تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 215 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

1

نقل قول نوشته شده توسط mohammadaz
    mskجان شما هم سلام
    قطعا رو سيستم شما يك اسپاي يا ادوير وجود دارد.من هم خودم چنين مشكلي داشتم.
    شما يك آنتي اسپاي خوب(مثل اسپاي سويپر يا پست پاترول) نصب كن وسيتمت رو اسكن كن
    حتما يه چيزايي پيدا ميكنند.به احتمال زياد مشكلت رفع ميشود.من خودم وقتي سيستمم رو با
    آنتي اسپاي اوت پست اسكن كردم يه چهار پنج تا ادوير واسپاي و..... پيدا كردواز اون به بعد من
    با اين پيغامها ديگه خداحافظي كردم.آخه فكر كنم آنتي اسپاي فايروال آوت پست بيشتر براي
    پيدا كردن اين جور اسپاي هاست كه ميخواهند يه چيزي دانلود كنند يا براي مركزي علامت
    ميفرستند كه شما رو هك كنند.البته اين رو هم بگم كه اين فايروال رو بعضي سيتم ها با كسپر
    مشكل داره.البته من خودم الان دو تا شو با هم نصب دارم وهيچ مشكلي هم ندارم.
    سلام
    مرسي
    آنتي اسپاي نصب كردم
    و الان خيلي كمتر شده
    ولي بازم كم و بيش اين پيغام را ميده
    مرسي

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctor_apachi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohammadaz
    سلام دكتر جون
    مطمئن باش اينجا اگه كسي راجع به مشكلت چيزي بدونه حتما كمكت ميكنه
    اصلا قانون انجمن اينه كه اگه چيزي راجع به موضوعي نميدوني پست اضافي ندي
    منم اسم اين ويروس رو با اين اطلاعاتي كه شما داديد نميدونم.حداقل مينوشتيد از چه
    آنتي ويروسي استفاده ميكنيد و آيا آنتي ويروست چيزي پيدا ميكنه يا نه؟شما احتمالا كل درايوات
    ويروسي شده وبرگشتن ويروس هم به اين خاطره چون شما فقط درايو ويندوز رو فرمت كرديد نه
    به خاطر اينكه يك دقيقه به اينترنت وصل شديد.البته احتمال اين هم صفر نيست.
    شما يك آنتي ويروس خوب نصب كن(مثل كسپر اسكي)وبعد كل سيستمت رو اسكن كن قطعا
    ويروسي با اين مشخصات رو اكثر آنتي ويروسها ميشناسند.بعد كه همه رو پاك كردي ممكن است
    به خاطر صدماتي كه به ويندوزت وارد شده مجبور شوي دوباره آن را عوض كني ولي اين بار ديگه
    ديگه آقا(يا خانوم)ويروسه بر نميگرده.در ضمن حتما با يك آنتي اسپاي خوب(مثل اسپاي
    سويپر يا پست پاترول) هم كل سيستمت رو اسكن كن تا ادوير ها و...... هم از روش پاك شن.
    بعد از اين هم بدون آنتي ويروس هرگز به اينترنت وصل نشو.
    سلام. بله شما درست مي فرماييد محمد جان معذرت مي خوام. من آنتي ويروس norton 2006 دارم. آپديتش كردم اما متاسفانه يكي از آپذيتاش كه حدود 5 مگا بايت هست وسط كار server error ميداد و ديگه هر كاري كردم نشد كامل آپديت شه.بعد اين ويروسه توي flash memory هست اما من وقتي اونو به كامپيوتر ميزنم ويروسش شناسايي نميشه و كامپيوتر ويروسي ميشه. شنيدم كه آنتي ويروس symantec اين ويروس رو ميشناسه. به نظر شما از نورتون بهتر نيست؟ در ضمن روي كامپيوتر spyware doctor هم آخرين نسخه و آپديتش رو نصب كردم. مرسي از راهنماييات محمد جان.

داره خودمونی میشه mohammadaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دكتر جان سلام
    اينجا تاپيك مقايسه آنتي ويروسها نيست كه من كامل بحث كنم كه كدوم يكي بهتره ولي اگه ميخواهي از شر اين
    آپديتهاي كذايي راحت بشي و آنتي ويروس و آنتي اسپاي قويتري داشته باشي يك بار ديگه نوشته هاي قبلي من
    رو بخون ويه امتحاني بكن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    من نمیدونم چرا کامپیوترم مدتی هست واسه خودش استن بای میکنه. اول فکر کردم از حرارت cpu يا تنظيم هاي استن باي هست اما هركاري كردم درست نشد. بيشتر وقتي اينجوري ميشه كه alt ميزنم. سريع استن باي ميكنه.
    كسي ميدونه اين ويروس هست يا نه؟ اگه هست چيكار كنم درست شه؟ انتي ويروسم nod32 هست.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hamidreza66
    سلام
    من نمیدونم چرا کامپیوترم مدتی هست واسه خودش استن بای میکنه. اول فکر کردم از حرارت cpu يا تنظيم هاي استن باي هست اما هركاري كردم درست نشد. بيشتر وقتي اينجوري ميشه كه alt ميزنم. سريع استن باي ميكنه.
    كسي ميدونه اين ويروس هست يا نه؟ اگه هست چيكار كنم درست شه؟ انتي ويروسم nod32 هست.
    حميد رضا جان سلام
    بله ويروس ها و اسپايوير هاي مخربي هستندكه ميتونند اين كار رو بكنند.من نميتونم بهت اطمينان بدم كه قطعا
    به ويروس مربوط ميشه اما ميتونيم تست كنيم تا مطمئن بشيم.اگه سيستمت رو با ناد اسكن كردي و چيزي پيدا
    نكرد نوبت ميرسه به اسپايوير ها سه دسته عمده اونها كه فعاليت هاي كيبورد رو زير نظر ميگيرند و با ورود دنباله اي
    خاص از كركترها كارهاي خاصي رو انجام ميدهندANSI Bomb هاHostile Activx هاو Keystrok Loggerها هستند.
    شما يك آنتي اسپاي آپديت شده خوب(من پست پاترول يا اسپاي سويپر رو پيشنهاد ميكنم)نصب كن وسيستمت
    رو اسكن كن.اگه بعد از اسكن با نود وآنتي اسپايويرهاي بالا چيزي پيدا نشد و مشكلت رفع نشد تقريبا ميشه
    گفت كه از ويروس نيست و ممكن است اشكال از ويندوز شما يا ......باشد.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    تو ويندوز XP X64 Edition خواستم درايور مودم نصب كنم.نصب نشد كه هيچ ............. :
    حالا هر وقت كه ميرم تو ويندوز صفحه Add New Hardware به تعداد زياد باز ميشه و CPU رو شديدا به خودش مشغول ميكنه و سرعت مياد پايين و بسته هم نميشه.

توي Device Manager هم به تعداد زياد علامت مودم گذاشته ((يعني مودم نصب شده)).
    كسپر اسكاي 64 بيتي روي ويندوز نصب نشد.
    NOD32 64Bit روش نصب كردم ولي تاثيري نداشت.
    اصلا نميدونم اين اتفاق به خاطر وجود يه ويروسه يا نه؟
    من درايور رو از اينترنت گرفتم.((اون موقع آنتي ويروس روش نصب نبود.))

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام batmanجان
    آيا موقع نصب هم آنتي ويروس نداشتي؟حالا هم كه نود رو نصب كردي آيا سيستمت رو اسكن كردي؟
    هيچي پيدا نكرد؟
    من فكر نميكنم مشكل به خاطر ويروس باشه . احتمالا درايوري كه دانلود كردي با مودمت هم نسخه نيستند
    و با هم سازگاري ندارند.برخي سخت افزارها هم درايور هاي نسخه هاي 32بيتي و64 بيتيشون با هم فرق ميكنه.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    بله اسكن كردم.
    ولي هر وقت ويندوز Load ميشه صفحه Add New Hardware ظاهر ميشه و از بين هم نميره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

وقتی من یک فایل ورد را باز می کنم در همان شاخه ای که فایلم وجود دارد تعداد زیادی فایل ناشناس(بغیر از فایل وردی که با $ و نام خود فایل باید باشد) ایجاد می شود و هر چند لحظه یک بار هم زیادتر می شود

آیا این نشانگر ویروس است؟

آخر فروم باز omid.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید

چند روز قبل یک برنامه ای رو از داخل انجمن دان کردم و با این حساب که از همین جا دان میکنم رعایت ایمنی رو برای چک کردنش بعمل نیاوردم که در عکس زیرهم اسم برنامه نوشته شده .بعد از 3 تا 4 ساعت عکسی رو که گرفتم توسط آنتی اعلام شد

که من بعد از این برنام رو پاک کردم ولی هر 2 تا 3 ساعت باز این پیغام ارسال میشه

کارهایی که بایست رو انجام دادم از قبیل اسکن کردن جهت ویروس و همچنین اسپای و تمیز کردن رجیستر و غیره با آنتیهای دیگر نیز چک کردم که در حال تست کردن چند پیغام داده که عکسهاشون رو میزارم .همچنین در سایتی که برای چک کردن ویروسهاست دو فایل hotkey.exe و یکی دیگه برای ویندوز مسنجر رو تست کردم البته یکی از فایلهاشو که اسمشو داده بود .برای فایل این فایل ایرادی نگرفت ولی برای هات کی کلی اسپای نوشت که نشد این فایل رو از سیستم 32 پاک کنم از قسمت کنترل پنل هم امتحان کردم این عکسها

و این

همچنین این

میخواستم نضرات شما و راهنمایی های شما رو داشته باشم و اگر آنتی اسپای قوی سراغ دارید که کار کنه لینکشو برام بزارید .بیشتر در مورد عکس اول فکر مشکل باشه چون از اونجا شروع شد

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •