشود و گفت:«آنچه من در ديدار انگليس مقابل آمريکا ديدم، خبر چنداني از فوتبال نبود. به نظر مي آيد که انگليس رو به عقب برگشته و به روزهاي«بزن زیرش و بدو»بازگشته است... مطمئن نيستم که کاپلو بتواند تغييرات چنداني در رختکن سه شيرها اعمال کند. نمايش ضعيف انگليس تاوان اين است که بازيکنان انگليسي بسيار کمي در ليگ اين کشور ديده مي شوند. آنها ترجيح مي دهند تا برترين بازيکنان خارجي را از سرتاسر دنيا به ليگشان بياورند و از همين رو بازيکنان انگليسي کمي در ليگ اين کشور شکوفا مي شوند.»
    کاپلو نيز اين اظهارات را بي جواب نگذاشته است. او که هميشه رابطه خوبي با بکن باوئر داشته، اين صحبتها را چندان جدي نگرفته است و صحبتهاي او را به منزله تلاشي براي افزايش فشار بر روي شانه هايش تلقي کرده.
    اين احتمال وجود دارد که دو تيم انگليس و آلمان در رقابتهاي جام جهاني با هم روبرو شوند. در صورتي که انگليس در گروه خود در رده دوم قرار گرفته و آلمان به عنوان تيم صدرنشين گروه چهار به دور بعد صعود کند(يا بالعکس) اين دو تيم روز بيست و ششم ژوئن مقابل هم قرار خواهند گرفت و به همين دليل به نظر مي رسد که قصد بکن باوئر افزايش فشار به کاپلو است

کاپلو می‌گوید: «حرف‌های او من را شگفت‌زده کرد. وقتی درباره تیم دیگری صحبت می‌کنید همیشه باید به آنها احترام بگذارید. آلماني ها از ما مي ترسند، چرا که ما مي توانيم هجومي و خوب بازي کنيم.»کاپلو معتقد است که تنها دليل و توجيه انتقادات بکن باوئر را اين مي داند که آلماني ها نگران سبک بازي انگليس هستند، چرا که اين تيم را يکي از مدعيان قهرماني مي دانند و با اين صحبتها قصد دارند تا سه شيرها را تحت فشار قراردهند؛ صحبتهايي که کاپلو اصلا خودش را از اين بابت نگران نمي کند.

علاوه بر کاپلو، متئو آپسون ، مدافع تيم ملي انگليس نيز به اظهارات بکن باوئر پاسخ داده است. آپسون در اين رابطه گفت:« او چنين نظري دارد. اجازه بدهيد نظراتشان را فرياد بزنند. شما مي توانيد تا آنجايي که مي خواهيد حرف بزنيد. ولي همه چيز بسته به اين است که در زمين مسابقه چه رخ مي دهد. ما هميشه مي خواهيم جذاب ترين فوتبال ممکن را به نمايش بگذاريم ولي فکر نمي کنم که ما تيمي با پاسهاي بلند و کسل کننده باشيم. مدت زيادي تمرين و تلاش کرديم تا با ذهنيتي بازي کنيم که در اکثر دقايق ميدان کنترل توپ و ميدان را به دست بگيريم. ما از ليگي مي آييم که هميشه بحث مهم آن، مالکيت توپ است.»

4. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

اگر بخواین کارشناسان نظر بدیم:

تیم های قوی و بزرگ که 2 تاشون انگلیس و آلمان باشن که به نظر من توی این چند وقت خوب نتیجه نگرفتن...

ولی نظر من اینه که تیم های بزرگ و قوی وقتی بخوان با هم بازی کنن بازیشون خیلی بهتر میشه...

به چند دلیل:

1- تیم های قوی وقتی جلوی هم قرار میگیرن انگیزه برای بردشون خیلی زیاد میشه ( هم توی مربی تیم هم بازیکنان تیم) چون برای برد میان.

2- مربیها سعی به یکی بازی هجومی دارن پس زیاد از سیستم دفاعی استفاده نمیکنن.

3- بازیکنای خوب وقتی با بازیکنای خوب بازی کنن بازیشون بهتر میشه ( مثل: خود من که توی سالن با بازیکنی خوب بازی میکنم بازیم به ترمیشه )

منتظر یه بازی خیلی خوب از سوی 2 تیم باشید...

6. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جرارد: ديگر حق نداريم مثل بازي با الجزاير باشيم

کاپيتان تيم ملي انگليس معتقد است انگليس در حد توانايي هايش ظاهر شود، شکست اين تيم بسيار دشوار خواهد بود.

استيون جرارد پس از پيروزي يک بر صفر انگليس مقابل اسلووني و صعود به دور بعدي جام جهاني گفت: " گره کارمان باز شد چون بازيکنانمان زير فشار بودند و حالا همه خوشحاليم چون به مرحله بعد رسيده ايم. تمام مسابقات دشوار هستند اما حالا همه چيز به ما بستگي دارد. اگر در حد پتانسيلي که داريم بازي کنيم، آن زمان براي هر تيمي يک رقيب دشوار خواهيم بود."
    وي همچنين گفت: " اگر مثل بازي با اسلووني باشيم، مي توانيم بازي هاي عالي به نمايش بگذاريم. با هم متحد شديم، سعي کرديم بهتر شويم و به حرف هاي مربي مان گوش داديم. اگر آنچه کاپلو ميگويد را انجام دهيم، آن زمان شکست دادن ما کار خيلي سختي است؛ مانند اتفاقي که در بازي با اسلووني افتاد."
    اما جرارد مي داند تکرار نمايشي که مقابل الجزاير داشتند، از سوي هوادارانشان هرگز بخشودني نخواهد بود: " اگر بخواهيم باز هم مثل بازي با الجزاير باشيم فکر نکنم ديگر هيچ شانسي خواهيم داشت. براي رسيدن به مراحل بالاتر بايد استحکام خود را به دست آوريم."
    کاپيتان تيم ملي انگليس همچنين باور دارد که وين روني دوباره قدرت گلزني اش را به دست خواهد آورد: " روني در بازي با اسلووني خطرناکتر از دو بازي قبل به نظر مي رسيد. در چند روز اخير انتقاداتي روانه او بوده است اما در بازي سوم کيفيتش را نشان داد."

8. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

منم موافقم مصدوميت بالاك يه توفيق اجباري براي آلمان بود
    نبودنش باعث شده فوتبال آلمان توي زمين تقسيم بشه
    به نظر من یه بازیکن بزرگ یه مرد میونه ی میدون خیلی راهگشاست بخصوص برای همچین بازی های مهمی
    عذر می خوام جسارت نباشه یه کوچولو از خرد دوره که بگیم بالاک و فرینگز و چند تا بازیکن کلیدیه آلمان نباشن بهتره
    بازی بزرگ رو بازیکنای بزرگ در میارن و نبود بالاک و فرینگز بی شک مهم ترین مشکل آلمان تو جام هستش و خواهد بود
    چون از این به بعد غنا و صربستان داستان بازی ها نیست انگلستان,آرژانتین,ایتالیا یا هلند و فینال اگه بیاد بالا آلمان- برزیل که این یه بازیکن بزرگ رو در میانه ی میدان می طلبه چون تو اون بازی ها هیچ تیمی نمیاد خودش رو نشون بده میاد ببره و فقط یه لحظه
    می تونه یه تیم رو روانه ی خونش کنه

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکل اساسی انگلیس اینه که تموم کننده درست و حسابی نداره هسکی که
    کراوچ هم می مونه رونی و دفو امیدوارم رونی تو بازی بعد بهتر بازی کنه هر چند تو بازی با اسلونی از بازی های قبلش بهتر بازی کرد

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

لو: باید بیش از یک گل به غنا می‌زدیم/ بی‌صبرانه منتظر بازی با انگلیس هستیم
    سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان تاکید کرد که تیمش به آسانی مقابل غنا به برتری نرسیده است و با این حال توانایی این را داشته که بیش از یک گل وارد دروازه حریف آفریقایی کند. به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت گل، یواخیم لو، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان پس از برتری تیمش مقابل غنا با بیان این مطلب افزود: بازی بسیار فشرده‌ای بود و خیلی چیزها برای ما مساعد نبود. ما می توانستیم بیشتر از موقعیت‌های‌مان بهره ببریم اما در مقابل دروازه حریف زیاد دقیق نبودیم.
    وی در ادامه افزود: با این وجود نمی توانم بازیکنان جوانم را سرزنش کنم چرا که آنها به شدت تحت فشار بودند. ما می بایست به پیروزی می رسیدیم و در نهایت هم به هدف‌مان دست یافتیم.
    سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در مورد بازی مرحله بعد تیمش مقابل انگلیس گفت: در مرحله یک هشتم پایانی و بازی مقابل انگلیس، دیداری کلاسیک خواهد بود که بی صبرانه منتظر آن هستیم. بازی ویژه‌ای خواهد بود چرا که تاریخی طولانی بین این دو تیم وجود دارد.

لو در پایان صحبت‌هایش با بررسی حریف مرحله یک هشتم نهایی تیم ملی آلمان گفت: انگلیس تیمی با بازیکنان خوب و باتجربه است. رونی می تواند در هر لحظه منفجر شود. کار بسیار سختی را مقابل این تیم پیش رو داریم.

تیم ملی فوتبال آلمان با برتری یک برصفر مقابل غنا به عنوان صدرنشین گروه D به مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال جام جهانی 2010 صعود کرد.

12. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کاپلو مربی با تجربه تریه
    البته تمام افتخاراتش در عرصه باشگاهی بوده نه ملی
    ضمن اینکه در تیم آلمان در نبود بالاک تیم مطیع تر هست نسبت به مربی
    ولی در انگلیس خیلی هم اینجوری نیست مثل مصاحبه ای که جان تری کرده بود

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من یه بازیکن بزرگ یه مرد میونه ی میدون خیلی راهگشاست بخصوص برای همچین بازی های مهمی
    عذر می خوام جسارت نباشه یه کوچولو از خرد دوره که بگیم بالاک و فرینگز و چند تا بازیکن کلیدیه آلمان نباشن بهتره
    بازی بزرگ رو بازیکنای بزرگ در میارن و نبود بالاک و فرینگز بی شک مهم ترین مشکل آلمان تو جام هستش و خواهد بود
    چون از این به بعد غنا و صربستان داستان بازی ها نیست انگلستان,آرژانتین,ایتالیا یا هلند و فینال اگه بیاد بالا آلمان- برزیل که این یه بازیکن بزرگ رو در میانه ی میدان می طلبه چون تو اون بازی ها هیچ تیمی نمیاد خودش رو نشون بده میاد ببره و فقط یه لحظه
    می تونه یه تیم رو روانه ی خونش کنه
    ببخشيد ها
    فوتبال يه چبيزايي فراتر از ستاره ها داره
    فكر ميكني امه ژاكه چرا كانتونا رو به فرانسه دعوت نميكرد
    به خاطر كاريزماي بالا كانتونا بازي تيمي فرانسه به هم ميخورد همه چيز به كانتونا ختم ميشد
    فكر ميكني چرا رونالدينيو به تيم برزيل دعوت نميشه
    دونگا فوتبال رو كمتر از شما ميفهمه؟؟؟
    يا خردش كمه
    عزيز من يه كم به فوتبال آزادانه مسعود اوزي و پودولسكي نگاه كن
    كي فوتبال آلمان اينقد از عمق حركت كرده و ضرافت رو توي كارش آورده
    اينا همه به خاطر نبود بالاكه
    ديگه از فوتبال خشن و خشكش كه به خاطر شخصيت قويش به كل تيم حاكم ميشد خبري نيس
    اصلا من بيخرد قبول دارم

15. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •