آقا اینو چیکار کنم :
میگم حالا نکنه خطو شارژ کنم از شارژم کم کنه!؟؟؟
آقا اینو چیکار کنم :
به نظر من بهترین بسته همون بسته یه ماهه با قیمت 3 هزار تومان باشه که میشه شبانه با گوشی وصل شد
اونجوری هم قیمتش خوبه
هم اون زمان فکر کنم ترافیکم کمتر باشه ..
ولی عالی شد من تازه میخواستم یه اعتباری همراه اول بگیرم وصل بشم اینترنت
حالا به نظرتون ایرانسل بسته های اینترنت رو برای جشنواره های بعد هم تمدید میکنه ؟؟؟؟
100% کم میکنه ...
بهتره فعلا تا به نت وصل میشی گوشیت رو شارژ نکن
خواستی شارژ کنی هزار تومنی بگیر رمز رو سیو کن توی Note گوشیت
بعدش هر جا لازم شد خواستی زنگ بزنی سریع شارژ کن
من امروز میخوام بسته یه ماه شبانه رو فعال کنم
Last edited by ali_agha1981; 24-06-2010 at 10:46.
من از دیشب که فعال کردم بسته رو هنوز از شارژم کم نکرده...............دمشون گرم............مفته به خدا..........تا الان 350 مگ کردم تو پاچشون...........دیگه هر چی فکر میکنم نمیدونم چی دانلود کنم................حیفه آخه.............تا آخر شب باید 650 مگ دیگه دانلود کنم..................
ظاهرا باگ ایرانسل حدود ساعت 1 نیمه شب هستش.
چون مال من هم که 65 تا بدهی بالا اومده ،اپراتور چک کرد گفت از ساعت 1 و خورده ای ،از حسابم پول کسر شده و یادداشت کرد برا پیگیری .حالا خوبه ریزش رو می بینن.
فک کنم این سیستم با سیستم قبلی که از شب تا صبح gprs با بهای کمتری حساب می شد قاطی شده و از ساعت 1 تا صبح به جای مجانی بودن ، اینترنت رو با قیمت کمتری محاسبه می کنه!!!
جالبش اینه که زنه کارمنده اولش می گفت که تو سیستم نشون میده شما بسته تون رو لغو کردید !! ولی بعدش که چک کرد گفت درسته و یه درخواست پیگیری داد.
حالا من 3 این 3 -4 روزه رو که خط یه طرفس با اینکه بسته یک ماهه فعال کردم باید غاز بچرونم
توصیه:
" به نظر من اگه بسته بیش از یک روز فعال می کنید حتما به 700 زنگ بزنید و از فعال بودنش مطمئن بشید چون بعضی وقتها با اینکه اس ام اس فعال بودن میاد ولی در عمل فعال نشده "
یکی هم به سوالات کنکوری ما جواب بده ؟؟ ممنون .![]()
گوشی من چا بعضی وقتا از دسترس خارج میشه وقتی که تو نتم با ایرانسل؟
واسه کسه دیگه ای هم اینجوری میشه؟؟
الان بسته هزار تومني رو فعال کردم ... سرعت دانلود بين 12 تا 15 هست ! خوووبه ؟
دوست عزیز در مورد سوال اول من خودمم هنوز تو کفشمدوستان ما تازه کاریم و یک خط ایرانسل هم از طریق رفقا رسیده بهمون !!!
الان اگه بخوام یکی از این طرحهای gprs رو فعال کنم و مثلا اون هزار تومنی رو درخواست بدم اولا باید 12 شب به بعد درخواست بدم ؟؟؟؟
بعد کی فعال میشه ؟؟؟ همون موقع ؟؟؟ بعد که فعال شد چقدر میشه دانلود کرد ؟؟؟؟؟
دوستانی که دانلود میکنن با موبایل به این سرعتا میرسن ؟؟؟ 16،و20 و ... !!!!!!!!
بعد با موبایل فقط آهنگ میشه دان کرد دیگه ؟؟؟ فایلهای exe رو مگه میشه سیو کرد ؟؟؟؟
ببخشیدا اگه سوالها یه کم پروفشناله !!!!!
هر موقع دستور بدی تاا 10 دقیقه بعدش فعال میشه ! 1 گیگ یه روزه و 10 گیگ یه ماهه
بله با گوشی که edeg داشته باشه سرعت تا 22 هم میره
گوشیتون چیه ؟ اگه سیمبین یا ویندوز باشه میشه روش دانلود منیجر ریخت و دانلود کرد
میشه هم گوشی رو با بلوتوث یا کابل به کامپیوتر وصل کرد و از نتش روی پی سی استفاده کرد
طبیعیه - توی تنظیمات بعضی گوشی ها (مثل سونی اریکسون ها) دو حالت auto و only ps داره که حالت اول بعضی اوقات اینترنت رو قطع میکنه و تماس یا اسم ام اس رو برقرار میکنه - اما حالت دوم اینترنت رو قطع نمیکنه تا وقتی دستی قطعش کنید، گمونم گوشی نمیتونه هم دیتا کار کنه و هم تماس یا اس ام اس... یکیش در هر زمان.
اگه شگفت انگيز هم شارژ کنيم ميشه بسته ها افزايشي رو فعال کنيم ؟؟؟؟ يا حتما بايد معمولي شارژ کنييم ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)