نتیجه چی شد
3-2 شد...........
3-2 باخت.بعضی وقتها میخواهم بدون تو کله یوسفی چیزی به عنوان مغز پیدا میشه یا نه
من روی نمیکت می شستم بهتر از صمد مربیگری می کردم. استقلال از نظر بازیکن نسبت به الشباب خیلی برتر بود.
وقتی یه سر برنامه ریزی عربها باشن همین میشه
اگه این بازی رفت و برگشت بود ، مطمئنا نتیجه بازی همون 2-2 بود ، ضمنا شاید یکمی ترسو بودن رو کنار میگذاشتن!
آسیا هستش دیگه نباید بیشتر از توقع داشت وقتی بین این مرحله با مرحله بعد چهار ماه فاصله میوفته و تیم ها میتونن همه بازیکنانشون رو عوض کنن و بازیهای آسیایی رو ادامه بدن نباید هم توقع داشت بازیها رفت و برگشت باشه
فکر کنم به خاطر نبود فاصله جغرافیایی زیاد دو کشور رقابت کننده در یک بازی هستش (مثلا بازی امروز که بین استقلال و الشباب بود) ! چون تا مرحله گروهی و 1/16 تیمهای غرب آسیا به شرق اسیا (آسیا مرگزی نقش کلنگ!ضمنا یکی به من توضیح میده که چرا سیستم آسیا اینقدر مزخرفه که بازی توی این مرحله رفت و برگشت نیست؟؟؟) نمیخورن... اینا کم مونده بیان بازی های گروهی رو هم به صورت تک بازی و قرئه کشی انجام بدن...
واقعا مسخرست... من نمیدونم چرا نباید تو مرحله 1/16 تیم های غرب آسیا و شرق اسیا به صورت قرئه کشی، با هم بازی کنن؟! مگه NBA هستش؟!!!!![]()
بهترین کاری که میشد کرد:
آوردن جباری به جای کاظمی یا رحمتی(که هر کدوم از هم بدتر بودن)
آووردن آرش به جای پژمان و فرستادن خسرو به دفاع راست تا دفاع تیم مقابل رو عقب نگه داره.
تعویض سیاوش.اینجا باید یه بازیکن کنار اضافه میشد.مث بیک زاده چون سمت چپ و پشت یوسفی شده بود محله برو بیا.
در کل باختیم چون باید می باختیم.
به راحتی هر چه تمامتر حذف شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)