New patch + lic by Cater / AHCU
Mirrorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
New patch + lic by Cater / AHCU
Mirrorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Folder Guard 8.xx Patch By UnREaL RCE - AlphaPatcher
Folder Guard 8.2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Changes in Version 8.2 (September 25, 2009):
* A problem has been corrected that prevented the password prompts for the locked folders to appear after double-clicking on them in Windows 7.
* Several other improvements have been made to make Folder Guard fully compatible with Windows 7.
* The Export/Import Working Set commands have been replaced with the Administrator's Kit.
من ورژن 7.9 را گرفتم. درست هم نصب شده اما جالب اینجاست که هربار کامپیوتر را ریست میکنم پسوردی که روی درایو گذاشته بودم میپیره! فقط هم وقتی کار میکنه که به یار خود برنامه را باز کنم و ببندم. خب اینکه فایده نداره! من ورژن قدیمیا را که داشتم اینطوری نبود. هرچی هم تو تنظیمات رفتم اما دزست نمیشه! یکی کمک کنه چه کنم؟؟؟
کسی این نسخه معرفی شده اینجا همراه پچ تست شده رو داره؟
Folder Guard Pro 8.3.1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Folder Guard Pro 8.3.2
سلام
اگه ما باهاش روی یک فابلی پسورد بزاریم بعد به هر دلیلی ویندوز رو عوض کنیم سرنوشت فایل پسورد گزاری شده چی میشه ؟
مثل اول ميشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)