خوب اینهمه جای وایرلس هست. اگه تهرانی برو پایتخت اگرم شهرستانی یه پولی به مغازه ای بده چند دقیقه وایرلسو برات فعال کنه.
اگر صفحه JailbreakMe مشکلی داشت میتونین از آدرسهای زیر هم استفاده کنین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اینهمه جای وایرلس هست. اگه تهرانی برو پایتخت اگرم شهرستانی یه پولی به مغازه ای بده چند دقیقه وایرلسو برات فعال کنه.
اگر صفحه JailbreakMe مشکلی داشت میتونین از آدرسهای زیر هم استفاده کنین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمه خونمون پاساژی هس که wireless داره می خام یه روش باشه تو خونه بدون wirelees بزنم!!!!!
دیگه یا برو فریمور 4.0 و دانلود کن یا از وایرلس استفاده کن راه دیگه ای نیست
دوستان یه کمک فوری می خوام
من iPod touch 3G 32GB دارم فزیمور 4.0 می خواستم یه راه آسون و بی دردسر واسه جیل کردن بهم معرفی کنید که احتیاجی به وایرلس ام نداشته باشه فقط لطفا خیلی ساده آموزش بدید ممنون
دوست عزیز دستگاه شما فقط با وایرلس جیلیبریک میشه برید یجا 10 دقیقه وایرلس بگیرید و به راحتی جیلیبریک کنید.
http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5237825&postcount=87
دوستان سلام
راستش من چون به آیفون تازه کار هستم این سوال را میکنم که آیا کلا Jailbreak به گوشی و سیستم عامل صدمه نمیزنه؟ در ضمن این Cydia که بعد از Jailbreak بر روی گوشی نصب میشه چی است؟ آیا تمام برنامه های روی این سایت را میشه مجانی دانلود کرد؟
با سپاس
سورس ispazio تو cydia ندارم می شه سورسشو برام بزارید؟
صدمه نمیشه گفت ولی تا حدودی گوشی و کند میکنه cydia یه برنامه ای مثل Appstore که میتونید نرم افزارهاتون و از اونجا دانلود البته نرم افزارهای اون بیشتر جنبه کاربردی داره یعنی یکسری از مشکلات شما و حل میکنه به عنوات مثال برنامه دلیوری اس ام اس داره که خود گوشی همچین چیزی نداره.
تمام برنامه هاش رایگان نیست ولی کرک شده نرم افزارهاش هست.
الان من باید ios 3.1.2 رو نصب کنم که به راحتی بتونم جیل کنم یا 3.1.3 ? ما که چیزه به درد بخوری تو ios4 ندیدیم حداقل بتونیم چار تا بازی و نرم افزار نصب کنیم.
بی زحمت آدرس دقیقشم تو سایت بدین که بتونم راحت جیل کنم ممنون
آقا از مدیران سایت خواهش می کنم پیغام های ما کاربرای جدید و زودتر نمایش بدن ما باید دو روز منتظر باشیم که تازه پیغاممون نمایش داده بشه حالا جوابش بماند فکر کنم تنها فرومی که اینطوریه این فروم چون من تو چند تا فروم دیگه هم عضوم تو هیچ کدوم کاربرای جدید واسه زدن پست احتیاج به تایید مدیر ندارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)