چرا اینقدر توی این فیلم لفظ قلم صحبت میشه ؟ انگار از روی یک کتاب روانشناسی دارند می خوانند.
چرا اینقدر توی این فیلم لفظ قلم صحبت میشه ؟ انگار از روی یک کتاب روانشناسی دارند می خوانند.
دیشب اونجایی که دانیال حکیمی با داداشش حرف میزد خیلییییییییییی مصنوعی بود. مخصوصا این داداشه (فکر کنم فامیلیش توکلیه) انگار داره از رو کتاب میخونه.
واقعا این پسره فک کنم اسمش سعید باشه خیلی افتضاح بازی میکنه....اینگار داره از روی کاغذ متنشو میخونه...
امروز تکرارش ساعته چنده ؟ من دیشب وقت نکردم ببینم
ساعت 17:50
نقش بازیگر سعید مزخرف باقی صدر صد مزخرف اخرسر نماز خوان میشود از سر تکلیف پس هر کلاهی بزاره سر این و اون به حساب نمیادمنم موندم با یه الکتریکی چطوری خرجشونو در میارن یعنی انقدر کشش داره پس چه شغلی داشتیم خبر نداشتیم
اون داداش بازیا حرمت های توی کتابا اصلا معلوم نیست چی رو میخوان برسونن!من این بود اخر فیلمم به خیر و خوبی تموم میشه دختر عموی سعید سوسوله رو اون علی بدبخت میکنه سعید هم با پسر عمش برادر خونی میشن و همه دیگه رو ماچ میکنن و با یک دختر خوشگل از قرار معلوم مومن ازدواج میکنه دادش کوچیکه سعید واقعا سوژس من که خوشم نیومد
از جیب باباش پول میدزده اونم دیگه چون اخراشه زیاد روش ور نمیرن فیلم به این حال تموم میشه اخرشم به این نتیجه میرسیم که چرند بود و هیچ فایده برامون نشد هیچ تجربه ای هیچی بارمون نشد بعد متوجه میشیم که تو قحطی سریال این رو چندبارم تکرار کنن بدک نیست!
قسمت به قسمت بهتر میشه
این تعطیل کردن های 2 روزه هم ... میزنه به حال ما
یکی نیست بگه این همه خزعبل که پخش میشه نمیشه جایی برای این باز کنید با تعطیل کردن 50 دقیقش
درود!
نمردیمو یکی از این سریال تعریف کرد.![]()
من همیشه همه چیز رو مو به مو بررسی میکنم و همه فاکتور ها رو در نظر میگیرم و تعریف یا انتقاد میکنم
این سریال جلوی خزعبلاتی مثل تاوان یا باغ شیشه ای یا ... خیلی سر تره و قوی تره
آخه این مجبور بود بگه که این سوده پولته؟
خب میگفت پول ندارم...فعلا اینو بگیر تا بدن باقیشو بدم
چه قر و اطواری میانا
حیف این بازیگره تو پارک وی....
این یارو پسر هم دانشگاهیه سعید افتضاح بازی میکنه...آدم چندشش میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)