رو تلوزیون منم cd نداشت. منظورم سری C هست. تو سری قبلیها داشت. در هر صورت واسه شبکه کردن با کامپیوتر، من رفتم از خود سایت سامسونگ برنامه Samsung PC Share manager رو گرفتم.
رو تلوزیون منم cd نداشت. منظورم سری C هست. تو سری قبلیها داشت. در هر صورت واسه شبکه کردن با کامپیوتر، من رفتم از خود سایت سامسونگ برنامه Samsung PC Share manager رو گرفتم.
سلام کاوه جان.شما تی وی رو با کامپیوتر شبکه کردی؟؟؟؟میشه توضیح بدی چجوری؟مراحلشو اگه بگی ممنون میشم.
![]()
با سلام
لطفا اگه کسی تونسته با C650 به اینترنت وصل شه راهنمایی کنه
چونکه من با ADSL مستقیم به TVوصل میشوم و 4مرحله تست اتومات خود TVرا OK پاس میکنم TV پیغام میدهد که شما بدرستی به اینترنت متصل شده اید ولی هیچ ویجتی باز نمیشود
ضمنا منو مخفی C650با B650کاملا متفاوت است
به طور خلاصه میگم اگه کسی به مشکل برخورد بیشتر بحث میکنیم.
تنظیمات شبکه رو بذارید رو حالت دستی و بعد IP های زیر رو بدید:
192.168.130.2
255.255.255.0
گیت وی: 192.168.130.1
دی ان اس: 4.2.2.4
IP کامپیوتر رو هم بذارید رو
192.168.130.1
255.255.255.0
البته این IP هائیه که من استفاده کردم و شما میتونید به دلخواه از چیزای دیگه ای استفاده کنید.
با یه کابل شبکه که به صورت کراس سیم بندی شده، تلوزیونو به کامپیوتر وصل کنید و رو تلوزیون گزینه تست شبکه رو بزنید. باید حداقل سه تاش تیک بخوره.
حالا برنامه Samsung PC Share manager رو اجرا کنید و فولدرهایی رو که میخاید تو تلوزیون ببنید رو بهش بدید و رفشش کنید.
من همه این کارا را کردهام و تلوزیون کامپیوتر را شناسایی میکند ولی وقتی که میخوام فیلمهای را که در کامپیوتر شر کردهام با برنامه سامسونگ شر تلوزیون میگه هیچ فایلی موجود نمیباشد .. اررور میده..
کسی میتونه راهنماییم کنه
شاید فولدرهایی رو که شیر کردید توش فایل فیلم عکس یا موزیک سازگار با تلوزیون وجود نداره....![]()
فایلهای ام کی وی هستند..و با فلاش که گذاشتم خوانده
ولی از این طریق نمیخواند ... نمیدانم مشکل از چیست
اگه فایلها بدرستی شیر شده باشن، برنامه Samsung PC Share manager فایلهایی به همون اسم با پسوند mta کنار فایل اصلی میسازه. یه بررسی کنید ببینید این فایلها ساخته شدن. اگر نه احتمالا وقتی فایلها رو شیر میکنید برنامه رو به روزآوری نمی کنید.
پس از share کردن با کلید AیاD نام کامپیوتر خود را انتخاب کنید
مشکلتون حل میشود
از شما بخاطر مطالب مفیدتون تشکر میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)