تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 13 اولاول ... 678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 125

نام تاپيک: ::::: تايپيك كره جنوبي. آيا شگفتي ساز جام 2010 يك آسيائيست:::::

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کره عالی بازی کرد ... می تونست به راحتی ببره ( البته من نیمه 2 رو دیدم فقط)

امیدوارم ژاپن بیاد بالا ...
    منم اميدوارم

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من امیدوار نیستم !
    آخه این چه عدالتیه بازیکنایی که یه عمر تلاش کردنو تمام تواناییهای فوتبالیو به دست آوردن مقابل چندتا بازیکن معمولی شکست بخورن این چه خوشحالی برای یه هوادار واقعی فوتبال داره ؟
    این واقعاً سواله دیدن موفقیت یه تیم با بازیکنایی که یک بارم اسمشو نشنیدیم و هیچ تیم مطرحیم اونو لایق حضور تو خودش نمیدونه چه لذتی داره شانسی دوتا ضربه از راه دور زدنو اون همه تاکتیکو هنر دانمارکو نابود کردن من به نظرم ضربه از راه دورم یه جورایی با شانس ربط داره و یه درجه از پنالتی کمتر ...
    چرا دوست داری تیمهایی که همیشه از فوتبالشونو ستاره هاشون لذت میبریم مقابل این چشم بادومیا با عادات مسخرشونو اون شکلک و ادا درآوردنای توهین آمیزشون ببازنو اشک ستاره هاییو ببینیم که شبا با دیدن هنرنماییاشون تو گزارش ورزشی میخوابیم ...
    دلت برای زیبا پایان یافتن جام نمیسوزه ؟ واقعاً کسی که دلش برای مصدومیتو نبود ستاره های جام میسوزه نباید از ناکام شدن این جور بازیکنا جلوی یه تیم سطح پایینو خوش شانس مثل ژاپن ناراحت بشه ؟
    چرا ژاپن باید تیمهایی معتبر که کلیم هوادار حتی تو کشور خودمون دارنو ببره ؟ زیبایی فوتبالو داری فدای چی میکنی فدای کیا میکنی ؟ چندتا چشم بادومی که حتی اسمشونم درست نمیدونی (!) خوشحالیشون برای تو چه خیری داره واقعاً ؟؟؟

3. این کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من امیدوار نیستم !
    آخه این چه عدالتیه بازیکنایی که یه عمر تلاش کردنو تمام تواناییهای فوتبالیو به دست آوردن مقابل چندتا بازیکن معمولی شکست بخورن این چه خوشحالی برای یه هوادار واقعی فوتبال داره ؟
    این واقعاً سواله دیدن موفقیت یه تیم با بازیکنایی که یک بارم اسمشو نشنیدیم و هیچ تیم مطرحیم اونو لایق حضور تو خودش نمیدونه چه لذتی داره شانسی دوتا ضربه از راه دور زدنو اون همه تاکتیکو هنر دانمارکو نابود کردن من به نظرم ضربه از راه دورم یه جورایی با شانس ربط داره و یه درجه از پنالتی کمتر ...
    چرا دوست داری تیمهایی که همیشه از فوتبالشونو ستاره هاشون لذت میبریم مقابل این چشم بادومیا با عادات مسخرشونو اون شکلک و ادا درآوردنای توهین آمیزشون ببازنو اشک ستاره هاییو ببینیم که شبا با دیدن هنرنماییاشون تو گزارش ورزشی میخوابیم ...
    دلت برای زیبا پایان یافتن جام نمیسوزه ؟ واقعاً کسی که دلش برای مصدومیتو نبود ستاره های جام میسوزه نباید از ناکام شدن این جور بازیکنا جلوی یه تیم سطح پایینو خوش شانس مثل ژاپن ناراحت بشه ؟
    چرا ژاپن باید تیمهایی معتبر که کلیم هوادار حتی تو کشور خودمون دارنو ببره ؟ زیبایی فوتبالو داری فدای چی میکنی فدای کیا میکنی ؟ چندتا چشم بادومی که حتی اسمشونم درست نمیدونی (!) خوشحالیشون برای تو چه خیری داره واقعاً ؟؟؟
    فعلا كه فانتزي ترين گل جام رو ژاپنيا زدن
    گل سوم به دانمارك
    خوزستانيا خوب فوتبالو ميفهمن ولي شما
    من شهرستان بغليتونم شوش
    نيمه اول ژاپن خوابونده بود دانماركو
    شما يه روز مياي روضه ميخوني كه ما ايرانيا نبايد طرفدار كره و ژاپن باشيم
    اما خودتون طرفدار آرژانتيني
    با همون توجيهي كه شما طرفدار آرژانتيني
    ما هم دوست داريم تيماي آسيايي موفق بشن
    منتها يه تفاوتي بين من با شما هست
    من پشت طرفداري موقتم از كره و ژاپن بررسي و سبك سنگين آينده فوتباله
    اما شما پشت طرفداريت از آرژانتين فقط مجذوب مارادونا و مسي بودنه

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

چرا ژاپن باید تیمهایی معتبر که کلیم هوادار حتی تو کشور خودمون دارنو ببره ؟

خب اگه عرضه دارن ببرن
    چه ربطي داره
    شيطونه ميگه بيام اهواز باهات دوست بشم ها

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من امیدوار نیستم !
    دوست من تا اونجایی که میدونم ستاره ها و تیمهای قوی هویج نیستن که از زیر زمین یهو در بیان
    خوب همه تیمهای قوی و ستاره ها که یهو بوجود نیومدن زحمت کشیدن شدن قوی شدن ستاره شدن و بالعکس اگه زحمت نکشن میشن کلنگ پس تیم های ضعیف مثل تیم های اسیای هم باید این تیم ها را ببرن تا بشن قوی دیگه نمیشه که یه تیم از روز اول قوی باشه تا اخر دینا بمونه یه روزی شاید دیدی حتی هند هم شده قدرت فوتبال هر کشوری اگه زحمت بکشه تیمش میشه قوی و بازیکنش میشه ستاره به طور مثال اگه مسی اهل هند هم بود ایا فوتبالش و سطح بازیش در همین حد بود نه

6. این کاربر از teza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ختاب به دوتاتون میگم من حرفم رک بود چیزیم لازم نیست در جوابتون بگم یه دور برید همون پستمو بخونید میبینید تکرار مکررات کردید
    من فقط طرفدار فوتبال زیبا هستم اونیم که یه تیمو به خاطر یه ضربه آزاد خوب برتر میدونه خیلی ابتدایی فکر میکنه

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

هاهاهاها یعنی چی برو به قیافه آواتارت بخند
    اومدیم بحث میکنیم دیگه چرا ادا درمیاری با این شکلکات خوب برو خیر ژاپنتو ببین ژاپن باید امثال تو طرفدارش بشن اتفاقاً به هم هم میایید اون گرافیکارم کاری باهاش ندارم دیگه بحثیم باهاتون ندارم
    شدین سینه چاک ژاپونیا ؟! کاری بهتر ندارید ؟
    اقا شرمنده ارزش نداشت
    Last edited by teza; 28-06-2010 at 12:32.

9. این کاربر از teza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

باشه بیخیال
    واقعاً سر چه چیزایی اعصاب خودمونو خراب میکنیم منم خیلی جوش آوردم
    به خاطر همین منم معذرت میخوام
    Last edited by dashmojtaba; 28-06-2010 at 02:08.

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ولش کن بیخیال
    Last edited by teza; 28-06-2010 at 12:32.

12. این کاربر از teza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چيه بابا
    آروم باشيد
    ارزش نداره سعي كنيد از فوتبال لذت ببريد
    من فقط طرفدار فوتبال زیبا هستم
    نه داداش نيستي
    اگه بودي از فوتبال زيباي ژاپن مقابل دانمارك لذت ميبردي
    اگه زيبا بازي كردن ژاپن رو نديدي مشكل خودته

14. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب دوستان چون حال نداشتم و ارزش زدن یه تاپیک جدید را نداشت طرفدارای ژاپن بریزن همینجا تا ببینیم بازی امروز چی میشه اگه امد بالا براش تاپیک میزنیم

16. این کاربر از teza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •