سلام ظهر همگی به خیر
من الان یک ویدئوی جدید از یکی از کارگردانهای بازی دیدم که توش پسنالیتی + یا همون خصوصیات و رفتارهای فردی بازیکنان رو که قراره توی این نسخه اعمال بشه توضیح میده . ایشون مطالبیو توی این ویدئو عنوان میکنه که منو خیلی خوشحال کرد . بالاخره ما توی فیفا شاهد این خواهیم بود که بازیکنان از نظر مهارت و رفتارهای شخصی خصوصا در زمینه پاس دادن با هم متفاوت هستن . من همیشه با خودم میگفتم وقتی دقت پاس بازیکنی مثل ژاوی با یک بازیکن گمنام یکیه چه دلیلی داره که توی منیجر مد من کلی پول روی ژاوی بدم اصلا بجز قدرت بدنی و سرعت دیگه چه تفاوتی بین بازیکنانه ؟ اما الان و با این تغییرات مینیم که بازیکنان بزرگی مثل فابرگاس و همین ژاوی ارزش اینو دارن که پولهای هنگفتی براشون هزینه بشه چون میتونن در کسب نتیجه خیلی موثر باشن .
این مقوله رفتارهای فردی بازیکنان , واقعا به بازی روح میده و اونو از حالت خشک و کامپیوتریش خارج میکنه .
توی ویدئوی زیر آقای پترسن این موضوع رو بیشتر توضیح میده و با تصاویر متحرک سعی میکنه مطلبو بیشتر تفهیم کنه از اونجایی که حجم این ویدئو علارغم مدت سه دقیقه و نیم بودن زمانش نسبتا کم نیست ( حدود 42 مگ ) من تصمیم گرفتم عکسهایی از ویدئو بگیریم و بعضی قسمتها رو بصورت انیمیشنهای gif در بیارم تا دوستان مجبور نباشن کل ویدئو رو دانلود کنن .
این آدرس این ویدئو هستش :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من گری پترسن کارگردان فیفا 11 هستم .
آخرین ویدئوی ما رفتارهای فردی مختلف دروازه بانها رو نشون میده . در اینجا عکس العمل دروازه بان رو در تغییر مسیر توپ مشاهده میکنید .
برخی از جزئیات در زمینه خصوصیات و ویژگیهای رفتارهای فردی در این نسخه توضیح داده شد به تماشای اطلاعات بیشتری که در ماه آینده در مورد نسخه 11 فیفا ارائه خواهد شد بنشینید .
راستی بچه ها هر کی هر پستی زد پایینشم بگه طرفدار کدوم تیم توی این جام جهانی هستش و اینکه کدوم تیم احتمال قهرمانیش بیشتره .ببینیم نهایتا پیش بینی کی درست تر از آب در میاد .