تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما از نظر اجتماعی در چه حالتی هستید؟

راي دهنده
160. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • هیچ مشکلی ندارم

27 16.88%
  • کمی خجالتی هستم

60 37.50%
  • اجتماع هراسی دارم

68 42.50%
  • مشکل اجتماعی داشتم ولی خوب شد

5 3.13%
صفحه 10 از 25 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 241

نام تاپيک: اجتماع هراسی ، جمع هراسی ، سرخی هراسی یا فوبیا ( از منظر روانشناسی )

داره خودمونی میشه dalton77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. به نظر شما یه آزمایش تیروئید خوب هست یا نه؟ در مورد بحث هراس داشتن منظورمه.

البته مشکل در غده تیروئید هم میتونه دلیل اضطراب باشه.خود من هم بدلیل هراس و برخی نشانه های دیگه که داشتم شک کردم که شاید مشکل از تیروئیدم باشه و یکبار آزمایش دادم که مشکلی نداشتم درکل اگر یکبار بار آزمایش بدی خیالات از این بابت راحت میشه که هراست به خاطر تیروئیده یا نه

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب اين تو كدوم مواد غذايي وجود داره؟
    این هورمون بصورت طبیعی در بدن تولید میشه ولی دانشمندان دارن روی تولید صنعتی این هورمون که قابل استفاده برای افراد مبتلا به هراس اجتماعی و اوتیسم باشد به شدت کار میکنند اما در حال حاضر نمیدونم به کجا رسیدند.

دانش - محققان روی اسپری‌ای کار می‌کنند که به افراد، حس اعتماد به دیگران را منتقل می‌کند

دانشمندان دانشگاه زوریخ می‌گویند یک اسپری بینی که اعتماد ما به غریبه ها را بالا می‌برد، می تواند درمانی برای هراس اجتماعی(social phobia) افراد باشد.
    آن‌ها پی برده اند کسانی که «هورمون عشق» (یا همان اوکسی‌توسین oxytocin) را استنشاق کنند، می‌توانند در امور مالی به غریبه ها اعتماد می‌کنند؛ حتی اگر قبلا اعتماد آنان زیر پا گذاشته شده باشد.
    اسکن های مغزی نشان داده اند که این هورمون، فعالیت آمیگدال را کاهش می دهد. آمیگدال بخشی از مغز است که وقتی فرد دچار هراس اجتماعی باشد، پرکار می شود.
    البته این دارو هنوز در حال آزمایش است اما به گفته دانشمندان تاکنون نتایج خوبی را نشان داده است.

اوکسی‌توسین که «ماده شیمیایی نوازش» لقب گرفته، هورمونی است که به طور طبیعی در بدن فرد ساخته می شود و در روابط اجتماعی، محبت مادرانه و نیز روابط جنسی نقش دارد.
    پژوهشگر ارشد این طرح، دکتر توماس بومگارتنر می گوید: «حالا برای اولین بار می دانیم که وقتی اوکسی‌توسین اعتماد را بالا می برد، دقیقاً در مغز چه اتفاقی دارد می افتد. ما پی برده ایم که اوکسی‌توسین تاثیری ویژه در موقعیت های اجتماعی دارد. به نظر می رسد که این هورمون باعث از بین رفتن ترس های ما می شود.»

این محقق توضیح می‌دهد: «بر اساس نتایجی که به دست آمده، اکنون می توانیم بگوئیم که کمبود اوکسی‌توسین، حداقل یکی از دلائل ترسی است که افراد مبتلا به هراس اجتماعی تجربه می کنند. ما امیدواریم و در واقع انتظار داریم که بتوانیم با تنظیم اوکسی‌توسین، معاشرت‌پذیری آن ها را افزایش دهیم».

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همه.

يكي از راه حل هاي اين قضيه اينه كه اگه احياناً به موسيقي هاي پاپ و ماپ و راك و ... گوش ميديد بذاريدش كنار.

البته اين نظر بنده هست. اگه ميخواهيد موسيقي گوش كنيد صداي آب و طبيعت و پرندگان هست كه با خوي انسان سازگاره.

اصولا در فطرت انسان صداي دوپس دوپس نهادينه شده نيست.

موفق باشيد.

4. این کاربر از S E V E N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

12

سلام به همه.

يكي از راه حل هاي اين قضيه اينه كه اگه احياناً به موسيقي هاي پاپ و ماپ و راك و ... گوش ميديد بذاريدش كنار.

البته اين نظر بنده هست. اگه ميخواهيد موسيقي گوش كنيد صداي آب و طبيعت و پرندگان هست كه با خوي انسان سازگاره.

اصولا در فطرت انسان صداي دوپس دوپس نهادينه شده نيست.

موفق باشيد.
    پس چه جوریه که کسی مثل d tiesto کسنرت می زاره و میلیون ها ادم از همه جای دنیا می رن ؟!؟

موسیقی های ترنس / پاپ / دنس / تکنو به ادم انرژی می ده شور و هیجان می ده ..
    صدای پرندگان هم بد نیست اما برای یه ادم افسرده فکر کنم افسرده ترش کنه /

6. این کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortal kombat 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فعلا که تو ایران

پيش فرض

سلام به همه
    مثل اینکه هنوز این تاپیک فایده کلی نداشته
    من یه سوال از متخصص ها واز افرادی که مشکل اجتماعیشون حل شده دارم
    اگه یه شخص بخواد تا اخر تابستون اجتماع هراسیش رو از بین ببره یا به حد اقل برسونه باید چیکار باید کنه ؟
    در واقع راه درمان این بیماری چیه؟
    Last edited by mortal kombat 2008; 15-06-2011 at 09:08.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه سوال از متخصص ها واز افرادی که مشکل اجتماعیشون حل شده دارم
    اگه من بخوام تا اخر تابستون اجتماع هراسی ام رو از بین ببرم یا به حد اقل برسونم باید چیکار کنم؟
    در واقع راه درمان این بیماری چیه؟
    من هنوز این مشکل رو دارم ولی سریعترین راه برای کنترل این بیماری رفتن پیش روانپزشک و مصرف داروست
    که این داروها اضطرابتو تا حد زیادی کنترل میکنه ولی با قطع مصرف دوباره مشکلت برمیگرده برای همین باید در زمان مصرف تحت نظر روانشناس رواندرمانی هم بکنی تا ریشه مشکل رو برطرف کنی

9. این کاربر از dalton77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

به نظر من خود ا ر ض ا ي يكي از دلايل اصلي اين بيماري هست

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر نمیکنم ربط چندانی داشته باشه.به نظر من ژنتیک وفعالیتهای بیوشیمی مغزی و نوع تربیت فرد دلایل اصلیه.مثلا در مورد خود من مادرم هم این مشکل رو در حد خفیفتر داشته ولی واسه من شدیدتره.اگر مشکل از خود ا ر ض ا بود که همه ملت باید این مشکل رو داشته باشند

12. این کاربر از dalton77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزيز لطفا براي حرفي كه ميزنيد دليل و مستندات علمي بياريد . اين عمل ثابت شده كه اگر بصورت اعتيادوار انجام نشه و توش افراط نباشه هيچ ضرري هم نداره . من از فوق تخصص اين مسائل كه الان توي امريكاست درباره ي مضرات اين عمل پرسيدم كه جوابش منفي است .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من دوره نوجوانی خیلی تاثیر داره رویه اعتماد به نفس انسان در بزرگسالی..

من اعتماد به نفسم زیاد بود همیشه ولی تو همون 12 سالگی با 1 نفر که اعتماد به نفس ضعیفی داشت و یه مقدار بی شعور

بود دوست شدم و تا 16 سالگی با هم بودیم اول میگفتم این چه قدر احمقه چه قدر زندگی رو سخت کرده برای خودش به همه

چیز فکر میکنه که یه جا آبروش نره یا آبروش بره یا کوچیک بشه تو جمع همش تو این فکرا بود کم کم و طی چند سال منم مثل

خودش شدم و تا الان که 20 سال رو تموم کردم تو فکر من هم فقط همین چیزاس

این تجربه شخصی بود و سند علمی نداره و شاید فقط برای من اینطوری بوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •