برای نور بالای 206 میشه لامپ زنون انداخت مشکلی نیست.
حدود قیمت جفتی 150 هزار تومان به بالا که اکثرا هم چینی هستن.
واسه نور پایین یه نوع لامپ هست جفتی 25 تا 30 هزار تومن که نور خیلی خوبی داره.
برای نور بالای 206 میشه لامپ زنون انداخت مشکلی نیست.
حدود قیمت جفتی 150 هزار تومان به بالا که اکثرا هم چینی هستن.
واسه نور پایین یه نوع لامپ هست جفتی 25 تا 30 هزار تومن که نور خیلی خوبی داره.
مرسی . مارک اون لامپ که میگی جفتی 25 تا 30 تومنِ رو نمیدونی چیه ؟!
1-بله عزیز می تونید بندازید مشکلی نداره
2-کیت زنون ضمانت دار مغازه دار ها 180 می فروشند خواستید بگید بنده آشنا دارم 110تومن با گارانتی شرکتی میده
3-کلا نوز سفید لامپ های یخی اسرام (cool blue hyper) خوبه تقلبی 15 تومنی هم داره اما اصلش دونه ای 30 (جفتی 60) در میاد که خیلی هم کمیابه من خودم گیرم نیومد! osram night breaker هم پرنوره اما یخی نیست فروشنده ها الکی تبلیغ می کنند. لامپ های کره ای eagle eye هم هست یخی اما پر مصرفه ! بهترین کار اینه یه کیت زنون 4300 برا پایین بندازی یه 6000 یا 8000 برای بالا! 4300 رنگش اوند سفید نی حدودا شبیه لامپ معمولیه واسه همین پلیس گیر نمیده! اگه هم نور پایینت همینجوری راضی کنندس می تونی عوض نکنی برای پروزکتور و نور بالات زنون بندازی
eagle eye
بهتره پولتو نگه داری یه زنون 6000 بندازی هم خیلی زیبا تره هم پرنور تر
سلام
خدمت همگی
برا پراید 131 میشه زنون گذاشت؟قیمتا چجورین؟پلیس گیر میده؟
اگر نمیشه میشه کاسه چراغو باز کرد و رنگ چراغو عوض کرد؟ مثلا سفید یخی؟قیمت؟باز کردنش اسونه؟
بله که میشه حسین آقا
شما که تو زمینه صدا و آدیو دستی تو کار دارین دیگه چراLOL !
اگه 132 یا 111 داشتی خیلی بهتر بود چون میشد رو پروژکتور هایه پایین بندازی یه جفت زنون نصب ترانسشم خیلی راحت اوکی تره بعد چراغایه بالا نور پایین و استوپ بالا رو یخی کنی ! الانم به شدت مد شده .!!
ولی رو 131 رو میتونی کلا یه جفت زنون هایی بندازی رو نور بالا ، پایین رو هم یخی کنی و یا حتی اگه خیلی میخوایی مقاومت کنی 2 جفت زنون بندازی قشنگ خونه هارو از تو کوچه اسکن کنی![]()
سلام مجدد
پلیس با این قضیه زنون مشکل نداره؟
<br>سلام آقا حسین<br>
پلیس با پروژکتو ر کار نداره! اگه زیبایی می خوای پروژکتور زنون بنداز 6000 یا 8000 چراغای بالا هالوژن 5000! اگه هم واقعا نور زیاد می خوای چراغ بالا هم یه زنون 4300 بنداز نورش هیولاس اما رنگش خیلی تابلو نی پلیسا معمولا نمی فهمن زنونه ! یه جفت h4 موتوردار برا 131 بندازی اگه کاسه چراغتو عوض نکرده باشی هم پایین داره هم بالا! دون موتور برا پروژکتور 35 وات با گارانتی 6 ماهه 110 سراغ دارم اگه بخوای موتور دار باشه لامپم 4300 یکم گرونتره دقیقو باس بپرسم
سلام دوستان...اون چراغا چیه وقتی میزنن مسه فلاش دوربین میمونه؟خیلی سریعه.. واسه 206 تیپ5 هم میشه انداخت؟ یه راهنمایی میکنید؟(ببخشید اگه شوالم تکراری باشه...)
![]()
سلام به دوستان
این چراغهایی که یه حلقه رنگی آبی یا سبز و قرمز داره شبیه به لامپ نئون هستش چیه؟ اسمش چیه؟ واقعا لامپ نئونه؟ چطوری میشه نصب کرد؟میخوام رو تیبا نصبش کنم، لطفاً راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)