به شدت از پرتغال متنفرم !
هم به خاطر اون بازیشون با هلند ، هم به خاطر وجود بازیکن مغرور و سوسولی به نام رونالدو
آفریقای جنوبی
مکزیک
اروگوئه
فرانسه
آرژانتین
نیجریه
کره جنوبی
انگلیس
آمریکا
الجزایر
آلمان
استرالیا
صربستان
غنا
هلند
دانمارک
ژاپن
کامرون
ایتالیا
پاراگوئه
نیوزیلند
اسلواکی
برزیل
کره شمالی
ساحل عاج
پرتغال
اسپانیا
سویس
هندوراس
سایر تیمها
به شدت از پرتغال متنفرم !
هم به خاطر اون بازیشون با هلند ، هم به خاطر وجود بازیکن مغرور و سوسولی به نام رونالدو
تحلیل یه طرفدار انگلییییییییییییییییس !!!!!!!!
همکار انجمن ورزشی! از کجا میدونی بیشتر از من بودی؟ برای تایپ یه جمله حداقل 20 ثانیه فکر کن .
گلم! شما هم یه خورده رو لحنت کار کن!![]()
دوست دارم 2تا دست و 1پا و 1 چشممو بدم ولی کلا برزیل از نقشه دنیا حذف بشه...
از پرتغال بدم نمیاد اما از رونالدو چرا!
من به شخصه از تیمی متنفر نیستم اما آرژانتین امسال رو دوست ندارم چون مردک بی سواد و بی ادمی به اسم مارادونا مربیشه! همین چند روز پیش یه خبرنگار رو زیر گرفت!
اما برای هوادارآرژانتین احترام خاصی قائلم و امیدوارم غم آخرشون باشه این جام جهانی.
woowww
انگلیسیایی که از سر بی تاکتیکی و ناکامی توی تمام جامای جهانی اخیر و جام ملت های اروپا که حتی نتونستن بهش صعود کنن و مجبور شدن برن یه مربی ایتالیایی بیارن که بلکه وضعشون بهتر میشه حالا دارن میگن آلمان تاکتیک نداره
خیلی باحالید بابا
آره شما راست میگید کلا از لیگ و تیم ملی آلمان داره تاکتیک می باره
شما هم افتخار اون چنانی این چند سال اخیر نداشتید و عادت کردید که نایب قهرمان بشید و در حسرت جام ها بمونید. در عرصه باشگاهی هم یه قرنی باید صبر کنید تا بتونید در لیگ قهرمانان اروپا قهرمان بشید.
حداقلش ما در عرصه ملی مقامی هم کسب نکردیم ولی مثل شما نایب قهرمان نشدیم و مثل شما حسرتی نمی خوریم. در عرصه باشگاهی هم که کارنامه تیمای انگلیسی کاملا مشخصه![]()
Last edited by vahidgame; 09-06-2010 at 22:49.
عجب توجیه باحالی میکنی
بر طبق نظر شما،نرسیدن به مسابقات یورو 2008 خیلی با ارزش تر بوده ازینکه فینالیستش بشی ولی نتونی قهرمان بشی
در عرصه لیگ هم بهتره یه سر به سایت یوفا و امتیاز بندیا بزنی تا ببینی بهترین لیگ فصل 2009-10 چه لیگی بوده
از آلمان خیلی بدم......
دلیلم هم اینه که چون یه جوریه!!!
گفتم شاید پیدا نکنی خودم برات گذاشتم
طی کمتر از 5سال این رنکینگ تغییرات بیشتری میکنه.منتظر باشید
در عرصه باشگاهی هم از سال 2000 به بعد فقط یه بار منچستر و یه بار لیورپول قهرمان شدن اگر فقط بنابر قهرمانی باشه،یه بارم بایرن
از نظر شما که نایب قهرمانیا هم به حساب نمیاد پس نایب قهرمانی های منچستر و چلسی و لیورپول رو هم نباید محاسبه کرد.درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)