پاسخ کاپلو به بکن باوئر: آلمان از انگلیس می ترسد!
کاپلو که به روشنی جلوی احساساتش را میگرفت گفت که بکنباوئر به عنوان ناظر خارجی نظر داده: «وقتی روی سکوها مینشینید راحت میتوانید درباره تیمها حرف بزنید. اما باید بازی را از نزدیک و به صورت زنده ببینید. ما از توپهای بلند استفاده نمی کنیم و بسیار پاس میدهیم و موقعیتهای زیادی برای گلزنی داریم. من حرفهای بکنباوئر را درک نمیکنم.»
2010/6/17 15
سایت گل- چند روز پيش فرانس بکن باوئر يکي از اسطوره هاي آلمان زبان به انتقاد از سبک کاري کاپلو گشود و گفت:«آنچه من در ديدار انگليس مقابل آمريکا ديدم، خبر چنداني از فوتبال نبود. به نظر مي آيد که انگليس رو به عقب برگشته و به روزهاي«بزن زیرش و بدو»بازگشته است... مطمئن نيستم که کاپلو بتواند تغييرات چنداني در رختکن سه شيرها اعمال کند. نمايش ضعيف انگليس تاوان اين است که بازيکنان انگليسي بسيار کمي در ليگ اين کشور ديده مي شوند. آنها ترجيح مي دهند تا برترين بازيکنان خارجي را از سرتاسر دنيا به ليگشان بياورند و از همين رو بازيکنان انگليسي کمي در ليگ اين کشور شکوفا مي شوند.»
کاپلو نيز اين اظهارات را بي جواب نگذاشته است. او که هميشه رابطه خوبي با بکن باوئر داشته، اين صحبتها را چندان جدي نگرفته است و صحبتهاي او را به منزله تلاشي براي افزايش فشار بر روي شانه هايش تلقي کرده.
اين احتمال وجود دارد که دو تيم انگليس و آلمان در رقابتهاي جام جهاني با هم روبرو شوند. در صورتي که انگليس در گروه خود در رده دوم قرار گرفته و آلمان به عنوان تيم صدرنشين گروه چهار به دور بعد صعود کند(يا بالعکس) اين دو تيم روز بيست و ششم ژوئن مقابل هم قرار خواهند گرفت و به همين دليل به نظر مي رسد که قصد بکن باوئر افزايش فشار به کاپلو است
کاپلو میگوید: «حرفهای او من را شگفتزده کرد. وقتی درباره تیم دیگری صحبت میکنید همیشه باید به آنها احترام بگذارید. آلماني ها از ما مي ترسند، چرا که ما مي توانيم هجومي و خوب بازي کنيم.»کاپلو معتقد است که تنها دليل و توجيه انتقادات بکن باوئر را اين مي داند که آلماني ها نگران سبک بازي انگليس هستند، چرا که اين تيم را يکي از مدعيان قهرماني مي دانند و با اين صحبتها قصد دارند تا سه شيرها را تحت فشار قراردهند؛ صحبتهايي که کاپلو اصلا خودش را از اين بابت نگران نمي کند.
علاوه بر کاپلو، متئو آپسون ، مدافع تيم ملي انگليس نيز به اظهارات بکن باوئر پاسخ داده است. آپسون در اين رابطه گفت:« او چنين نظري دارد. اجازه بدهيد نظراتشان را فرياد بزنند. شما مي توانيد تا آنجايي که مي خواهيد حرف بزنيد. ولي همه چيز بسته به اين است که در زمين مسابقه چه رخ مي دهد. ما هميشه مي خواهيم جذاب ترين فوتبال ممکن را به نمايش بگذاريم ولي فکر نمي کنم که ما تيمي با پاسهاي بلند و کسل کننده باشيم. مدت زيادي تمرين و تلاش کرديم تا با ذهنيتي بازي کنيم که در اکثر دقايق ميدان کنترل توپ و ميدان را به دست بگيريم. ما از ليگي مي آييم که هميشه بحث مهم آن، مالکيت توپ است.»