پلیس خیلی پیچیده است ولی میزامش البته مهم الگوریتمش
پلیس خیلی پیچیده است ولی میزامش البته مهم الگوریتمش
بزن اگه عابر زیر شد پلیس دنبال آدم بیفته!
البته این سادش بود.من از 3D سرم نمیشه پس مسخره نکنید.نمی دونم اینی که گفتم امکان داره یا نه؟!
پرویزجون شما که تو برنامه نویسی استادید
مطمئنم می تونید پلیس هم بذارید....
درسته خیلی سخته....... و فکر نکنم تو ایران کسی تا حالا به فکر ساخت بازی شبیهgta افتاده باشه ، پس سخته..
ولی پلیس باشه عالی میشه..... یه کاری بکنش..![]()
امکان داره اما مشکل مسیریابی هستش
سلام
تا همین جاش هم کارتون ارزش تحسین و تمجید داره،واقعا کار سختی رو انجام می دید با این امکانات کم
خسته نباشید
و همیشه پیروز
اگه میخوای واقعا gta بسازی و روش کار کنی اول با همین مدل های دم دستی یه بازی ساده بساز که فقط روی الگوریتم ها و اسکریپ ها کار کنی . بشین روی رندومایز کردن حرکت مردم به شکلی که طبیعی باشن ، گشت پلیس ، و اینکه مثلا چطور یه کاری کنی که یه آدم مثلا پلیس جلوشو تا یه فاصله ای ببینه ولی پشتشو نبینه و اینجور اسکریپت ها کار کن(مثلا پلس که خسته شد زاویه دیدش 90 درجه بشه سرحال که بود 180 درجه ، و اینکه اگه شلیک کردی تا یه فاصله ای دور و برش صداها رو بشنوه ، وقتی شلیک کردی مردم نزدیکت در برن و ). اصل بازی اینهاست ، بعد گرافیک و داستان و البته گیم پلی.
در ضمن فکر می کنم تو ایران خیلیا باشن که برای ساختن یه بازی مثل gta تلاش می کنن شاید بتونی با چند تاشون همکاری کنی.
و یه چیزی ، به نظرم اگه با 2d شروع می کردی بهتر بود ؛ جی تی ای هم اولش دو بعدی بود دیگه![]()
سلام بازی شبیه جی تی ای گروه های زیادی بودن که خواستن بسازن یا حتی از روی gta ادیت کنند اما وسط کار ول کردند ..(البته این گروه هایی که می گم می خواستن مثل رکرستار بازی رو بسازند یعنی حدود 50 تا مرحله و ..)
ولی ایشون هم داره خیلی خوب پیش می ره و جای تحسین داره چون بازی مثل جی تی ای خیلی دنگ و فنگ داره مدل و برنامه نویسی زیاد می خواد..
خوب چون ما هم داریم جی تی ای تهران رو می سازیم یه فاکتور های مهمی رو به پرویز می گم:
1.تو بازیت از مغازه و دکه زیاد استفاده کن این باعث می شه که کارت به شهرهای ایران نزدیک بشه..
2.تو بازیت از خیابان های مختلف استفاده کن ...اسفالت های مختلف و بلوار و ....(اگه بخوای من چند تا ساختم بهت می دم..)
3.دست انداز تو بازیت زیاد باشه..
4.جزییات هم زیاد باشه مثل سرعت گیر و صندوق صدقات و پست و ..(هر کدوم از اینا رو بخوای من دارم)
5.هر شهری رو که داری می سازی حتما یه بنا یا جای مهمی که داره رو حتما تو بازیت قرار بده ..
6.شخصیت های مختلف استفاده بکن..
7.پلیس رو حتما تو بازیت قرار بده و سعی کن که در صورت کار خلاف پلیس دنبال بکنه
8.جدول و جوب یادت نره..
9.ماشین های ایرانی هم که در اولویت قرار دارد..
10.چیز هایی که تو بازیت قرار می دی سعی کن نو و تازه همشون نباشن .
11.اتوبوس و ایستگاه هم به زیبا تر شدن بازیت کمک می کنه..
12.دیگه چیزی یادن نمیاد
راستی ببین اگه بخوای شاید من بتونم واست کد برنامه نویسی پلیس رو بهت بدم .
البته نمی دونم تو چجوری داری این بازی رو می سازی و ایا این 11 فاکتور رو می تونی عملی کنی یا نه ...![]()
بزودی تانک اضافه میشه فعله موشک تانک مونده راستی مشکل در fps به وجود اومده کسی راهی به نظرش نمی رسه؟
خیلی کار داره اگرچه از سرباز وطن چندان استقبال نشد ! ولی سعی می کنم بازی خوبی تحویل بدم تانک هم تموم شد اینم شات
عماد جان شما لطف داری سعی میکنم اینها رو عملی کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)