سلام..دوستان حالا این iphon 4 مشکل داره یا نه؟...من میخوام بدم یکی از دوستام از هند برام بیاره قیمت 16 گیگش چنده؟..به صرفه هست بگم واسم بیاره از اونور؟..این جریان ه ک شده یا نشدش چیه؟..ممنونم اگه کمکم کنید چون قصد خرید دارم..ممنونم
سلام..دوستان حالا این iphon 4 مشکل داره یا نه؟...من میخوام بدم یکی از دوستام از هند برام بیاره قیمت 16 گیگش چنده؟..به صرفه هست بگم واسم بیاره از اونور؟..این جریان ه ک شده یا نشدش چیه؟..ممنونم اگه کمکم کنید چون قصد خرید دارم..ممنونم
مشکله یون نقطههای زرد هم حل شدنیه!
طبق گفت لینک زیر اون نقطهها بخاطر تحویل خیلی سریع دستگاه که باعث شده ماده ای که برای اتصال استفاده میشه کامل تبخیر نشه!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معمولا تویه اخبار می شنویم که فلان شرکت فلان محصولش رو بدلیل فلان عیب و ایراد از سراسر دنیا جمع کرده !
حالا فکر می کنید اگه اپل به عیب و ایراد محصولش ایمان داشت و می دونست که حل شدنی نیست اون رو وارد بازار می کرد ؟!
من که فکر نمی کنم اعتبارش رو زیر سوال ببره !
Last edited by Mohammad; 26-06-2010 at 13:20.
سلام
شما مطمئن باش هیچ مشکلی ندارد.
شما اگر از طرفدارای اپل باشی و اخبار اپل رو دنبال کرده باشی. مبینی که در طول این چند سال اخیر هر وقت اپل یه وسیله جدید تولید کرده این شایعات دنبالش بوده. و دیگه این جور مسائل عادی شده.
تنها مشکلی که میشه گفت اینه که اپل دشمن زیاد داره.
قیمت 16 gig انلاک تقریبا 700$ است. ولی چرا هند؟ مطمئن باش در ایران حداکثر تا 7 روز دیگر این گوشی رو خواهیم داشت. ولی قیمتش حدودا باید 12000000﷼ باشد.
-- شدن که معنی نداره. اگر منظورتون جلبریک است بله به احتمال خیلی قوی برنامش تا چند وقت دیگه برای iphone4 هم خواهد امد.
با تشکر
یه نکته برای تمام دوستان:
برای iphone4 دوتا مشکل گفته شد، که دوستان مختلف با منابع مختلف گفتند که حل شدنی است.
پس دوستان دیگه به این مسئله نپردازند. و از گذاشتن لینک های مختلف که دوباره زدن همون حرف های قبلی است خودداری کنند.
با تشکر
فروش مدل سفيد گوشي اپل با كمبود مواجه شد
در جديدترين مشكل براي عرضه نسل جديد آيفون، اپل با كمبود آيفون 4 سفيد رنگ مواجه شد.
به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس بيانيه اين شركت، برخلاف انتظار ساخت مدلهاي سفيد رنگ آيفون 4 بسيار دشوارتر بوده و درنتيجه اين مدلها تا نيمه ماه ژوييه موجود نخواهند بود.
در حالي كه اپل اعلام كرده كه تامين مدل سياه رنگ محبوبتر اين گوشي مشكلي ندارد. اين شركت به دليل اختلال در سيستم سفارش و كمبود موجودي آيفون در نزد اپراتور تلفن همراه AT&T، ناچار شد 600 هزار سفارش براي مدل باريكتر 199 دلاري آيفون 4 را در نخستين روز سفارش اين دستگاه جابهجا كند.
فروش آيفون 4 كه بازبينيهاي خوبي را دريافت كرده، از اواخر هفته گذشته در پنج كشور كه بزرگترين اقتصادهاي جهان محسوب ميشوند به استثناي چين آغاز شد.
آيفون اصليترين عامل رشد درآمد اپل بوده و انتظار ميرود بهزودي به بزرگترين منبع درآمد اين شركت تبديل شود. فروش جديدترين مدل اين گوشي در آمريكا، ژاپن، فرانسه، آلمان و انگليس آغاز شده و تا ماه سپتامبر در 88 كشور ديگر نيز عرضه ميشود.
این سفیدش هم بد نیست...
همه جاش سفیده
Stream عزيز يك سوال ؟؟
با اين پردازنده ي قدرتمندي كه در آيفون 4 استفاده شده مشكل گرم شدن رو نداره ؟؟؟
مرسی دوست گلم
قیمت اصلیش 16 گیگ 199 دلاره زده توی سایت اپل...اگه انلاک بشه 700 دلاره؟..اینجوری که خیلی زیاده...اگه انلاک نشده بگیریم میشه استفاده کرد توی ایران یا نه؟..ممنونم![]()
شدن كه ميشه ولي كمي دردسر داره . من لاك رو توصيه نمي كنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)