USSID رو کجا میشه پیدا کرد؟
دوستان من هر کاری میکنم، مودم رو نمیتونم رو حالت N only بگذارم، حداکثر میتونم رو حالت G only تنظیم کنم. ایراد از چیه؟
دوستان لطفا به دادم برسین. من از وقتی مودم Linksys WAG120N خریدم پدرم در اومده. به طور متوسط هر پنچ دقیقه یه بار قطع و وصل میشه! متاسفانه خریدم مصادف شد با مشکلات اینترنت که از جانب آی اس پی بود و در نتیجه فکر میکردم که همش تقصیر اونا هست! ولی امروز زنگ زدم بهشون گفتم اونا هم چک کردن و گفتن که مشکل از طرف خودتون هست و در واقع اکثر قطعی ها به عنوان پورت ارور و یوزر ریکوئست هست. توی عکس زیر کاملا معلوم هست :
اینم از عکس تنظیمات داخل مودم هست :
فریم ورش رو هم آپگرید کردم ولی مشکل حل نشد. گارانتیش هم ماله شرکت ساخت سیستم هست. دوستان به نظرتون چی کار بکنم؟
با سلام
البته قطعیه خططتون هم کم نبوده ها
مودم رو یه بار ریست کنید و دوباره کانفیگش کنید
کابل ها و اتصالات رو هم چک کنید که سالم باشن
موفق باشید.
با سلام
منظورتون همون نام وایرلس هست که توی شبکه چی نمایش داده بشه؟
معمولا این گزینه در قسمت Wlan مودم هست
موفق باشید.
منظورم این هست که می خوام کاری کنم کسی نتونه وایرلس منو توی اون محدوده که هست بتونه سرچ یا پیدا بکنه
من قبلا از طریق Bridg به اینترنت وصل می شدم و تنظیمات رو دستی انجام می دادم الان می خوام از وایلس هم استفاده کنم تنظیم رو روی rfc 2516 pppoe گذاشتم و یوزر و پسورد رو دادم و تغییر دیگه ای ندادم چراغ اینترنت روشن شد ولی از طریق کابل هیچ سایتی رو باز نمی کنه انگار اصلا به اینترنت وصل نیست ؟
خوب hiden کنش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)