تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 104 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1040

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی هلند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

خداییش اگه امسال کاری نکنیم ضایعس

حداقل جز 4 تا باید باشیم

بعدشم این همه مربی خوبه هلندی

اینو چرا نهادن

گاس هیدینگ

ون گال

و ........

رایکارد

راستی جدیدا گولیت رو دیدین ؟!

من از شبکه ماهواره ای دیدمش

خیلی چاق شده

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مصدومیت روبن چندان جدی نیست؛هلندی ها امیدوار به بازگشت روبن

پزشک تیم هلند به من کمک می کند و من از ساعت 7.30 شروع می کنم...همین فردا صبح.من می جنگم تا خوب بشوم

سایت گل- برت فان ماروویک، سرمربی تیم ملی هلند امیدوار است که آرین روبن مصدوم بتواند به موقع به روزهای اوجش بازگشته و در چند دیدار برای تیم ملی کشورش روانه میدان شود.

ستاره 26 ساله باشگاه بایرن مونیخ در جریان دیدار دوستانه تیم ملی کشورش مقابل مجارستان مصدوم شد و نگرانی ها در مورد شدت مصدومیت و غیبت او در رقابتهای جام جهانی فراوان بود ولی فان ماروویک در صحبتهایی اعلام کرده که نام روبن در لیست 23 نفره اش را خط نمی زند و به او این فرصت را خواهد داد تا زمانی که به روزهای اوجش بازگردد، بتواند به تیم ملی بازگردد

سرمربی تیم ملی هلند در صحبتهایی در این رابطه گفت:« در حال حاضر جای روبن را با بازیکن دیگری عوض نمی کنم، چرا که می خواهم به او این فرصت را بدهم که تا بار دیگر به اردوی تیم بازگردد.»
    پاسخ آزمایشهای پزشکی گویای آن بود که او دچار پارگی کوچکی در ناحیه همسترینگ پای چپش شده است ولی خود روبن در صحبتهایی اعلام کرد که در انتظار دوره بازیابی طولانی مدتی است که بتواند بر مصدومیتش غلبه کرده و کمی دیرتر به آفریقای جنوبی پرواز خواهد کرد.
    روبن در این رابطه گفت:« در 24 ساعت گذشته من حمایت فراوانی از سوی مردمی که اطرافم هستند دریافت کردم و این تاثیر بسیار مثبتی برروی من گذاشت.پس از مصدومیت من برای معاینات اولیه به رختکن رفتم که بسیار سخت بود. ولی مشخص بود که اوضاع چندان خوب نیست ، چون درد فراوانی را احساس می کردم. امروز اسکن کردم ومشخص شد که تنها پارگی بسیار کوچکی در همسترینگ چپم ایجاد شده. در سه سال اخیر من مصدومیت عضلانی ای نداشتم.»
    روبن ادامه داد:« این اتفاق به آن دلیل افتاد که گام بیش از حد بزرگی برداشتم. آنها به من گفتند که اگر درک کوئیت یک چنین گامی برداشته بود، او نیز ممکن بود درگیر چنین مصدومیتی شود ولی من به پایم برای بهبود زمان می دهم و پس از 4 تا 6 هفته به زمین باز خواهم گشت ولی ما زمان زیادی نداریم. من تا لحظه ای که نامم از لیست خط نخورده باشد ، مبارزه می کنم.»

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مرگ يك هوادار هلندي در جام جهاني

ويتجس يکي از 22 سرنشين خود رويي بود که به طور گروهي در کنار اين درياچه اتراق کرده بودند، ولي بدون توجه به علائم هشدار دهنده "شنا ممنوع" اطراف ساحل، وارد درياچه شد

سايت گل - يک تماشاچي فوتبال هلندي که براي تشويق تيم کشورش در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي به اين کشور سفر مي کرد، در بين راه جان باخت.
    "هنک ويتجس" 60 ساله همراه با يک گروه 100 نفره تماشاچيان پرو پا قرص تيم ملي کشورش زميني از مرز مالاوي به سوي آفريقاي جنوبي مي آمدند که پليس مرزي جسد بي جان وي را در درياچه مالاوي پيدا کرد.
    پليس مالاوي اعلام کرد: ويتجس يکي از 22 سرنشين خود رويي بود که به طور گروهي در کنار اين درياچه اتراق کرده بودند، ولي بدون توجه به علائم هشدار دهنده "شنا ممنوع" اطراف ساحل، وارد درياچه شد که دوستان وي پس از مدتي جسد بي جان او را يافتند.
    اين کاروان سوم آوريل (14 خرداد) از آمستردام حرکت کرد ولي قبل از رسيدن به مقصد يک عضو خود را از دست داد، لذا قرارشد همه تماشاچيان تيم ملي هلند به ياد او با بازوبند سياه روي لباس هاي نارنجي رنگ خود وارد ورزشگاه شوند

---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------

اگه نباشه جاش خالی می مونه MehdiAkhbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    جمهوری(؟)اسلامی(؟)ایران(؟)

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من از طرفداران تيم ملي آلمان هستم.ولي بعد از آلمان هلند رو دوست دارم.هم به دليل فوتبال جداب و پاك هلند و هم به خاطر بازي كنان اين تيم از جمله روبن و فن بومل كه در بايرن بازي مي كنن.البته اميد وارم كه روبن به جام برسه و بدرخشه و اگر هم آلمان خداي نكرده حذف شد،هلند قهرمان بشه.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوستانی که بابت امضا لطف داشتن ممنون ... من متاسفانه وقت نداشتم وگرنه قنگترش رو طراحی می کردم ...

یه پیشنهاد دیگه ی من این عکس هست :

یه چیز دیگه اینکه من الان بازی ها و برنامه دور های حذفی رو بررسی کردم ، به احتمال زیاد تو یک چهارم نهایی به برزیل میخوریم ... اگه خدا بخواد تو فینال هم به آرژانتین یا اسپانیا ... دیگه تمومه

پ.ن : بنده بخاطر تجربه فراوان در پیش بینی مسابقات فوتبال (دو دوره برگزیده مسابقات انجمن پی.سی.ورلد ) این جسارت رو کردم .
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 08-06-2010 at 15:07.

7. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خوب الان یه عکس دیگه برای امضا درست کردم ... اینم دوستان ببینید ، بین این امضاها یکی رو انتخاب کنیم ... من این یکی رو بیشتر می پسندم ...

تا نظر شما دوستان چی باشه ....

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب الان یه عکس دیگه برای امضا درست کردم ... اینم دوستان ببینید ، بین این امضاها یکی رو انتخاب کنیم ... من این یکی رو بیشتر می پسندم ...

تا نظر شما دوستان چی باشه ....
    به نظرم هموناولی بهتر بوده. با تشکر از زحمات شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد حسین جان دستت درد نکنه واقعا.ولی به نظر من اولی جمع و جورتره و شیک ترم هست.البته باید دید نظر بقیه دوستان چیه

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام دوستان.
    فقط هلند.
    مابرگشتیم.
    یکی از اینا رو هم بدید به من.امضا رو میگم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •