ستاره پرتغالی باشگاه چلسی برنامه هایی برای آینده اش دارد.
سایت گل- دکو، بازی ساز و ستاره خط میانی باشگاه چلسی در صحبتهایی اعلام کرده که تابستان امسال رختکن استفمورد بریج را ترک کرده و به برزیل بازخواهد گشت تا در تاسیس مدرسه اش مشارکت داده باشد.
این ستاره 32 ساله که متولد برزیل نیز هست در سال 2008 از بارسلونا به چلسی پیوست و در صحبتهایی در ماه فوریه اعلام کرده بود که ممکن است در پایان رقابتهای جام جهانی 2010 از فوتبال ملی خداحافظی کند.
دکو همواره در صحبتهایش اعلام کرده بود تا دوست دارد روزی به سرزمین مادری اش بازگشته و به فقرا کمک کند ولی هرگز اعلام نکرده که در زمان بازگشت، قصد حضور در تیمی برزیلی را دارد یا خیر.
او متولد شهر سائو برناردو دو کمپو می باشد و در 19 سالگی به پرتغال نقل مکان کرد و در سال 2002 تبعه این کشور شد.
دکو در صحبتهایی که در روزنامه ساندی تایمز منتشر شد، گفت:« در دنیای فوتبال زمانی که جوان هستی می بایست تا جایی که می توانی افتخار کسب کنی و پس از آن دیگر خبری از افتخارات نیست. شاید عجیب است که من می خواهم رختکن چلسی را ترک کنم ولی در فوتبال همیشه شرایط بدین ترتیب است.»
او ادامه داد:« مایک، یکی از دوستان من که در برزیل پزشک است، به من گفته بود که من روزی " بازیکن سابق" لقب خواهم گرفت ولی او هرگز "دکتر سابق" نخواهد بود.در اکثر مشاغل، تو بازنشسته نمی شوی، تدریجا در مسیر کاری ات حرکت می کنی و بهتر و بهتر می شوی ولی در فوتبال اوضاع این چنین نیست.»