تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 13 اولاول ... 678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 124

نام تاپيک: هفته 37 لیگ برتر انگلیس

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

1

به به میبینم که قهرمانی چلسی مسجل شد و نفس بقیه تیم ها رو برید و به تمام حرف و حدیث ها پایان داد.
    دمتون گرم شیرهای آبی
    Last edited by shazdeh23; 03-05-2010 at 00:22.

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

1 قرارداد آگرو با چلسی

بنا به اعلام شبكه ESPN باشگاه چلسی با قراردادی به ارزش 40 میلیون یورو سرجیوآگرو را به خدمت گرفت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در ماه‌های اخیر رسانه‌های اروپایی از حضور آگرو داماد مارادونا در لیگ برتر انگلیس خبر می‌دادند. خبرهایی كه با تكذیب باشگاه‌های انگلیسی روبرو می‌شد، اما جمعه شبكه خبری ESPN خبر داد كه بازیكن فعلی آتلتیكومادرید با قراردادی به ارزش 40 میلیون یورو تابستان راهی لندن می‌شود.

براساس اعلام این شبكه تلویزیونی باشگاه اسپانیای ابتدا مبلغ 50 میلیون یورو را برای مهاجم آرژانتینی‌اش در نظر گرفته بود اما چلسی با پرداخت 40 میلیون یورو این مهاجم را جذب كرد.

دو باشگاه چلسی و آتلتیكومادرید برای انجام این انتقال به توافق قطعی رسیدند و در پایان فصل جاری رقابت‌های اروپایی این مهاجم آرژانتینی راهی لندن خواهد شد

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

گویا هارگریوز هم دقایق انتهایی وارد بازی شده
    آره! وقتی بازی رو از طریق اینترنت دنبال می کردم،دیدم... خبر خوبیه واسه من یو... اوشی هم فیکس بازی کرد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه good_messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبريز اولينر شهري

پيش فرض

واقعا حیف شد لیورپول یک مساوی هم میگرفت خوب بود
    ولی به هر حال به هوادران چلسی تبریک میگم

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض سرالکس فرگوسن : بازی چلسی - ویگان را فراموش نکنید.

مربی شیاطین سرخ هنوز از رویای قهرمانی بیرون نیامده است.

سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی باتجربه باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی به آبی پوشان لندنی هشدار داده که بازی مقابل ویگان را نیز در یاد داشته باشند.

منچستریونایتد با پیروزی 1-0 مقابل ساندرلند توانست فاصله یک امتیازی اش با چلسی صدرنشین را حفظ کند. این در حالی است که چلسی نیز در دیدار یکشنبه شب خود موفق شده بود تا با نتیجه 0-2 از سد لیورپول عبور کند.

فرگوسن در پایان دیدار تیمش مقابل ساندرلند به بی بی سی اسپورت گفت:« ما می بایست در دیدار یکشنبه شب خود به پیروزی می رسیدیم و این نکته واقعا مهمی بود و تنها کاری که می توانیم انجام دهیم این است که در دیدار آتی مان نیز به برتری دست یابیم.»

مربی باتجربه یونایتد ادامه داد:« هیچ کسی نمی داند. ویگان تیم قدرتمندی است و نمی توان آنها را مقابل چلسی شکست خورده دانست.هیچ کسی از فوتبال خبر ندارد. ما باید تنها به پیروزی مقابل استوک ، در مقابل هوادارانمان فکر کنیم و کار خودمان را انجام دهیم.»
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرگوسن راست گفته ولی چلسی با همین ترکیبی که دیروز گذاشت توی زمینش خودش می تونه راحت ویگان رو شکست بده. نباید به یه گل راضی باشه. باید تعداد گلهای زیاد بزنه که خیالش راحت بشه.

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

من که دوست دارم امسال چلسی قهرمان شه، نسبت به دو رقیب اصلیش (آرسنال، منچستر) بهتر کار کرده.
    ولی بازیه بعدی هم خیلی مهمه، فرگوسن حرف درستی زده ولی به نظر نمیرسه ویگان خیلی مشکل واسه چلسی ایجاد کنه.

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

ما بیشترین گل رو توی تمام لیگ های بزرگ اروپایی زدیم
    واقعا باید به خاطر این موضوع به چلسی تبریک گفت..چون تو لیگ انگلیس همچین کاری کردن خیلی باارزشه..نه تو لیگی مثل اسپانیا

---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

الان شرایط لیگ جزیره تقریبا شده مثل دوفصل پیش که آورام گرانت سرمربی چلسی بود با این تفاوت که جای تیم های اول و دوم عوض شده ، اون فصل هم تکلیف قهرمانی در بازی آخر معلوم شد که البته چلسی بازی آخر رو مساوی کرد . شاید این فصل منچستر قهرمان نشه تا بلکه گلیزرها دست از خساست بردارند ،
    گویا هارگریوز هم دقایق انتهایی وارد بازی شده ، امیدوارم دیگه مصدوم نشه.
    البته گلیزر ها خیلی تو خساست و مسئله مالی به من یو ضرر نمیزنن..بلکه از درون داره تخریب میشه منچستر..
    مثلا واسه همین بنزکا گلیزر به فرگوسن گفته بود که 45 ملیون هم بخواد بابتش میده...ولی خود فرگوسن گفته بود که بیشتر از 30 تا نمی ارزه و نمیخردش..

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من بیشتر فصل بعد نگرانه پیشرفت این من سیتیم... کافیه به چمپیونز لیگ برسه... دیگه خدارو بنده نیستند!
    این گلیزر ها هم که گند زدن! اه اه!

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

شایعات نقل و انتقلات منچستر
    احتمال اومدن بنزما خیلی زیاده ... نزدیک به 80%
    داوید سیلوا و داوید ویا فعلا موندن بین منچستر و رئال ... البته بارسا به داوید ویا پیشنهاد داده ... بعید میدونم هیچ کدوم بیان تو منجستر
    لوکا مودریچ هم تو لیست خرید منچستر هست... همینطور آنجل دی ماریا
    میلان و بایرن هم ابراز علاقه برای به خدمت گرفتن برباتوف کردن ...
    ( به نظر من با همین ترکیب هم فصل بعد میتونیم یه مدعی جدی واسه همه ی جام ها باشیم به شرط اینکه این همه مصدومیت گریبانگیر تیم نشه (بنزما هم بیاد خوبه ) )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •