سلام
دوستان برنامه ي controlmk براي دسته بازي هست همون joystik من برنامه اي مي خوام كه بتونم با هاش صفحه كليد رو بتونم دكمه ها شو عوض كنم
شرمنده غلط املايي داشت قبلي داشت زدم
سلام
دوستان برنامه ي controlmk براي دسته بازي هست همون joystik من برنامه اي مي خوام كه بتونم با هاش صفحه كليد رو بتونم دكمه ها شو عوض كنم
شرمنده غلط املايي داشت قبلي داشت زدم
سلام
دوستان در مورد مدل بازي gold وyellow چيزي مي دونه ؟
منظورك اينه كه چه فرقي با هم دارن؟
در مورد برنامه controlmk كه بالا توضيح دادم هم اگه كسي چيزي ميدونه راهنمايي كنه
مرسي
باي
درمرحله 5
بعد از زدن دلقك
در قصر با ان فنر وسط سالن چه بايد كرد
سلامنوشته شده توسط khaniyan
بعداززدن دلقك ازدرزردميايدبيرون ....دوطبقه بالاتريه جايي هست كه بايداون لوح واونجاقراربدين ....بعدچندطبقه پايين ترش دراي سنگي ميرن كناروشماميريدواون نيزه سه سروبرميداريد
حالا ميريدداخل درآبي وازاونجاطبقه دوم واون نيزه رو تواون چرخ دنده ها جا ميزاريدكه درقفس بازميشه....حالا ميتونيد گوي آبي روبرداريد وبرگرديد به طرف درزرد وازاون جايي كه پله ها ريخته بود ميتونيد رد بشيد....البته فقط باداشتن اين گوي!
nfs يه كمكي هم به ما كن ذويل من اجرا ميشه ولي صحنه تاريكه چيكار كنم؟
مخلصهم حالا يه كمك كنين چي ميشه مگه؟هاااااااااا مردان ايكسم اجرا نميشه تو دويلم هيچي ديده نمي شه
عزيزم شما كارت گرافيكتون احتمالا ضعيفه. مدلش رو بگين تا بگم كه ساپورت مي كنه بازي رو يا نه.نوشته شده توسط avrinstar
سلامنوشته شده توسط avrinstar
چون گفتي the crazy nfs نامردي كمك نكنمالبته من ازاينجورچيزازيادسردرنميار م....آويزون اميد جان بشي زودترجواب ميگيري
![]()
ولي اگه باسي دي هايه ديگه هم بازي رونصب كردي ودوباره همين مشكلاتي روكه گفتي داري پس احتمال زيادازكارت گرافيكت كه تنهاراهش خرج كردن پوله .....راحتتربگم دست كنيدتوجيب مبارك پدرگرامي!(به قول گفتني پدرگرامي را بتيغيد)![]()
كارتم 128 ولي مدلشو نمي دونم از كجا ميشه فهميد؟ اگه منظورت ايناست هر چي است ميذارم
nvidia grforce4 MX4000
bit nv18 (c) with128mb DDR memory
سلام. لينكي براي دانلود سيو devil may cry 3 دارین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)