تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 311 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

راستی بچه ها هر کی هر پستی زد پایینشم بگه طرفدار کدوم تیم توی این جام جهانی هستش و اینکه کدوم تیم احتمال قهرمانیش بیشتره . ببینیم نهایتا پیش بینی کی درست تر از آب در میاد .

حسين خبری از animation های جديد نيست؟ نگفتن چقدر ميخوان اضافه کنن؟ چند روز ديگه خبر های جديد مياد به تاريخ خودمون؟
    توی E3 یعنی روز 15 و 16 جون ( سه شنبه و چهار شنبه ) اخباری از بازی منتشر میشه ( 3 یا 4 روز دیگه ) .
    Last edited by 4039; 12-06-2010 at 13:23.

2. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

راستی بچه ها هر کی هر پستی زد پایینشم بگه طرفدار کدوم تیم توی این جام جهانی هستش و اینکه کدوم تیم احتمال قهرمانیش بیشتره . ببینیم نهایتا پیش بینی کی درست تر از آب در میاد .
    من اینجا چون نظر کارشناسی ندارم فقط میام و میخونم، واقعا ممنونم.
    این پست هم فقط واسه همین پیش بینی زدم، ببخشید که اسپم شد. من میگم اسپانیا، سالهاس طرفدار اسپانیام این نیست که الان قوی شده بگم اسپانیا. 2006 که رفتم WCG یادمه همه ایتالیا و برزیل و فرانسه میگرفتن من با اسپانیا بازی میکردم همه تعجب میکردن. ولی الان فک کنم اکثرا نظرشون اسپانیاس. البته با احترام به طرفداران آلمان من از آلمان خوشم نمیاد ولی از نظر من امید دومه، و سوم هم آرژانتین
      محتوای مخفی: پوزش 
    بازم معذرت میخوام به خاطر اسپم

Last edited by cazador; 12-06-2010 at 13:47.

4. 2 کاربر از cazador بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

در اینجا شما یک بازیکن با مهارت بالایی در زمینه پاس دادن رو میبینید . به پاسهای تک ضربی که این بازیکن به دروازه بان میده دقت کنید ( خطهای آبی رنگی که در تصویر زیر میبینید پاسهای تک ضربیه که این بازیکن داده ) .اما در ادامه در اینجا بازیکنی با مهارت پایین در پاس دادن رو میینید ( خطوط قرمز رنگ مربوط به پاسهای این بازیکنه ) .
    حسین این یکی خیلی جالب بود من واقعا خیلی خوشحال شدم که این موارد رو در بازی اضافه کنن.حالا دیگه بقول خودت هافبک های اسپانیایی ارزش بیشتری در منیجر مود پیدا میکنن.ولی خودمونیما این اسپانیا چقدر هافبک خوب داره: زاوی-آلونسو-فابرگاس-اینیستا-..............
    پس دیگه حالت های مختلف پاس به صورت اتوماتیک یا دستی دیگه در بازی نیست؟؟؟؟؟؟(قابلیت تغییر دقت پاس در ستینگ)
    یکی از مواردی که همیشه دوست داشتی(فردیت گرایی) به بازی اضافه شد.الان چه چیزهای دیگه ایی مد نظرتون که به بازی اضافه بشه؟؟ اگه وقت داشتی حسین کامل توضیح بده...
    .راستی این مطالب ارزشمند رو حسین تو صفحه اول میذاری؟ یا اینکه کلا پست های مهمتو که توی این چند وقته فکر میکنی بدرد بچه ها میخوره مثل تاکتیک های فیفا10 رو تو امضات بذار تا ما استفاده کنیم.این مطالب رو به جرئت میتونم بگم که تو هیچ سایت و وبلاگ ایرانی یافت نمیشه حیفه که بدون استفاده بمونه

تیم محبوب هم فقط لاله های نارنجی NETHERLAND
    حسین آرزانتین هیچ شانسی نداره!
    .
    راستی من یه حدسی در مورد تیمهای مورد علاقت بزنم؟؟ از قدیم طرفدار تیم ملی آرزانتین بودی(این هیچی) و همینطور گابریل باتیستوتا بعدشم طرفدار تیم رم ایتالیا بودی و وقتی باتی گل از رم رفت والنسیا رو بخاطر پابلو آیمار دوست داشتی حالا هم دیگه زیاد فرقی نمیکنه ولی بارسلونا رو ترجیح میدی درست گفتم!؟؟!
    Last edited by JUSTIN11; 12-06-2010 at 14:03.

6. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین این یکی خیلی جالب بود من واقعا خیلی خوشحال شدم که این موارد رو در بازی اضافه کنن.حالا دیگه بقول خودت هافبک های اسپانیایی ارزش بیشتری در منیجر مود پیدا میکنن.ولی خودمونیما این اسپانیا چقدر هافبک خوب داره: زاوی-آلونسو-فابرگاس-اینیستا-..............
    پس دیگه حالت های مختلف پاس به صورت اتوماتیک یا دستی دیگه در بازی نیست؟؟؟؟؟؟(قابلیت تغییر دقت پاس در ستینگ)
    یکی از مواردی که همیشه دوست داشتی(فردیت گرایی) به بازی اضافه شد.الان چه چیزهای دیگه ایی مد نظرتون که به بازی اضافه بشه؟؟ اگه وقت داشتی حسین کامل توضیح بده...
    .راستی این مطالب ارزشمند رو حسین تو صفحه اول میذاری؟ یا اینکه کلا پست های مهمتو که توی این چند وقته فکر میکنی بدرد بچه ها میخوره مثل تاکتیک های فیفا10 رو تو امضات بذار تا ما استفاده کنیم.این مطالب رو به جرئت میتونم بگم که تو هیچ سایت و وبلاگ ایرانی یافت نمیشه حیفه که بدون استفاده بمونه

تیم محبوب هم فقط لاله های نارنجی NETHERLAND
    حسین آرزانتین هیچ شانسی نداره!
    .
    راستی من یه حدسی در مورد تیمهای مورد علاقت بزنم؟؟ از قدیم طرفدار تیم ملی آرزانتین بودی(این هیچی) و همینطور گابریل باتیستوتا بعدشم طرفدار تیم رم ایتالیا بودی و وقتی باتی گل از رم رفت والنسیا رو بخاطر پابلو آیمار دوست داشتی حالا هم دیگه زیاد فرقی نمیکنه ولی بارسلونا رو ترجیح میدی درست گفتم!؟؟!

بله امین جان همین کار رو میکنم . حسین عزیز ( مدیر انجمن ) زحمت کشید و پست دوم و سوم تاپیک رو هم برام رزرو کرد به امید خدا توی یکی از اون دو پست راهنمای کامل این نسخه رو قرار میدم فکر میکنم مجله اصلی EA حدود 200 صفحه بشه فقط امیدوارم اون پست خیلی سنگین نشه . مطمئنا مطالب بسیار جالبی خواهد بود چون با توجه به مساله فردیت گرایی و سیستم پاس جدید باید توی این نسخه به تاکتیکها بیشتر رو بیاریم . من فکر میکنم گیم پلی این نسخه با چند نسخه قبل تفاوت زیادی داشته باشه .
    توی اون یکی پست دیگه هم مطالب مهمتر رو قرار میدم . پست اول رو به امید خدا با مطالبی که نوی E3 در مورد بازی منتشر میشه کامل میکنم فعلا یک مختصر مطالبی برای ویژگیهای جدید بازی توی پست اول قرار دادم اما این مطالب موقتی هستن .
    آره من از قدیم دوست داشتم در بازی مساله فردیت گرایی به شکل وسیعی اعمال بشه . حالا که پرسیدی اجازه بده من آرزوهای خودمو در مورد این بازی بگم .
    این به قول خارجیها Wish list پارسال من بود :
    1- اضافه شدن فردیت گرایی به بازی ( که امسال استارتش خورد اما برای سال اول نباید توقع آنچنانی داشته باشیم ) .
    2- ارتقاء هوش مصنوعی ( از سیستم هوش مصنوعی پیشرفته تری مثل الگوریتم ژنتیک یا شبکه عصبی استفاده کنن این احتیاج به ابر رایانه نداره من و بسیاری از معامله گران الان توی پیش بینی روند قیمتهای نفت و طلا و برابری ارزها توی فارکس داریم از این سیستمها استفاده میکنیم پس امکان پذیره همونطوریکه توی MC R ally 2 استفاده میشه .
    3- کم و زیاد شدن سرعت بازی و بازیکنان در طی 90 دقیقه ( مثل فوتبال واقعی که بعضی وقتها بازیکن صاحب توپ توی زمین کاملا متوقف میشه و بقیه بازیکنان منتظر حرکتش میشن ) یا در زمانیکه بازیکنان خط دفاعی به آرومی توپو بین خودشون رد و بدل میکنن یا بعضی وقتها بازی سرعت بسیار زیادی بخوش میگیره مثلا در زمان ضد حملات و ......
    4- ارتقاء بخش بصری بازی و کیفت چمن بازی ( که این مورد از نسخه جام جهانی درست شده ) . باید موتور گرافیکی بازی عوض بشه و از تکنولوژی روز یعنی نورپردازی پویا استفاده بشه مثل نورردازی در الن ویک و pes 2010 و عناوین دیگه که باید شماها بیشتر از من اطلاع داشته باشین .
    5- کاربردی تر کردن تاکتیکها هرچند که الانم بد نیستن اما هنوز خیلی جا برای پیشرفت وجود داره .
    6- الان بازی خیلی فیزیکیه . من فکر میکنم برای اینکه گلزنی راحت نباشه و بازی سخت تر بشه سازندگان بازی اینکار رو کردن . باید با ارتقاء هوش بازی از این فیزیکی بودن بازی کاسته بشه و بازی بر مدار هوش تیمی و فردی بازیکنان قرار بگیره .
    الان همین موارد به ذهنم میرسه .

من آرزوم اینه که یک روزی برسه ما دیگه در مورد اشکلات گیم پلی صحبت نکنیم و اینها کاملا حل شده باشه و ملاک برتری یک گیمر علاوه بر مهارت خودش استراتژیهای برتر و اندیشه تاکتیکی باشه به همون شکلی که دیدم توی جام کنفدراسیونها چطوری آمریکا برزیل بزرگ رو فلج کرده بود یا همین امسال اینتر و پارسال چلسی چطوری بازی شناور و غیر قابل مهار بارسلون رو مهار کرده بودن .

میگم خوب افکار منو میخونی ها ! البته بعضیاشو بهت گفته بودم آره من طرفدار فوتبال ناب آمریکای جنوبی و بخصوص آرژانتین هستم فوتبالی که در این منطقه عاشقانه و تعصبی بازی میشه . اما امسال حدس میزنم اسپانیا قهرمان میشه چون واقعا تیم کامل و هماهنگی داره دست کم لیاقت این تیم بیشتر از بقیه تیمهاست .

8. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين صفحه رو نيگه كنين چرا واسه FIFA 11 نسخه پي سي هم هست؟
    خوب مشکل کجاست؟! EA SPORTS به طور رسمی اعلام کرده که برای پلتفرم PC هم قراره این بازی رو عرضه کنه.
    ااا؟ مگه قرار نبود نياد؟
    مگه نمیدونی که EA فیفا 11 رو رسما واسه Pc تایید کرد.
    با این کارش EA خیلی بهمون حال داد.
    یعنی نسخه نکست برا pc میاد؟
    سلام؛

طبق صحبت های رسمی بازی برای پلتفرم های زیر منتشر خواهد شد:

Play Station 3, XBOX360, Wii, PSP (Play Station Portable), Nintendo DS, Play Station 2, PC, Mobile

در ضمن در مورد نسخه نکست بازی برای PC من پیش بینی خودم رو می کنم:

من با ذکر دلیل میگم که نسخه PC نکست نخواهد بود. چرا که EA ابتدا ویژگی نسخه های نکسته خودش رو منتشر کرده. یعنی در سایت بازی در بخش ویژگی ها دو آیتم PS3 و XBOX360 فعال هستن، ولی خبری از PC نیست. در ضمن در همین ویدیویی که به توضیح قابلیت های ویژگی Personality + می پردازه می بینید که نوشته:

Gary Paterson
    Creative Director FIFA 11 Xbox360/PS3

مشاهده کنید:

سلام ظهر همگی به خیر
    من الان یک ویدئوی جدید از یکی از کارگردانهای بازی دیدم که توش پسنالیتی + یا همون خصوصیات و رفتارهای فردی بازیکنان رو که قراره توی این نسخه اعمال بشه توضیح میده . ایشون مطالبیو توی این ویدئو عنوان میکنه که منو خیلی خوشحال کرد . بالاخره ما توی فیفا شاهد این خواهیم بود که بازیکنان از نظر مهارت و رفتارهای شخصی خصوصا در زمینه پاس دادن با هم متفاوت هستن . من همیشه با خودم میگفتم وقتی دقت پاس بازیکنی مثل ژاوی با یک بازیکن گمنام یکیه چه دلیلی داره که توی منیجر مد من کلی پول روی ژاوی بدم اصلا بجز قدرت بدنی و سرعت دیگه چه تفاوتی بین بازیکنانه ؟ اما الان و با این تغییرات مینیم که بازیکنان بزرگی مثل فابرگاس و همین ژاوی ارزش اینو دارن که پولهای هنگفتی براشون هزینه بشه چون میتونن در کسب نتیجه خیلی موثر باشن .
    این مقوله رفتارهای فردی بازیکنان , واقعا به بازی روح میده و اونو از حالت خشک و کامپیوتریش خارج میکنه .
    توی ویدئوی زیر آقای پترسن این موضوع رو بیشتر توضیح میده و با تصاویر متحرک سعی میکنه مطلبو بیشتر تفهیم کنه از اونجایی که حجم این ویدئو علارغم مدت سه دقیقه و نیم بودن زمانش نسبتا کم نیست ( حدود 42 مگ ) من تصمیم گرفتم عکسهایی از ویدئو بگیریم و بعضی قسمتها رو بصورت انیمیشنهای gif در بیارم تا دوستان مجبور نباشن کل ویدئو رو دانلود کنن .
    این آدرس این ویدئو هستش :

کد:

سلام من گری پترسن کارگردان فیفا 11 هستم .

آخرین ویدئوی ما رفتارهای فردی مختلف دروازه بانها رو نشون میده . در اینجا عکس العمل دروازه بان رو در تغییر مسیر توپ مشاهده میکنید .
    برخی از جزئیات در زمینه خصوصیات و ویژگیهای رفتارهای فردی در این نسخه توضیح داده شد به تماشای اطلاعات بیشتری که در ماه آینده در مورد نسخه 11 فیفا ارائه خواهد شد بنشینید .

راستی بچه ها هر کی هر پستی زد پایینشم بگه طرفدار کدوم تیم توی این جام جهانی هستش و اینکه کدوم تیم احتمال قهرمانیش بیشتره .ببینیم نهایتا پیش بینی کی درست تر از آب در میاد .
    سلام؛

ببخشید یکم مطلب بالا رو کوتاه کردم تا خیلی جا نگیره، در تکمیل پست ایشون، این ویدیو رو میتونین با کیفیت HD از اینجا دانلود کنین:

فرمت: MP4 Video
    اندازه: 45,324 کیلوبایت
    لینک دانلود:

کد:
    در ضمن من از کودکی طرفدار اسپانیا بودم، فقط اسپانیا

Last edited by MHSou; 13-06-2010 at 18:03. دليل: +اطلاعات

10. 8 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

البته احتمالا نسخه PC را گذاشتن واسه E3!!
    در ضمن تیم فقط پرتغال

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نظر یکی دیگه از کسانیکه توی پلی تست اخیر , این سیستم جدید پاسکاریو تجربه کرده :
    - سرعت دادن به حرکت توپ , سبب میشه دقتش پایین بیاد هم از نقطه نظر جهت و هم از نظر سرعت توپ .
    - توی این نسخه توالی پاسها سبب میشه کنترل توپ و بلافاصله دادن پاس تک ضرب مشکل تر بشه .
    - بخاطر اینکه توی هر تیم بازیکنانی با دقت پاس ژاوی و فابرگاس وجود نداره دیگه مثل پارسال نمیشه با پاسهای پینگ پنگی توپو با سرعت زیاد بین بازیکنان رد و بدل کرد .
    - پاسها از نظر قدرت و سرعت دچار انحراف میشن و این اتفاق بارها و بارها در پاسها دیده میشه .

در مجموع سیستم پاس جدید اصالت و واقعیت گرایی رو به بازی اضافه میکنه اما این سیستم جدید باعث نمیشه که بازی حالت سرگرمی بودنشو از دست بده و به اندازه سیستم پاس دستی پاس دادن رو سخت نمیکنه .

حالا این وسط یک سوال پیش میاد .
    ما توی نسخه 10 سه حالت پاس داشتیم :
    حالت اول سیستم کمکی پاس . در این حالت مهارت گیمر در دادن پاس بسیار کم تاثیر بود و تقریبا تمام کار رو cpu انجام میداد فقط کافی بود که گیمر دکمه پاسو فشار بده به هر حال توپ به یک بازیکن میرسید در این حالت cpu هم دقت و هم قدرت و سرعت مناسب توپو تعیین میکرد . در این حالت مهارت بازیکن پاس دهنده در داخل زمین هم به هیچ وجه اثری بر دقت پاس نمیذاشت .
    حالت دوم سیستم نیمه کمکی پاس . در این حالت مهارت گیمر در قدرت و سرعت پاس کاملا لازم بود اما دقت پاس رو cpu تعیین میکرد بنابراین در زمینه دقت پاس مهارت گیمر دخالتی نداشت . در اینجا هم مهارت بازیکن پاس دهنده در داخل زمین به هیچ وجه اثری بر دقت پاس نداره .
    و حالت سوم حالت دستی . در این حالت دقت پاس کاملا بستگی به مهارت گیمر داره هم در جهت و هم قدرت و سرعت پاس و cpu به هیچ وجه نقشی در دقت پاس نداره . در این وضعیت هم مهارت بازیکن پاس دهنده در داخل زمین به هیچ وجه اثری بر دقت پاس نداره .

اما سیستم جدید پاسکاری که قراره توی نسخه 11 اعمال بشه .

در این سیستم مهارت گیمر در دقت پاس تقریبا بی تاثیره اما در زمینه قدرت و سرعت پاس مهارت گیمر کاملا لازمه ( دقیقا مثل حالت نیمه کمکی نسخه 10 ) در اینجا مهارت بازیکن پاس دهنده در داخل زمین هم کاملا در دقت پاسها تاثیر گذاره . و این نکته آخر سبب وجه تمایز بین این سیستم با سیستم قدیمی پاس میشه .

به هر حال خود گیمر باید این سیستم جدید پاسکاری رو امتحان کنه تا تفاوتشو با سیستم قبلی لمس کنه . من پارسال امیدوار بودم سیستمی برای پاسکاری طراحی بشه که هم مهارت خود گیمر درش دخیل باشه و هم مهارت بازیکن داخل زمین . به این شکل که ساز و کار و مکانیزمی طراحی میشد که در اون مهارت گیمر و بازیکن توام با هم در دقت یک پاس دخالت داشت به این شکل که مثلا یک گیمر با مهارت بسیار بالا با یک بازیکنی با مهارت بسیار بالا در پاس دادن ( مثل اینیستا یا ژاوی ) میتونست پاس با دقت بالای 90 درصد بده ( همونطوریکه در واقعیت هم آمار دقت پاس ژاوی و اینیستا همین حدوده ) . اما یک گیمر با مهارت پایین و درصد خطای بالا با بازیکنی مثل ژاوی پاسهایی به دقت گیمر ماهر نمیتونست بده اما در بدترین حالت باز هم دقت پاس این گیمر آماتور در زمانیکه با ژاوی اقدام به پاس دادن میکرد بهتر از دقت پاسی بود که با یک بازیکن معمولی میداد . و به همین شکل اون گیمر ماهر در بهترین حالت و با بالاترین دقت مهارتی خودش با یک بازیکن معمولی پاسهای کم دقت تر نسبت به بازیکنی مثل ژاوی میداد .

امیدوارم همین حالتی که میگم در این سیستم جدید وجود داشته باشه .

نظر شما در این رابطه چیه آیا فردیت گرایی محض توی بازی وجود داشته باشه یا مهارت گیمر هم دخالت داشته باشه ؟
    اگر رفتارهای فردی بصورت مطلق در بازی اعمال بشه در بعضی از جزئیات مثل همین سیستم پاس از آزادی عمل در بازی کم میشه و اگه بخوایم آزادی عمل زیادی در بازی داشته باشیم و حرکات از قبل طراحی نشده باشن پس فردیت گرایی و مقوله رفتارهای شخصی در زمینه پاس دادن و مواردی از این دست چی میشه ؟ کسی نظری درباره این پارادوکس و تناقض نداره ؟

راستی تا الان :
    امین ( JUSTIN 11 ) طرفدار هلنده
    من طرفدار آرژانتینم اما روی قهرمانی اسپانیا بیشتر نظر دارم .
    هادی ( Electronic arts ) و CAZADOR ( اسمتون رو اگه ممکنه بگین ) طرفدار اسپانیا هستن .
    مهران ( JOY JORDISON ) طرفدار پرتغاله .
    و مسعود هم که همه میدونن طرفدار آلمانه .

دیشب که تیم ما گل کاشت فعلا اینو داشته باشین . امشب تیم مسعود اینا بازی داره ببینیم چیکار میکنه . فردا هم که باید منتظر لاله های نارنجی پوش هلند یعنی تیم امین باشیم .
    Last edited by 4039; 13-06-2010 at 13:21.

13. 10 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

بايد هم مهارت gamer هم دخيل باشه ولی نه اينکه ديگه يه آدم مبتدی نتونه بازی کنه ، حسين جان زياد نگران نباش EA کارش رو خوب بلده ، راستی من طرف داره هلند هستم فقط بخاطر van persie ولی بعيد ميدونم امسلا کاری کنه

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها خدا کنه این یکی مشکل نسخه وورلد کاپ حل بشه
    کن تو وورلد کاپ تک به تک ها رو راحت پنالتی میگیرم و دوازه بان هم اخراج میشه اونقدر توی این کار مهارت پیدا کردم که هر کی با من بازی میکنه میگه اگه یک بار دیگه اینکار رو انجام بدی مثل آب خوردن دروازبان اخراج میشه
    از این سیستم پاسکاری پینگ پنگی اعصابم بهم میریزه یارو هیچی بلد نیست ولی خیلی راحت پاس میده اونم دقیق .......... بهشون میگم بیان سیستم پاسکاری رو عوض کنیم میگن ما اینطوری حال نمیکنیم .
    در ضمن من هم طرفدار اسپانیا هستم امسال با هم جشن قهرمانی میگیریم

16. این کاربر از underali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

میگم امسال چه قدر تغییرات تو FIFA ارایه میشه.مثل اینکه امسال ماهی زیاد خوردند که این سیستم ها به مخشون رسیده
    راستی منم طرفدار برزیل هستم.از بچگی طرفدار این تیم بودم.100% بریزیل قهرمانه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •