من رتبه م 2166 منطقه 2 شده. کجا و چه رشته ای قبول می شم؟
من رتبه م 2166 منطقه 2 شده. کجا و چه رشته ای قبول می شم؟
بچه ها یک سوال بین این سه تا زیر مجموعه زبان انگلیسی کدام بهتری
1- زبان و ادبیات و انگلیسی
2- مترجمی زبان انگلیسی
3- اموزش زبان انگلیسی
ممنون میشم کامل توضیح بدین و دلایلتون هم بگین
http://www.gozine2.ir/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=107
من که شخصا مترجمی رو ترجیح میدم . دست آدم توش بازتره و تنوع شغلیش کاری به اون دو تا رشته نداره ..... .
ممنون اما میشه بگید که آینده شغلی زبان و ادبیات انگلیسی چطوره ؟؟؟
خواهش میکنم .
تا اونجایی که من اطلاع دارم بیشتر به معلمی و استادی ختم میشه ...... .
(البته اگر قصد رفتن دارید حتما از کسایی که دانشجوی این رشته هسن بپرسید. من اطلاعات دقیق و حتمیی ندارم.)
قصد رفتن ندارم فقط استادی و تدریس تو آموزشگاهای ازاد برام مهمه و بس
میتونه اینها رو پوشش بده
کسی از دوستان هست که دفترچهی شمارهی دو یا همون انتخاب رشتهی سراسری 87 یا قبلتر از اون رو داشته باشه؟ اگر برای آپلودش مشکل داره، توی بخش پیام نور نگاه کنه و ببینه رشتهی ادبیات و زبان انگلیسی پیام نور بندرعباس وجود داره یا خیر؟ میخوام بدونم این رشته تازه هست یا از خیلی وقت پیش هم بوده.
در ضمن، اگر دوستان اطلاعاتی در مورد پیام نور دارن، به اشتراک بذارن. من میخوام رشتهی ادبیات انگلیسی پیام نور بندرعباس برم و تنها ترسم اینه که آیا کلاس دروس این رشته به طور کامل تشکیل میشه یا خودخوان هست؟ و آیا استاد درس رو کامل میده یا آخر ترم چند فصل ناقص میمونه؟ چون زبان انگلیسی طوری نیست که بشه خودخوان خوندش (حداقل در مورد من صدق میکنه)، نمیخوام ریسک کنم.
بفرمایید :
اطلاعی ندارم ..... .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هر دو زبان رو 70 زدم ولي رتبه ام رو تو زيرگروه 3 زدن 20 هزار ؟ مشکلي هست ؟
سپاس فراوان. ولی نتونستم رشتهی ادبیات و زبان انگلیسی رو پیدا کنم که قبولی داده باشه. همهش مترجمی بود. البته من دفترچه رو میخواستم، نه آمار قبولیها رو.
از دوستان کسی اینجا میاد، لطف کنه و به سوال پیام نوری ما هم جواب بده. مسئلهی مرگ و زندگیه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)