تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 298 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 2979

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جواب پست شما رو دادم تا به آروزت برسی..!
    آفرین به شما. اینجوری تعداد صفحه های اینجا هم همین جوی بالاتر میره و این یه امتیاز میتونه برای آلمان باشه

من کی گفتم مربیای آلمان فقط نظم دارن!!؟
    من گفتم دیسیپلین و اقتدار و انضباطی که مربیای آلمانی دارن مربیای دیگه ندارن یعنی اکثر مربیان آلمانی این ویژگی رو دارن
    مثلا کلینزمن هم با اینکه آلمانی بود ولی همچین خصوصیتی رو نداشت
    ولی کسی مثل فیلیکس ماگات نمونه یه مربی آلمانی با اتوریته بالاست
    فن گال هم هیمن خصوصیت رو داشت ودیدیم که با کسی شوخی نداره کلوزه رو که بهترین مهاجم آلمان هست نیمکتنشین کرد یا تونی رو به خاطر بی انضباطی انداخت بیرون
    اینم که تیم های آلمانی نتونستن تیجه بگیرن بحثش مفصله که مهمترینش مشکلات مالیی بوده که در این چند سال داشتن و همینطور بدشانسیهای پیاپی مثلا همین امسال اگر ریبری رو بیخود محروم نمی کردن شاید قهرمان بایرن بود نه اینتر
    کلا این بحث های تیمهای باشگاهی به این تاپیکا زیاد ربطی نداره چون اینجا مربوط به جام جهانی میشه. کلا ادامه داده نشه بهتره.
    ولی یادتون باشه که برای حرفایی که می خواید بزنید فکر کنید.چون با یه حرف بهترین لیگ دنیا هیچ تغییر نمی کنه
    در آخر بازم به خاطر اسپم هایی که توی تاپیک انگلیس داده شده تاسف می خورم که باعث این بحث ها شدش

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

دوستان چرا بحث الكي ميكنين؟

4. 3 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من حالم از انگلیس بهم میخوره!
    ایول الله . یکی پیدا شد حرف دل منو زد.
    بیخیال انگلیس.. گفتم انگلیس جز 8 تیم بشه واسشون مثه قهرمانیه .. همینقدر بیشتر لیاقت ندارن
    بازم ایول الله.

6. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عزیز انتظار ها داریا بالاخره آلمانه این کارا رو نکنه چیکار میخواد بکنه !!!!!!

خوبه بعد از بردیا تو این تاپیک یه نفر دیگه پیدا شد که تعصب نباشه وجودش

همون داستان پلی استیشن و ..... هستش

جدا از شوخی مواظب دست و پاتون باشین توی این روزا چون الان آفریقای جنوبی زمستون هستش دیگه انقدر شما طرفدارای آلمان جغرافیا باید بلد باشین که بدونین وضعیت هوایی نیمکره جنوبی چطوره و کلا بخوام بگم ( بدون اینکه متعب باشم ) برای اکثر تیم های اروپایی این وضعیت ستم محسوب میشه

OFF TOPIC

بحث درخت شناسی هم داری انجمن گیاه شناسی داریم برو اونجا موز و ... مطرح کن =))))))))

خلاقیت داشته باشه حداقل موز رو به آناناس یا ... تغییر بده =)))))))))))))))) حداقل ما روی درخت بودیم بعدش با پای خودمون اومدیم پایین رفتیم خونمون شما که توی آوند هم نبودی عزیز =)))))))))))))))))))))))))))
    دیگه همین مونده بود که به پاکترین فوتبال جهان هم بیان تهمت بزنن!
    بحث موز رو هم خودت شروع کردی و جوابتو گرفتی
    ضمنا آفریقای جنوبی خیلی هم فکر نکنم سرد باشه اروپا هم فعلا بهاره هنوز خیلی گرم نشده پس زیاد مشکلی پیش نمیاد

8. این کاربر از ارمغان جنون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

آفرین به شما. اینجوری تعداد صفحه های اینجا هم همین جوی بالاتر میره و این یه امتیاز میتونه برای آلمان باشه

کلا این بحث های تیمهای باشگاهی به این تاپیکا زیاد ربطی نداره چون اینجا مربوط به جام جهانی میشه. کلا ادامه داده نشه بهتره.
    ولی یادتون باشه که برای حرفایی که می خواید بزنید فکر کنید.چون با یه حرف بهترین لیگ دنیا هیچ تغییر نمی کنه
    در آخر بازم به خاطر اسپم هایی که توی تاپیک انگلیس داده شده تاسف می خورم که باعث این بحث ها شدش

واسم زیاد این مهم نبود.. آروزی شما مهم تره..!

10. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ارمغان جون ولشون کن ... تو تایپیک انگلیس کسی نمیره سر بزنه واسه همین میان اینجا پست میدن شاید یکی بخونتشون...
    واقعا از اسپم بزرگی که ایشون توی تاپیک انگلیس دادن استفاده کردیم. در ضمن یه نگاهی به اون تاپیک نظرسنجی بندازید ببینید طرفدار چه تیمی بیشتره
    دیگه همین مونده بود که به پاکترین فوتبال جهان هم بیان تهمت بزنن!
    بحث موز رو هم خودت شروع کردی و جوابتو گرفتی
    ضمنا آفریقای جنوبی خیلی هم فکر نکنم سرد باشه اروپا هم فعلا بهاره هنوز خیلی گرم نشده پس زیاد مشکلی پیش نمیاد
    ایشون هم شرایط مشابهی داره.یه پست خیلی نامربوط توی تاپیک انگلیس دادش. فقط ایشون یه ویژگی خاص داره که در مورد موز و این چیزا هم صحبت می کنه و همه انجمن های سایت رو توی انجمن جام جهانی می بینه.خیلی جالبه در مورد بازی های کامپیوتری هم خواستین همین جا صحبت کنید!!!
    اون بحث موزم بحث موزم بحث مفصلیه ولی توی انجمن زیست شناسی میشه در مورد مفصل صحبت کرد.اگه خیلی این چیزارو دوس دارید در اون انجمن می تونید تاپیک اونو بزنید
    اینارو گفتم که اشاره کنم چه کسانی این بحث ها رو درست کردن. می تونید توی تاپیک تیم ملی انگلیس از پستای جالب این افراد لذت ببرید

واسم زیاد این مهم نبود.. آروزی شما مهم تره..!
    آروزی شما در اولویته. ما آرزوی خاصی نداریم. فقط آرزو می کنیم که اسپم در تاپیکا کم بشه
    Last edited by vahidgame; 05-06-2010 at 21:06.

12. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

واقعا از اسپم بزرگی که ایشون توی تاپیک انگلیس دادن استفاده کردیم. در ضمن یه نگاهی به اون تاپیک نظرسنجی بندازید ببینید طرفدار چه تیمی بیشتره

ایشون هم شرایط مشابهی داره.یه پست خیلی نامربوط توی تاپیک انگلیس دادش. فقط ایشون یه ویژگی خاص داره که در مورد موز و این چیزا هم صحبت می کنه و همه انجمن های سایت رو توی انجمن جام جهانی می بینه.خیلی جالبه در مورد بازی های کامپیوتری هم خواستین همین جا صحبت کنید!!!
    اون بحث موزم بحث موزم بحث مفصلیه ولی توی انجمن زیست شناسی میشه در مورد مفصل صحبت کرد.اگه خیلی این چیزارو دوس دارید در اون انجمن می تونید تاپیک اونو بزنید
    اینارو گفتم که اشاره کنم چه کسانی این بحث ها رو درست کردن. می تونید توی تاپیک تیم ملی انگلیس از پستای جالب این افراد لذت ببرید

آروزی شما در اولویته. ما آرزوی خاصی نداریم. فقط آرزو می کنیم که اسپم در تاپیکا کم بشه
    حس می کنم داره وقتم هدر میره... تنهاتون میذارم ؛ شب خوش..

14. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

نميدونم چرا بعضي از دوستان تعصب الكي رو آلمان دارن؟؟؟؟
    دوستان تعصب رو بزارين كنار باور كنين امسال آلمان حسابي گند ميزنه
    به نظر من تو اين جام كره شمالي خيلي موفق تر از آلمان ظاهر ميشه

16. 2 کاربر از dizgah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

من نمی دونم چرا اونها که طرفدار المان نیستن میان اینجا کری می خونن ...حتما از تیمهای المانی زیاد خوردن ...... به هر حال مهم نیس .. مهم اینه که طرفدارهای المان بهترین طرفدارها و بافرهنگ ترین هستین ... ایشالله که قهرمانه
    كري چيه عزيز من
    قطعا فقط طرفداراي آلمان هستن كه به اين تاپيك ميان و ما هم همه طرفدار آلمانيم
    ولي بايد واقعيت رو پذيرفت
    آلمان امسال ...
    بهشون اهمیت ندید بچه ها
    سر یورو2008 هم بقیه میومدن فقط با آلمانیا کری میخوندن،این نشون دهنده بزرگی ماست که بقیه سعی میکنن کوچیک جلوه بدنمون
    چرا اينجا همه توهم توطئه گرفتن ؟؟؟

دوست من فرامش نکن جام جهانی2002رو.زمانیکه حتی مردم آلمان فکرمی کردن تیمشون از گروه هم بالا نمی ره،آمد وبایک فوتبال منطقی ،هدفمند به فینال راه یافت.آن هم چگونه؟کره جنوبی رو به راهتی خذف کرد.کره ای که ایتالیا،اسپانیاو...روخذف کرده بود.این در حالیه که اولیور کان بهترین بازکن جام وجهان انتخاب شد.یک دروازه بان،درجمع(ریوالدو-رونالدو-رونالدینهو-......)میاد وبه سادگی بهترین میشه.....داداش اونموقه ما(آلمانها)یک بازیکن داشتیم غوغا کردیم،درحالیکه بقول خودت 6-5تا بازیکن داریم می دونی چی میشه؟...........به راهتی فینالیست میشیم.
    از گروهش بياد بالا ما ازش انتظار ديگه اي نداريم
    آلمان امسال بازی نکنه سنگین تره .
    شديدا تاييد ميشه
    به نظر من اصلا وارد آفريقاي جنوبي نشه
    يه بهاني چيزي بيارن حداقل از آبروريزي جلوگيري ميشه
    فکر کنم در این 4 ساله اینجا عضوی اینو فهمیده باشی!!
    شايد شما هم دو سال ديگه به نتيجه العان ايشون برسين
    بهتره فعلا عجله نكنين وقت زياده
    برو دیگه اینورا پیدات نشه
    اگه پيداش شه شما دعواش ميكني ؟؟؟

توهین نشونه کم آوردنه و خالی از جواب منطقی بودنه خیلی زوده هنوز جام شروع نشده شروع کردین !!!
    دقيقا ما منطقي بحث ميكنيم و به كسي هم توهين نميكنيم
    فقط نطرات خودمونو ميگيم و نظر هر كي برا خودش محترمه
    کدوم کم اوردن؟
    اینکه انگلیس یه دوره فقط به لطف میزبانی و با گل مشکوک قهرمان شده
    ولی آلمان 3 دوره قهرمان شده و 4 بار نایب قهرمان
    و اسطوره ای داره مثل بکن بائر که با دست شکسته میاد بازی می کنه و کسیه که هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان مربی جام جهانی رو فتح کرده و یا الیور کانی داره که تنها دروازه بانی میشه که عنوان بهترین دروازه بان جهان رو به دست اورده و یا لوتار ماتئوسی که بیشترین بازی رو در جام حهانی داشته و یا بمب افکنی چون گرد مولر داشته که اقای گل جام های جهانیه و.. و... و ...
    اینا نشونه کم آوردنه ماست یا شما؟!
    ضمنا توهینو شما شروع کردی که میگی آلمان از گروهشم صعودن می کنه مگر با تفاضل گل یا اینکه با تمسخر میگی دکتر صدر ازتون تعریف کرده
    پریمیر لیگ هم یادت نرفته که زمانی حتی از لیگ ایتالیا هم ضعیفتر شده بود و با ورورد سرمایه گذاران خارجی بود که دوباره پیشرفت کرد حالا خوبه که از مربیان 4 تیم برتر لیگتون ییشونم انگلیسی نیست!
    بله ديگه همه دنيا بر عليه آلمانن ديگه
    من خودم طرفدار آلمانم ولي از بيشترين چيزي كه بدم مياد طرفدار متعصب و متحجره

18. 2 کاربر از dizgah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

نميدونم چرا بعضي از دوستان تعصب الكي رو آلمان دارن؟؟؟؟
    دوستان تعصب رو بزارين كنار باور كنين امسال آلمان حسابي گند ميزنه
    به نظر من تو اين جام كره شمالي خيلي موفق تر از آلمان ظاهر ميشه

ما هم اولش همینارو گفتیم طرفدارای تعصبی گفتن که شما توهین کردید از اول قصد تخریب داشتید =)))) ما رو با تانک و لودر اسرائیل اشتباه گرفتن =)))))))))))) خوندن نقد تیمی که دوستش داری از دیدگاه کسایی که بهش علاقه مند نیستن جدیدا شده تخریب ولی بازم میگم که امسال تیم های اروپایی به یه مشکلاتی توی آفریقای جنوبی به خاطر زمستون
    میخورن

تازه اگه خیلی هم مشتاق بودن من با یکی از کاربرای معروف اونجا هم آشنایی دارم سفارش میکنم سریعتر به جواب برسن =)))))))

20. 3 کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •