ها دیدی گفتم : دی شماره 21!پس چرا اسمشو پرسيدي
بيا اين بازيكناي غنا
ها دیدی گفتم : دی شماره 21!پس چرا اسمشو پرسيدي
بيا اين بازيكناي غنا
آره منم با اون سال خیلی حال کردم ... فکرم میکردم امسال همونجوریه ... اون موقع کارشناسا بهتر بررسی میکردن ، داوری هم بررسی میشد .. سوالای بیننده ها رو می پرسیدن و ...
سوتی اصلی اول برنامه بود . جاودانی داشت میومد که بشینه و شروع کنه ... مثل اینکه کارشناسه باید یکم دیرتر می اومده ... اونم حواسش نبود و زود اومد تو کادر . یدفعه جاودانی گفت ااااااا شما چرا اومدی و یدفعه پروژکتورها روشن و شدو انگار نه انگار ما صداشون رو شنیدیمقبل از شروع مسابقه الجزایر و اسلوانی ، جاودانی در حالی که لپ تاپ رو میذاشت جلوی محصص ، گفت که: من این لپ تاپ رو بدم به آقای محصص که ایشون هم در جریان لاین آپ ترکیب دو تیم باشند. محصص هم در جواب گفت : نه لازم نیست ، من ترکیب رو میدونم![]()
.
آره! بازیکن شماره 21 شون فامیلیش آساموآست... شماره سه شون اسم کوچیکش آساموآست! ولی با این حال فکر کنم چند بار سوتی داد...نه؟
این جاودانی هم بین دو نیمه بازی الجزایر-اسلونی به جای اینکه بگه الجزایر چند بار گفت الجزیره!!!![]()
آخه فاميليش سختهولی هی اسم کوچیکشو می گفت! مثل اینه که موقع بازی انگلیس، به جای اینکه گزارشگر به رونی صاحبه توپه، بگه وین صاحبه توپه یا فریاد بزنه ویییییییییییییییییییییییی ییین!
چيه؟ جيان؟
اما ميگن كه اين بازيكن تعويض شده.و به يكي ديگه اسم كوچيكه اونو ميگفته
پس سوتي تو بود نه گزارشگرهها دیدی گفتم : دی شماره 21!
3 Asamoah Gyan (FW)
21 Kwadwo Asamoah (MD)
اسم بازيكن شماره 3 فاميلي بازيكن 21 هست!!!!!
پس نقل و قول قبليم هم درسته و گزارشگره به روني همون روني ميگه نه وييييييييييي ييين
الجزيره پايتخت الجزايره؟این جاودانی هم بین دو نیمه بازی الجزایر-اسلونی به جای اینکه بگه الجزایر چند بار گفت الجزیره!!!
آره
اینم تصویری از دراکولا که فردوسی پور می گفت
![]()
خیلی برنامه مزخرفی هستش!به نظرم باید فردوسی پور و خیابانی و مزدک برنامه رو بگیرن دستشون هم بخندیم هم بخندیم وگرنه اصلا برنامه جذابیتی نداره کارشناسها اگه کارشناسی بلد بودن که فوتبال ما این نبود حال و روزش!جای شما خالی درسته دوتا بازی رو مجبوریم از این شبکه ببینیم ولی شبا کانال تی ار تی ترکیه رو میخکوبم!خیلی حال میکنیم دیروزم با شکیرا مصاحبه گرفته بودن کیف کردم الانم دارم بازی المان و استرالیا رو ناکلن جانلی با گزارشگری بسیار هیجان اور نمی دونم اسمش چیه!از خیلی وقته میشناسمش ولی دو به دقیقه یادم میره صداش خیلی گیرایی داره اصلا کارشناساش هم علاوه بر تاکتیک که اصول کارشناسان پر فهم ماست!بر سایر جریانات هم احاطه دارند واقعا لذت میبرم اگه استانبولی رو فولین مثل داداشتون پیشنهاد میکنیم برین لذت ببرین!
سوتی فردوسی پور : بازیکن اهل اسپانیاییه استرالیا!
احتمالأ منظورش اصلیتش بوده
غنا صربستان
ضربه ازاد پشت محوطه ولی کمی گوشه بود
گزارشگر گفت : ببینیم با این کرنر چی کار میکنند
راستی این کی بود دیگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)