یکم بیشتر توضیح میدید....
موقع نصب گروه ها اینطوری میشه یا توی خود برنامه؟!
منم ویندوز 7 دارم ولی مشکلی نداره!
یکم بیشتر توضیح میدید....
موقع نصب گروه ها اینطوری میشه یا توی خود برنامه؟!
منم ویندوز 7 دارم ولی مشکلی نداره!
بر روی چشم
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
منم ویندوز هفت دارم و چنین مشکلی وجود نداره....موقع نصب اینطور میشه؟
من الان نرم افزار نصب ساز رو نگاه کردم و نصب کننده با تمامی سیستم عامل ها حتی ویندوز هفت سازگاری دارد...شما موقع نصب آنتی ویروس را ببندید و تست کنید....از سلامت بسته ها از لحاظ ویروس مطمئن باشید چون من سیستمم به آنتی ویروس کاسپراسکای به روز مجهز می باشد و هیچ ویروسی دوام نمی آورد![]()
Last edited by labkhand; 10-06-2010 at 21:45.
اصلا صفحه نصبی بالا نمیاد. وقتی روی آیکون نصب (exe.) دابل کلیک میکنم دقیقا تصویر زیر 1ثانیه باز و بسته میشه :نوشته شده توسط cdp
من بدون آنتی ویروس هم امتحان کردم ولی ...نوشته شده توسط labkhand
مشکلی که در پنجره بیان شده از کمبود حافظه برای اجرا سخن میگه...شما در تنظیمات حافظه ی ویندوز تغییراتی ایجاد کردید؟![]()
گروه نیمکره با 16 شکلک آماده ی دعوت می باشد
شما هم اکنون میتوانید 1851 شکلک را به شهر خود اضافه کنید
در ضمن هم اکنون در حال طراحی سایت جدید برای نمکدون هستم که در آن دانلود گروه ها را نیز قرار خواهم داد اما پس از راه اندازی سایت جدید تمامی اخبارها و بروزرسانی ها و آماده شدن گروه ها در سایت اعلام می شود![]()
مسعود جان دست گلت درد نکنه
اگه میشه خانوادهء ژله ای رو هم یاورشو استاد کن
![]()
پس از راه اندازی سایت جدید حتما انجامش میدم میلاد جان![]()
سایت جدید راه اندازی شد...برید اخبار رو بخونید
چطوره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان بهتر شده قبلا ثبت خیلی سخت بود
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
فقط یه نظر دارم، تو بخش دانلود اول شکلک بذارین بعد روش که میری اسمش بیاد به نظرم اینطوری حرفه ای تره![]()
اینطوری کردم که سبک تر بشه ولی باشه...فکر میکنم ببینم میشه به روشی بهتر درستش کنم یا نه![]()
Last edited by labkhand; 20-06-2010 at 13:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)