بله همونطور که دوستمون هم گفتن این نسخه ی آلمانی صفحه کلیدشه. به این سایت معتبر توجه کنید:
{{http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-Vivaz-pro-Review-review-r_2451.html}}
دقیقا شکلش مثل مال من و شماست و توضیح هم داده.
بله همونطور که دوستمون هم گفتن این نسخه ی آلمانی صفحه کلیدشه. به این سایت معتبر توجه کنید:
{{http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-Vivaz-pro-Review-review-r_2451.html}}
دقیقا شکلش مثل مال من و شماست و توضیح هم داده.
1.پرو بستگی داره بین 340 تا 355 هزار .
2. تولد چین دیگه ؛ گارانتی اصلیش کم هست ؛ یکیش سیتادل !
3. لوازمش بستگی به انصاف و خدا شناسی فروشنده داره ! ( ببین خود گوشی هست! )
4. مقاومتیه ( همیشه اشتباه میکنم ) از 8500 قوی تره تا حدودی !
5. مشکی ، سفید !
6. از نمایندگی بخری بهتره ، من جنس غیر اصل هم دیدم که فقط سازنده میتونه تشخیص بده ، دیگه این چیزا از مد افتاده ! سعی کن تضمینی بخری !
7. گوشیهای بهتری تو این رنج قیمت هستند از نوکی و سامی مثل ایکس شش !
خواهش ؛ وضیفمونه!
شرمنده ، دیشب خواستم جواب بدم ؛ ساعت 2 -3 بود ؛ خسته بودم که جواب بدم !
Last edited by Vallio; 17-09-2010 at 23:11.
سلام دوستان، من گوشی viaz pro دارم، زبان فارسی نداره، یعنی نمیشه باهاش فارسی نوشت، به چه طریقی می تونم فارسیو بهش اضافه کنم، از طریق update می شه اینکارو کرد؟ اگه آره، چجوری؟ من هفته پیش از طریق برنامه update service به آخرین ورژن آپدیتش کردم، دوباره می تونم اینکارو بکنم که فارسی هم اضافه بشه؟
سلام ؛ نه اگه گوشی خودتون فارسی نبوده نمیشه ؛
به این تاپیک سر زدی ؟
اینجا فارسی سازی گوشیتونو قدم به قدم توضیح داده !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از راهنماييتون.....7. گوشیهای بهتری تو این رنج قیمت هستند از نوکی و سامی مثل ایکس شش !
البته ديگه همه ميدونن كه اين گوشي از اون x6 خيلي سرتره....![]()
ابدا" ، فقط و فقط فیلمبرداریش!
ایا این گوشی 10-20 تا بازیه خیلی خفن داره؟حد اقل یکی مثل شیفت ویوو داشته باشه کافیه.
چت خوف داره؟
سایت های فارسی رو به خوبی بالا میاره؟
دوربینش جای بحث نداره؟
صفحش خوبه؟
و... ممنون.
دوست عزیز، ممنون از توجهت، اون پستی که شما معرفی کردیو امتحان کردم قبلاً، فقط یکه کیبورد مجازیه که تو خیلی از برنامه ها بالا نمیاد، با فعال کردنش در مورد english دستت از mini & full Qwery keyboard و handwriting خود گوشی کوتاه میشه، در مورد فارسیشم با نوشتن حروف ج خ ص گ آ س ژ ط مشکل داری، چون کلی از صفحه رو می گیره برا دیدن متنی که نوشتی مشکل داری، rotate هم که صحبتشو نکن، متن (سلام) بر عکس نوشته میشه(مالس) که خیلی اعصاب خورد کنه... در کل خیلی مزخرفه
ببین تو پستی که آدرشو میزارم، یه راهی برای فارسی کردن گوشی vivaz معمولی از طریق آپدیت گفته، منتها من که امتحان کردم فارسی نشد، نمی دونم چرا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام..من خریدم پریروز 340 تومان..
فریمور من R2CA024 هست..آپدیته؟
کابل TV نداشت تو جعبش..از کچا باید بگیریم؟
صدای هدفونش بدک نیست..
یه جوون مرد پیدا شه بهترین نرم افزار GPS رو واسه این گوشی همین جا بذاره با راهنمایی کامل و نقشه ها..
قربونه همتون
ببخشین میشه بگین که چرا x6 از این گوشی سرتره.......؟؟؟7. گوشیهای بهتری تو این رنج قیمت هستند از نوکی و سامی مثل ایکس شش !
دوربنش...حافظه رمش.....پردازندش....سیستم عاملش....کدوم بالاخره....؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)