تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 15 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 150

نام تاپيک: هفته 36 لیگ برتر انگلیس

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض احتمال جدایی تبس از سیتی

صورتي كه منچستر سيتي موفق نشود به رقابت هاي فصل بعد ليگ قهرمانان راه پيدا كند، تبس اين باشگاه را ترك خواهد كرد.

سايت گل- براساس گزارش نشريه ميل آن ساندي، كارلوس تبس، مهاجم آرژانتيني منچستر سيتي ممكن است در تابستان اين تيم را ترك كند.

اين نشريه ادعا كرده كه در صورتي كه منچستر سيتي موفق نشود به رقابت هاي فصل بعد ليگ قهرمانان راه پيدا كند، تبس اين باشگاه را ترك خواهد كرد.

اين بازيكن 26 ساله در اين فصل 28 بار براي تيمش گلزني كرده است و يكي از بازيكنان محبوب هواداران است.

در اين گزارش آمده است كه روبرتو مانچيني، سرمربي سيتي، با اين بازيكن دچار اختلافات اندكي شده و به همين دليل، كيا جورابچيان، مدير برنامه هاي تبس، به دنبال اين است كه در صورت عدم توفيق سيتي در رسيدن به رتبه چهارم جدول، با چند باشگاه بزرگ اروپايي وارد مذاكره شود.

ميل آن ساندي گزارش داده كه اينتر و رئال مادريد علاقه مند به جذب اين بازيكن آرژانتيني هستند اما براي به خدمت گرفتن او بايد با ليورپول رقابت كنند.

سيتي در حال حاضر در رقابت براي كسب عنوانن چهارمي، پس از تاتنهام و استون ويلا در رتبه ششم قرار دارد. آنها هفته آينده در ايسلند ميزبان استون ويلا خواهند بود و در دو ديدار پاياني با تاتنهام و وستهم روبرو خواهند شد.

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هفته دیگه این موقع معلوم شده کی قهرمانه.
    راستی مربی ساندرلند کیه؟ حالا خوبه رابی کین از ساندرلند رفت وگرنه این بازی هم تشریفاتی بود
    البته روی کین

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض دکو تابستان چلسی را ترک می کند.

ستاره پرتغالی باشگاه چلسی برنامه هایی برای آینده اش دارد.

سایت گل- دکو، بازی ساز و ستاره خط میانی باشگاه چلسی در صحبتهایی اعلام کرده که تابستان امسال رختکن استفمورد بریج را ترک کرده و به برزیل بازخواهد گشت تا در تاسیس مدرسه اش مشارکت داده باشد.

این ستاره 32 ساله که متولد برزیل نیز هست در سال 2008 از بارسلونا به چلسی پیوست و در صحبتهایی در ماه فوریه اعلام کرده بود که ممکن است در پایان رقابتهای جام جهانی 2010 از فوتبال ملی خداحافظی کند.

دکو همواره در صحبتهایش اعلام کرده بود تا دوست دارد روزی به سرزمین مادری اش بازگشته و به فقرا کمک کند ولی هرگز اعلام نکرده که در زمان بازگشت، قصد حضور در تیمی برزیلی را دارد یا خیر.

او متولد شهر سائو برناردو دو کمپو می باشد و در 19 سالگی به پرتغال نقل مکان کرد و در سال 2002 تبعه این کشور شد.

دکو در صحبتهایی که در روزنامه ساندی تایمز منتشر شد، گفت:« در دنیای فوتبال زمانی که جوان هستی می بایست تا جایی که می توانی افتخار کسب کنی و پس از آن دیگر خبری از افتخارات نیست. شاید عجیب است که من می خواهم رختکن چلسی را ترک کنم ولی در فوتبال همیشه شرایط بدین ترتیب است.»

او ادامه داد:« مایک، یکی از دوستان من که در برزیل پزشک است، به من گفته بود که من روزی " بازیکن سابق" لقب خواهم گرفت ولی او هرگز "دکتر سابق" نخواهد بود.در اکثر مشاغل، تو بازنشسته نمی شوی، تدریجا در مسیر کاری ات حرکت می کنی و بهتر و بهتر می شوی ولی در فوتبال اوضاع این چنین نیست.»

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یکبار هم سرالکس فرگوسن در میان جنگهای لفظی با بنیتس خطاب به وی گفته بود : ((( قهرمانی جزیره کار غیرممکنی نیست ، اما کار هر کسی نیست )))

(اینو گفتم که به ارائه یه فوتبال پاک از لیورپول امیدوار باشید)
    امیدوارم!
    ولی منچستر سیتی دو بازی خونگی جلوی تاتنهام و استون ویلا داره که به احتمال زیاد اونارو شکست میده و بنظرم سهمیه اروپا رو میگیره.
    در کل دوست دارم تاتنهام یا استون ویلا 4 ام بشن...

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته روی کین
    درسته
    ساندرلند فکر کنم بازی رفت با منچستر مساوی کرد. کلا تیم ضعیفی نیست.اگه آماده باشه برای منچستر دردسر سازه.

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

اگه چلسی بزنه لی رو دیگه هفته اخر مهم نیست.......

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه چلسی بزنه لی رو دیگه هفته اخر مهم نیست.......
    این که کاملا مشخصه. فقط خدا کنه اتلتیکو مادرید لیورپول رو خیلی خسته کنه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض آنجلوتی : بازی لیورپول ، مهم ترین بازی فصل

آبی پوشان پس از پیروزی مقتدرانه مقابل استوک سیتی، بار دیگر به صدر جدول رقابتهای لیگ برتر بازگشتند.

سایت گل- کارلو آنچلوتی مربی ایتالیایی باشگاه چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که پیروزی مقابل لیورپول کلید موفقیت تیمش در رقابتهای این فصل لیگ برتر خواهد بود.

آبی پوشان یکشنبه شب موفق شدند تا در ورزشگاه استمفورد بریج با نتیجه 0-7 مقابل استوک سیتی به برتری برسد و بدین ترتیب مدعی اصلی قهرمانی در رقابتهای این فصل لیگ برتر لقب گیرد.

چلسی دیگر دیدارش را مقابل ویگان اتلتیک برگزار خواهد کرد و یک پیروزی مقابل قرمز پوشان کافی است تا تیمش به اولین قهرمانی پس از فصل 6-2005 دست یابد.

در حالی که تنها دو بازی دیگر تا پایان رقابتهای این فصل باقی است، چلسی با یک امتیاز برتری نسبت به یونایتد در صدر جدول قرار دارد و آنچلوتی به اهمیت دیدار آتی تیمش مقابل آنفیلد واقف است.

آنچلوتی در گفتگو با دیلی میل گفت:« اکنون مهمترین دیدار پیش روی ما دیدار مقابل لیورپول است.ما یک هفته فرصت داریم تا خودمان را برای این دیدار آماده کنیم و امیدوارم که بتوانیم بازی مشابهی با بازی یکشنبه شبمان را به نمایش بگذاریم. البته کار بسیار سختی خواهد بود.لیورپول تیمی فوق العاده است و همچنان برای کسب رده چهارم جدول مبارزه می کند.»

این مربی ایتالیایی در بخش پایانی صحبتهایش گفت:«اینکه صدرجدول را در دستان خودمان داریم، بسیار خوب است.البته فکر می کنم که یونایتد هم می تواند در هر دو دیدار باقی مانده اش مقابل ساندرلند و استوک به پیروزی دست یابد و هدف ما هم پیروزی در دو دیدار باقی مانده مان است.اگر موفق شویم، ما قهرمان خواهیم بود.»

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

در کل دوست دارم تاتنهام یا استون ویلا 4 ام بشن...
    تایید میشه ... من دوست دارم سیتی چهارم بشه چون تو تابستون حسابی خرج میکنه و تو لیگ قهرمانان کم نمیاره ولی لیورپول شاید تورس و جرارد رو هم بفروشه!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض وین رونی، بازیکن سال فوتبال جزیره / تیم برتر سال لیگ برتر انگلیس

ستاره انگلیسی بهترین فصل فوتبالی اش را سپری می کند.

سایت گل - وین رونی مهاجم باشگاه منچستریونایتد پس از نمایش خیره کننده ای که در رقابتهای این فصل در ترکیب تیمش داشت و موفق شد تا با به ثمر رساندن 34 گل تیمش را یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در رقابتهای لیگ برتر قرار دهد، اکنون برترین بازیکن سال 2010 انگلیس لقب گرفته است.

این مهاجم انگلیسی در حال حاضر با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند و طبق گزارش منتشره در تلگراف به راحتی با پیشی گرفتن از رقبایی همچون سسک فابرگاس، دیدیه دروگبا و کارلوس تبس جایزه برترین بازیکن سال 2010 فوتبال جزیره را از آن خود نمود.

این در حالی بود که کریستیانو رونالدو که دو بار این عنوان را به خود اختصاص داده بود، تابستان سال گذشته رختکن اولدترافورد را ترک کرد و در غیاب کریس، رونی نمایش خیره کننده ای را به اجرا گذاشت و با به ثمر رساندن 34 گل برای یونایتد، به تیمش در مسیر قهرمانی در رقابتهای کارلینگ کاپ کمک فراوانی نمود. به علاوه او مدعی اصلی کسب جایزه برترین بازیکن فوتبال از نظر نویسندگان ورزشی است.

رونی جوان در طول عمر ورزشی اش، سه بار در رقابتهای لیگ برتر به قهرمانی رسید و دو قهرمانی در لیگ کاپ و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را تجربه کرد.

ستاره 24 ساله یونایتد با کسب این عنوان باعث شد تا این عنوان برای چهارمین سال پیاپی به یکی از بازیکنان این تیم تعلق یابد. سال گذشته رایان گیگز این عنوان را به خود اختصاص داد و پیش از آن نیز رونالدو برای دو سال پیاپی این جایزه را مال خود کرد.

رونی در سالهای 2005 و 2006 برترین بازیکن جوان سال انتخاب شده بود ولی امسال این عنوان به جیمز میلنر، ستاره تیم استون ویلا تعلق یافت.

تیم برتر سال لیگ برتر بدین ترتیب است: هارت، ایوانوویچ، فرمالن، دون، اوران، فابرگاس، میلنر، فلچر، والنسیا، رونی، دروگبا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/26

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •