عالیه عالیه عالیه و...
بیشتر از اینکه به زیگورات بیاد به منهتن امریکا می خوره![]()
(مایاست ؟)
عالیه عالیه عالیه و...
بیشتر از اینکه به زیگورات بیاد به منهتن امریکا می خوره![]()
(مایاست ؟)
Last edited by smspersia; 04-08-2010 at 09:50.
عجب چیزی شده!
دمت گرم رضا جان!
فقط شاه و ملکش کو؟
حوصلشون سر رفت برگشتن تو کاخشون؟
پس چرا من هر چی این عکسو نگاه میکنم سیر نمیشم؟
چه شاه و ملکه ی بی ذوقی :d
اون برج که حالتی مستطیلی داره توی بک گراند به نظر من یه جورایی بیشتر به معماری اروپایی میخوره(البته از این جور چیزا اطلاعاتم ضعیفه یه چیزی پروندم دیگه!)
و اون برج مخروطیه هم با توجه به پرسپکتیو که از زیگورات اصلی دوره به نظر میاد که زیادی بزرگه.
اگه یه کم کوچیک بشه بهتره.
این جوری به نظر میاد اندازش از زیگورات خیلی بزرگتره.
یه سری ایراداتی بود که به ذهنم اومد دیگه.
که احتمالا خیلی هم اصولی و درست نبودن (خواستم یه چیزی بگم کم نیارم)
مر30![]()
wow!!!!!!!!!!!!!
عجب چیزی (تعجب زیاد)
بذار یکم نقد مفید کنیم
عجب چیزی هم شد چیزی :-؟ ؟!
رضا فک نمی کنی این Glow درخته بقل زیاد اغراق شده
دفه قبل بهتر بود :-؟
دیگه این سطح تماس اب با زیمن (همون رود خونه تو وسط کارت) خیلی ناجور شده
نمی دونم چیکارش کنی ولی بنظرم مصنوعی گردیده :-؟
فدایت
وااااااااااااااااااااااای یی.
خدای من.
یه کار توپ دیگه از آقا رضا.
پسر ترکوندیاااااا.
خیلی باحال شده خداییش.
کار تکمیلی کی آماده میشه؟
شدیدا منتظرم.
Last edited by hossein.d; 04-08-2010 at 12:42.
ووی
رضا ! خیلی زیبس .. فقط همون که بچه ها گفتن .. اون ساختمونها تو بک را فوگ بده عمق را دستکاری کرده ... گلو هم زیاده در کل ..
کاش بعضیا مثه شوما بودن .. از نظر پوشت کار .. ای بابا چه روزگاریه مردم به خودشون هم تیکه می اندازن
به جان تو نه به جان خودم باورت نمیشه حدود دو هفتس دسترسی شخصیحتی اندازه یک دقیقه به کامپیوتر ... خوب حالا نزن بزار بگم ..
9کرتم دادا
WoooooooooW
Perfect
PerFect
And
PERFECT
بابا ايول
كولاك كردي
تو اين گرما![]()
رضا دمت گرم اينو دوست دارم خيلي
شرمنده وقتتو ميگيرم يه امضا ميدي ؟![]()
خیلی عالی شده برای اینکه عالی تر بشه چند تا پیشنهاد میدم: یه فکری به حال آب جلوی ساختمونا بکن، یا برش دار یا یه حالت جوب مانند بهش بده اون ساختمونای بلند بک گراند خیلی زیاد هستن و منظره رو هم خراب کردن به جاشون کوه میزاشتی بهتر بود و درختای کنار آب هم یه کم به بلوط میخورن و با بقیه تناسب ندارن در کل عالی موفق باشی
بسیار زیبا شده رضا جان.. درود!
چند تا نکته و سوال..
اول اینکه به نظرم مرز آب و اون درختا (پائین، وسط تصویر) یه طوریه..
و اینکه..
- اون درخت های نخل بزرگ سمت چپ مپ هستند یا مدل اند؟
-اون جلوه ی Glow کنج تصویر کنار نخل رو چه جور در میاری. (روند post production رومی خوام بدونم.)
- و اینکه اگه برات ممکنه یه رندر خام از همین دوربین برامون بذار می خوام بدونم چه قدر رو خروجی مایا کار می کنی..
ادامه بده.. دوست دارم کارت رو ساختمون های ایرانی رو ببینم.. ایران باستان و بعد از اسلام رو..
خسته نباشین واقعا کارتون خیلی زیبا شده مخصوصا تناسبات مدلش
هر چند شما خودتون اینکاره این ولی من دو تا نکته ایو که تو کارتون دیدم که جای کار داره یکی رنگ آبه که شاید اگه آبی باشه مثل اسکیسیو که گذاشته بودین بهتر بشه یکیم که دوستان اشاره کردن اتصال آب با زمینه _ یه نمونه اسکیس از اتصال آب به زمین رو سیستمم داشتم که برات میزارم شاید به دردت خورد
موفق باشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ممنون که نظر دادین
راست می گی اکبر جان اون ساختمون ها تو ذوق می زنن. فاگش را اصلاح می کنم.
آره باید روی ساختار شهر بکگراند بیشتر کار کنم. منتهی دوست دارم ساختمون هاش بلند باشن. البته الان زیادی بلندن
ساختمون هایی که توی شهر بکگراند خیلی توی بک هستن عکسن. اما نزدیک تری هاشون مدلن.
اون شاه و ملکه را برداشتم تا به جاش کاراکتر فیلمبرداری شده جلوی پرده آبی بذارم. منتهی هنوز نذاشتم.
راجب برج مستطیلی موافقم باید اصلاح بشه.
برج مخروطی را دوست دارم خیلی بلند باشه منتهی احتمالا پایه اش زیادی گنده شده. البته الان که نگاه می کنم کلا یه کمی هم خیلی زیادی بلنده. راست می گی باید یه مقدار کوتاه بشه.
فرهاد (یا برادرت)اگر تو میگی glow ش زیاد شده حتما زیاد شده . اصلاحش می کنم.
آره محل اتصال زمین به آب در قسمت کنار دوربین را هنوز روش کار نکردم. فعلا خیلی ضایعه.
با این وضعیت فکر کنم دو هفته دیگه.
در مورد glow موافقم.
رضا اگر پروژه ت را تموم نکردی... اینقدر بهانه نیار
شیراز هم فکر کنم خیلی گرم بود. نه؟
آقا فرصت کردی بری تخت جمشید یا موزه. عکس گرفتی؟
با ایرادهایی که گرفتی موافقم. سعی می کنم همه را اصلاح کنم.
در مورد مرز آب و درخت ها کاملا موافقم محسن جان. هنوز روش کار نکردم.
- فضای سبز صحنه کامل سه بعدیه. درخت ها بیشتر از مجموعه مدل های evermotion هستن. اگر اشتباه نکنم بیشتر دیسک ۴۴. شاخک ها و پیچک ها با نرم افزار ساده و سبک ivy generator کار شدن. اون گل های قرمز و زرد نرده نزدیک با paint effect مایا کار شدن. امیدوارم روی فضای سبز بشه بیشتر کار کنم.
برای جلوگیری از سنگین شدن صحنه درخت ها را به عنوان proxy استفاده کردم. چون با vray رندر می گیرم از vray proxy استفاده کردم. از سنگین شدن صحنه (مایا یا مکس) جلوگیری می کنه و همچنین فایلی که روی کامپوتر ذخیره می کنه حجمش خیلی کمه.
- اون glow افکت lens flare هست منتهی بهش بلار دادم. اینطوری یه جلوه چند رنگی هم روی کل تصویر می افته که به نظرم جالبه.
![]()
رندر خام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد رنگ آب موافقم. روی رنگش و جنسش باید بیشتر کار کنم.
محل اتصال زمین به آب را هنوز روش کار نکردم. این تصویری که گذاشتید بسیار مفیده و احتمالا نوع اتصال زمین به آب را مشابه همین تصویر در بیارم. ممنون.
Last edited by RezaTayebiJ; 05-08-2010 at 00:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)