R2EA023 آخرین آپدیت ویواز هست
اگر از قبل زبان فارسی داشته باشین بله بعد از اپدیت نیز میمونه
در غیر اینصورت نه
دوستان من گوشیمو دادنم فلش زدند
و از شر این مشکلات خلاص شدم
R2EA023 آخرین آپدیت ویواز هست
اگر از قبل زبان فارسی داشته باشین بله بعد از اپدیت نیز میمونه
در غیر اینصورت نه
دوستان من گوشیمو دادنم فلش زدند
و از شر این مشکلات خلاص شدم
سلام؛
با عرض معذرت به خاطر بالا آوردن تاپیک؛
اما برای کاربرایی که شاید بخوان با کمک پست های این تاپیک گوشیشونو فارسی کنن یه توضیحی بدم؛
من خودم ویواز با آخرین Firmware رو (R2EA023) از همین روش و با دوبار Update (نه سه بار) فارسی کردم؛ به این صورت که همونطور که مراحل توضیح داده شده، برای اولین Update شروع کرد به دانلود فایلهایی با حجم 111.7 MB و قبل از اینکه دانلود تموم بشه و بره سراغ Install فایلهای دریافت شده توی پوشه db، عمل Replace کردن فایل مورد نظر رو انجام دادم. بعد از Install شدن فایلها ارتباط رو قطع کردم و گوشی رو روشن کردم، چون شارژش کم بود محض احتیاط یه مقدار گذاشتم شارژ شد (اینم بگم که زمانیکه گوشی رو روشن کردم پیغام Incorrect Software رو میداد که به نظرم طبیعی بود) بعد دوباره وصل کردم و برای بار دوم گذاشتم عمل Update Service رو انجام بده که این بار 3 تا فایل که مجموعا حدود 18 MB بودن رو به پوشه db اضافه کرد و بعد از تموم شدن Download مثل سری اول رفت واسه Install، بعد هم تموم شد و گوشی با همون Firmware (که جدید بود) اما Language Set متفاوت ردیف شد. الان هم مشکلی نداره.
از دوستانی که زحمت پست های آموزشی رو کشیده بودن ممنونم.
من تا مرحله 6 میام ولی کوچکترین فایل 1.7KB است، چند بار امتحان کردم همین بود.
موقع آپدیت هم میگه گوشی آپدیته و نیازی نداره......
سلام من همه ی کار ها رو درست همون جور که گفتید انجام دادم اما تو آپدیت دوم failed شد و در ضمن فایل جایگزین شده هم از پوشه حذف شد!!!!
چرا؟؟!!!!!!
راه آسان تری وجود ندارد؟
سلام
2 تا نکته تو این روش وجود داره که باید به اونها دقت کنید
1- فایل ها یی که شما در اکسپلورر ویندوز می بینید بر اساس کیلو بایت نمایش داده میشه یعنی فایل 370 بایتی به صورت 1 کیلوبایت نمایش داده میشه باید روی فایلهای 1 کیلوبایتی کلیک کنید تا حجم اونها بر اساس بایت در پایین پنجره نمایش داده بشه و یا با گرفتن پروپرتیز حجم فایل رو ببیند.
2- بعد از دانلود یعنی پر شدن نوار اول برنامه اقدام به فلش گوشی میکنه و نوار پایین پر میشه در ابتدای پر شدن نوار پایین باید فایل 370 بایتی رو کپی کنید تا کاردرست انجام بشه
یک سوال دارم:
آپدیت رو کامل توضیح میدید چه جوریه؟(هنگام آپدیت سیم کارت باید تو دستگاه باشه یا نه؟باتری چه طور؟دستگاه باید روشن باشه یا خاموش؟)
[QUOTE=Sub-Zero70;5854106]یک سوال دارم:
آپدیت رو کامل توضیح میدید چه جوریه؟(هنگام آپدیت سیم کارت باید تو دستگاه باشه یا نه؟باتری چه طور؟دستگاه باید روشن باشه یا خاموش؟)[/Q
قبلا توضیح داده شده
با سلام خدمت دوستان گرامی
من امروز یک مبایل ساتیو را فارسی کردم و کاملاً درست کار میکرد و هیچ مشکلی نداشت . روش نوشته شده برای فارسی کردن مبایل ساتیو و ویواز با کمی مشکل همراه میباشد و از روش فوق نمیشود اینکار را انجام داد ، مراحل را به ترتیب مینویسم :
1- فایل ضمیمه را که دو ستان گذاشته اند دانلود نمایید .
2- بعد برنامۀ Update Service را اجرا کرده و مبایل خود را آپدیت نمایید .
3- دقت کنید دوستان این مرحله بسیار مهم میباشد ، زمانیکه آپدیت به اتمام رسید برنامه بصورت خودکار میرود که instal شود ، در اینجا باید کمی صبر کرد ( حدود 3 تا 5 ثانیه ) آنوقت باید فایل دانلود شده را که هم نام با فایل 356 تا 370 بایتی است را در فولدر :
C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db\13740270\blob_fs
replace نمایید .
4- آنوقت منتظر بمانید تا برنامه کاملاً install گردد .
5- حالا مبایل خود را جدا کرده یکبار روشن کنید و بعد خاموش کرده ، باطری را در آورده دوباره جا بزنید و برنامۀ Update Service را مجدداً اجرا نمایید و مبایل را متصل کنید .
6- اینبار دو گزینه ظاهر میشود الف : فقط آپدیت میکند ب : ریست کارخانه + آپدیت
7- شما گزینۀ آپدیت خالی را انتخاب کنید و حجمی در حدود 15 مگا بایت را دانلود نمایید .
8- بعد از اتمام مرحلۀ آپدیت و install ، مبایل را جدا کنید ، باید منوی فارسی در مبایل شما ایجاد شده باشد .
9- دوستانی که طبق مرحلۀ بالا پیش رفته اند دو برنامۀ Update Service را اجرا کنند و منتظر بمانند تا دو باره 111 مگابایت دانلود انجام شود پس از دانلود ، هنگام شروع install فایل ضمیمه را که هم نام کرده اید در فولدر ذکر شده جایگزین نمایید و از مرحلۀ 4 ادامه دهید .
امیدوارم مشکل دوستان حل شود . فقط کمی با حوصله و دقت اینکار را انجام دهید راحت به نتیجه خواهید رسید .
سلام
گوشی من Aino هست. من مراحل کار را چندین بار برای فارسی کردن دنبال کردم و موفق نشدم. در مرحله دوم آپدیت چیزی download نمیشه و سریع به مرحله نصب میره و در این قسمت نصب پیغام faile می ده. در بین فایلها فقط یک فایل 1k هست که ظرفیت واقعیش 150 بایت است. آیا این فایل باید تغییر نام داده بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)