آقا جایی رو سراغ ندارید که این لپتاپ رو با گارانتی امرتات داشته باشن و به شهرستانم ارسال کنن ؟؟
آقا جایی رو سراغ ندارید که این لپتاپ رو با گارانتی امرتات داشته باشن و به شهرستانم ارسال کنن ؟؟
این لپ تاپ چه فرقی با pro64 jq داره . همه مشخصاتش که یکیه باهاش
سلام.
مهیار توئم میخوای بگیری![]()
بچه ها یه سوال .
من اگه حدود 2 ساعت با این لپ تاپ بخوام بازی کنم داغ نمیکنه که ؟ اگه میکنه بگین نرم بگیرم .
مخلصیم .
بله ولی فعلا دارم تحقیق میکنم چون این دستگاه دیگه مثل گوشی نیست که بخوای سالی 1 بار عوض کنیم .![]()
برای بازی هم خیالت راحت همه لپ تاپ ها داغ میکنن فکر کنم به 50 درجه هم برسه . چون باید تو شارژ باشه بخاطر همین داغ میکنه حالا جواب قطعی رو بچه های وارد تر بدن ولی آقا امیر شما که مایه داری مدل g73 رو بگیر . خیلی باحاله
برو تو این سایت ببین چیه لامصب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahyarSAMSUNG; 04-06-2010 at 12:34.
آقا یکم هم کاربران تازه وارد رو تحویل بگیرید
نشد ما یه سوال بپرسیم یه نفر بیاد جواب بده!!!!!
آقایون خانوما
بخرین،من خیلی راضیم
کم صدا(بی صدا)،کارایی بالا و ...
سلام .
مهیار جان مایه داری کجا بود ! من دارم یه چیز متوسط میگیرم واسه 10 سال![]()
به هر حال اون G73 دیگه خیلی حرفه ائی هست !
آقا تائید شد ، من 3شنبه دارم میرم بگیرم .
مخلصیم .
دوست عزیز من یه توصیه میکنم بهتون
گارانتی های نسبتا خوب در زمینه رایانه زیادن
در مورد n61jq هم گارانتی های معتبر و خوبی وجود دارن
چرا حتما امرتات
مگه ویستا چشه
ویستا یا همون الماس سابق
جز اولین و معتبرترین و بزرگترین گارانتی های کشور در زمینه رایانست
سازگار هم خوبه
امرتات هم یه شرکت تقریبا نوپا در زمینه رایانست
به هر حال من میگم گارانتی خوب با حداقل قیمت
1400 به پایین پیدا کن10 تومنم هزینه پستیش نهایتا
Last edited by AMIRHJ; 04-06-2010 at 14:37.
من تحقیق کردم فهمیدم که این لبتاب مانیتورش فول اچ دی نیست و رزولوشنشم نسبت به سونی خیلی پایینه و فقط اچ دی تازه ال ای دی کامل هم نیست بلکه بک لایت ال ای دی ولی سونی هم فول اچ دی هم فول ال ای دی با رزولوشن بالا این از این.همه سایتها رمشو زدن 1066 حالا اینجا همه میگن 1333 تو بازم همینو میگن دوستمونم که می گفت روش زده 1066 بازم تو این موندم.در مورد سرعت هاردش که 7200 باشه مطمئن نیستم آیا 7200؟منو در زمینه کیفیت مانیتورش خیالمو راحت کنین چون من بین این مدل و مدل اف سونی که جدید مومده 117FX ذهنوز موندم فقط فرقش اون مدل بلوری ریدر فقط اما این ایسوز رایت هم می کنه.کازت گرافیک این 5730 و اون انویدیا GTX330 و دیگه اینکه سونی 16.4 و ایسوز 16.ایسوز یو اس بی 3 داره اون نداره.خلاصه قیمت سونی 250 بالاتره یعنی 1700 خلاصه من تو اینا موندم و شک دارم کدوم رو بخرم البته بازی هم برام خیلی مهمه همه ویژگیها برام مهمه.اگه مطمئن بودم سونی همه بازیهارو اجرا می کنه اونو می خریدم.کمکم کنید خواهشا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)