تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 674 اولاول ... 678910111213142060110510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خدا کنه مشکلات داوری و دفاعی و دروازبانی یی که تو 2010 بود تو این نباشه !! و حلش کنند !
    مشکل داوری رو خوب اومدی ولی در مورد دفاع و در وازه بانان شما میتونید در قسمت تاکتیکها و تیم استیل و اتراتژی تیم دفاع رو تا حد قابل توجهی تحت کنترل بگیرید و در مورد در وازه بانان هم همینطور . هدف کونامی از این تغییرات طبیعی کردن وظایف و نشان دادن سختی جمع کردن تیمها و مرتب کردن دفاع در مقابل ضد حمله ها و پاس های در عمق هستش که میتونه خطرناک باشه و میخواد که هر چه نزدیک تر به طبیعت بازی باشه که گیمر ها بتونن در یک محیط هر چه نزدیکتر به طبیعت توانایی خودشون رو محک بزنند.

در مورد حرکات بازیکنان در نسخه pes 2010 حرکات بازیکنان کند و دریافت فرمان از طرف گیمر ها دیر به pc میرسید و مثلا اگر در در حال حرکت کردن باشیم اگه خوب توجه کرده باشید میبینید که وقتی به بازیکن فرمان حرکت بسمت چپ یا راست یا هر طرف دیگه رو میدهیم حدودا 1 تا 2 ثانیه ی دیگر این فرمان رو اجرا میکنه در حالی که در نسخه های قبلی این طور نبود !!
    در نهایت امیدوارم که این نسخه یک سرپوش کاملی روی عیبهای نسخه های قبلی باشه...

واقعا حیفه شرکت کونامی بازی رو با یک گیم پلی و گرافیک فوق العاده می سازه بعد امکانات داخل بازی در حد صفر ...
    کونامی می تونه با استخدام چند عضو فعال و کارآمد(البته از کشورهای فعال مثل کانادا) این نقوص (از جمله امکانات داخل بازی) رو کمتر از همیشه بکنه و حتی از بین ببره...
    اگه یه ذره فکر طرفدارهای بیشمارش بکنه و طرفدارانش رو بفهمه شاید یه ذره فعال تر بشوند ...
    به هر حال امید وارم که نسخه های بعد بهتر از همیشه بشوند ...

بي صبرانه منتظر ميمونيم
    فقط اميد وارم تو ذوق نزنه
    همون گندي كه پس از بازي موفق پيس 6 به بار اورد (پيس 2008)
    2009 و 10 خوب بودن اميد وارم بازم شوك وارد نكننن!!!

البته دوست عزیز شما کم لطفی میکنید درسته pes2008 زیاد جالب نبود و این به خاطره اونه که در ابتدای تغییرات بودند برای همین هم زیاد دل چسب نبود ولی نسخه ی 9 انصافا جبران کرد و در مورد 10 هم من با motion بازیکنان و فرمان های مختلفی که به بازیکن میدهیم مشکل دارم و معتقد م بقیه ی دوستان هم همین مشکلو داشتند !!!

بین همه ی این پستها یه سوال به ذهنم رسید که :
    تیمهای انگلیسی که لیسانس دارند چه تیمهایی هستند ؟
    ازطرفی میخواستم بدونم لیگ اسپانیا کلا لیسانس داره یا نه اگه میشه ذکر کنید چه تیمهایی...
    تیمهای ملی چی ...؟

خبر خوشحال کننده ای بود...

البته اگه مثل pes2010 یه چیز مسخره از آب در نیاد...

من هم مثل خیلی از دوستان اصلا و ابدا از pes 2010 خوشم نیومد.. اصلا کنترل خوبی رو بازی نمیشه داشت...
    به شدت قبول دارم ...
    و امیدوارم که امیدوار باشیم امیدوارمون کنند (خطاب به konami)
    این کنترلی که robert عزیز بهش اشاره کردند را فکر میکنم اصلی ترین و مهم ترین مشکلی بود که در نسخه ی 10 بود و امیدواریم در نسخه ی 11 جبران شده باشد ...
    همه بگید آمین ... انشاالله...

خوب دوست عزیز این بازی الان پر از مشکله...کونامی اگه بخواد شروع کنه به رفع ایرادهای بازی دیگه فرصت نمیکنه نسخه جدید رو منتشر کنه
    هوش مصنوعی دروازه بان و مدافعین خیلی پایینه...
    هوش تیم تحت کنترل CPU هنگام حمله هم ضعیفه و تنوع تاکتیکی دیده نمیشه
    داوری هم ضعیفه...مخصوصا توی افساید گیری ها..
    تعداد لیگ ها و تیمهای لایسنس شده خیلی کمه
    مود Master League ضعیفه که یکی از دلایلش همین کمبود لیگهاست که باعث میشه دست شما برای نقل و انتقالات و شناسایی استعداها بسته باشه
    نورپردازی بازی هنوز ضعیفه...
    صداگذاری بازی هم ضعیفه...مخصوصا گزارشگر بازی جان چمپیون که خیلی مزخرفه
    صدای تشویق تماشاچی ها هم خوب نیست و تنوعی توی اونا دیده نمیشه
    انیمیشنهای استفاده شده زیاد خوب نیست و تنوع کمی داره
    روحیه تیمی بین بازیکنان دیده نمیشه...نمونه اش هنگام گلزنی و یا دریافت کارت قرمز...بجای این که هم تیمهات همراهی ات کنن برعکس هیچ کسی کنارت نیست
    گیم پلی بازی خیلی سریع و مصنوعیه...مثلا با یک بازیکن میتونی ز اول بازی استارتهای سریع بزنی و کلی مصافت رو طی کنی و تا اخر بازی همین روند رو ادامه بدی...در حالی که در فوتبال واقعی همچین چیزی امکان نداره
    و خیلی مشکلات دیگه که حوصله گفتنش رو ندارم
    البته بازی نقاط و نکات مثبت هم داره...ولی اونطوری نیست که نقاط ضعف رو بپوشونه
    در کل خیلی از قسمت های بازی باید بازسازی بشه
    سلام خدمت بهزاد عزیز ...
    سخنان شما متین ...
    ولی اگه دقت کرده باشید سال 2007 شرکت کونامی هیچ بازی نساخت و نتیجش هم این بود که در نسخه ی 2008 گیم پلی جدیدی رو بهمراه داشت!
    کونامی می تونه یک سال هم به صورت اساسی و پایه ای به اشکالات و ایرادهای اساسی بازی برسه و ایرادها رو هر چه کمتر و سطح بازی رو هر چه بهتر کنه فقط کمی صرفه جویی و تلاش شرکت کونامی و صبر هواداران هستش ... درست نمی گم؟

سلام مسعود عزیز امیدوارم حالت خوب باشه .
    آقا قرار شد ما رو ببری کلوپ دوستت پس چی شد ما هنوز منتظریم ها !

دقیقا همینطوره . هسته اصلی گیم پلی بازی هنوز همونیه که حتی توی سری کارنت داشتیم . تازه نقاط قوت گیم پلی کارنت رو تبدیل به نقاط ضعف کردن و سیباس میگفت ما هنوز نتونستیم با نسل نکست مچ بشیم به همین خاطر بازیهای سری نکست به این شکله .

من شک ندارم که تا پایان دوران نکسن جن همین آش هستشو همین کاسه یعنی نسخه های بعدی این بازی فقط ضعفهای ریزش گرفته میشه و گیم پلی فرق چندانی نخواهد کرد .

اما جنگ این دو رقیب دیرینه توی نسل آینده دیدنیه چون مطمئنا از الان هر دو شرکت دارن برای بازیهای نسل بعد برنامه ریزی میکنن و بخشی از نیروهای داخل استودیو رو به این مورد اختصاص دادن .

سلام حسین جان...
    ببینید این شرکتها وسیستمهایی که بازی و البته معمولا بازی میسازند همیشه با نسل های قبلی مچ هستند چرا که نسل های بعدی تغییراتی میکنه که غیر قابل پیش بینی هستش ویا پیش بینیش سخته برای همین مجبورند با نسل قبلی مچ باشند و همین باعث اعتراضات شدید و عجیبی از طرفداران هستش زیرا که نسل های بعدی جلو تر هستند و خواهان بازی هستند که به نسل خودشون شبیه تر باشه ولی از یک طرف هم واسشون جالبه ...

2. این کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ah-eli-95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ilam

پيش فرض

اصلا کلاpes اهل ضدحاله
    من از pes 04 دارم بازی میکنم وخیلی هم حال میکنمولی وقتی چیزها ی دیگه رومیبینمانتظارم بالا میره مخصوصاچیزهایی که قبلابود وتو نسخه های جدید حذف کردند!
    آقا پیشرفتنمیکنن لا اقل قبلی هاروبرگردونن!

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اره میشه با پچ یک لیگ رو جایگزین کرد ولی نمیشه لیگ اضافه کرد...مثلا توی همین فیفا حدود 20 تا لیگ وجود داره
    کونامی هم بجای اینکه هر سال با اون لیگ های قدیمی شروع کنه بیاد لیگهای دسته دوم رو هم اضافه کنه...مثل سری ب ایتالیا
    [گفته ی بهزاد جان]

این کاملا درسته و من هم شدیدا موافقم ...
    کونامی نه تنها با همون لیگهای قدیمی ادامه میده بلکه هر سالی که میگذره هم همین لیگهای قدیمی رو هم نمی تونه نگه داره ،منظورم اینه که مثلا لایسنس اسپانیا رو بطور کامل نتونست بگیره (pes 2010) درحالی که در نسخه های قبلی به این شکل نبود (pes 2009/2008/2006)

بازم جای خوشحالی هست چون این نشون میده :Forum P30World = King of Game Forums هست انصافا باحال ترین فروم برای گیم همین P30world هست. این نظر منه. همین نظمی که اینجا حاکمه خودش یه دنیا امتیاز هست براش. بهتره به این مسئله زیاد حساسیت نشون ندیم.

و همچنین با داشتن کاربران فعال و متعهدی مثل آرمین (krauser)عزیز...
    از احمد رضا خان هم ممنونیم...

---------- Post added at 05:53 AM ---------- Previous post was at 05:48 AM ----------

مادر جان!
    امروز داشتم توی خیابون راه میرفتم دیدم جلالخالق نوشتهPatch 2011 تو اینترنت یک سرچی زدم یک سری عکس و اینا دیدم ولی لینک دانلودی ندیدم...؟
    آیا واقعیت داره؟
    اگر هست لینکشو بزارید ملت کیف کنن.

ملت برای گرم کردن بازارشون هر کاری می کنن بستگی به اطلاعات خودمون داره عزیز ...
    شما یه سوالی از اون منبعی که دیدی بکن و یه لینک دانلود (یا الکی یا واقعی) رو بگیر و بذار میبینی که ملت بجای کیف کردن ببخشیدا ولی تو ان کف می مونن!!!!

اگه یادتون باشه پارسال همین موقعها بود که کونامی روی سه محور کارتهای بازیکنان , استراتژیهای بازی و مستر لیگ مانورهاشو شروع کرد و در ادامه روی این سه بخش کلی تبلیغات کرد که نهایتا دیدیم توی نسخه 2010 کارهایی روی این سه بخش صورت گرفته بود .
    توی این چند وقت اخیر من چند جا از جمله سایت جان مورفی ( لیدر بخش اروپایی بازی ) خوندم که کونامی امسال روی دو بخش انیمیشن ها و AI یا همون هوش مصنوعی بازی بیشتر متمرکز شده .
    این مطلب رو هم بگم که ظاهرا طی یکی دو هفته آینده اولین اخبار بازی منتشر خواهد شد .

این واقعا عالیه و من هم از شما حسین عزیز ممنونم...
    چرا که بیشتر مشکلات نسخه ی 10 روی انیمیشن و هوش مصنوعی بازی بود که اون هم به امید خدا رفع خواهد شد و ما می تونیم امیدوار باشیم که کونامی به نظرات و انتقادات طرفداران هم اهمیت فوقی میده.

اولین شکستی کونامی هر سال از رقیبش میخوره انیمیشناشه اگه واقعا میخواد تو این مورد پیشرفت کنه کل انیمیشناش رو باید عوض کنه و به شکل مرغوب و زیبا تری بسازه و این که تعداد انیمیشناش زیاد باشه و متنوع ....
    هوش مصنوعیشم پر از ایرادای عجیب غریب بود کلا اگه بخواد کاملا رو این مقوله تمرکز کنه و بخواد به بهترین شکل بسازتش فکرنمیکنم امسالم چیز ایده عالی در بیاد شاید دوسال طول بکشه ....

به نظر من کونامی باید موضوعاتی کمتر ازشون انتقاد شده رو نادیده بگیره و به اون موضوعاتی که بیشترین انتقاد رو داشته از جمله همین هوش مصنوعی مخصوصا دروازه بانان باید به طور چشمگیری رسیدگی کنه که بازی برای طرفداران pes مطلوب تر از همیشه باشه.

والا با فروشی که Pes و نسخه ژاپنی اون تا چند وقت قبل داشتن اونطور که گفته شده بیش از 7 میلیون بوده که تازه گزارش مالی جدید کونامی بیاد مطمئن بازم این رقم بیشتر میشه!
    پس دیگه چه بضاعت مالی بازیهای انحصاری در این صنعت 4 5 برابر این بازی بودجه صرفشون میشه و نمیتوانن به 7 میلیون برسن همین NBA 2K10 چیزی حدود 2 میلیون تا فروحته بود 2K خیلی خیلی خوشحال بود بعد دیگه این کونامی با توجه به اینکه بیشتر پولو از همین PES در میاره تقریبا هر ساله به کار بردن بضاعت مالی فکر کنم درست نباشه!
    جدا درسته...
    تعداد طرفداران pes می تونه دلیل قانع کننده ای باشه که این شرکت کونامی فروش چشم گیری داشته ...
    بنابراین بضاعت مالی در مورد این شرکت نباید مطرح باشه !
    این شرکت فقط با کمی تلاش و وقت صرف کردن می تونه به حد مطلوب برسه ...

سلام به همه دوستان PES باز

من خیلی برام جالبه که بعضی از دوستان فاصله فیفا رو با PES خیلی زیاد می دونند و فیفا رو بیشتر قبول دارند .... من که بعد از چند ماه هر چی با خودم کلنجار رفتم که بعد از نصب دوباره فیفا بتونم دوباره با واون بازی کنم نتونستم و واقعا از چهره بازیکنان و گرافیک بازی در فیفا متنفرم ... هر بار که با خوش بینی اونو نصب کردم بعد از یک روز دوباره بازی رو حذف کردم الته ممکن است فیفای من ب ابازی که شما دارید فرق داشته باشه .. ضمنا ایرادات PES رو قبول دارم ... مخصوصا ناقص بودن خیلی از تیمها و گزارش بسیار مذخرف و عدم هیجان کافی در بازی و .. و ... و واقعا با گزارش بازی فیفا 2010 حال کردم ولی من حیث المجموع PES رو با فیفا قابل مقایسه نمی دونم ... باید نظرمو می گفتم تا تو دلم نمونه ... ببخشید

این که شما می فرمایید از چهره بازیکنان و گرافیک بازی در فیفا متنفرید مربوط به بخش گیم پلی و انیمیشنش میشه .
    من هم خودم یه روزی فیفا باز بودم ولی چند سالی هست که فیفا بازی نمی کنم اونم بخاطر اینکه گیم پلی اون از طبیعت دوره ،ولی امکانات مطلوب فیفا میتونه روی مشکلات دیگش سر پوش بذاره و من واقعا با اطلا عی که هر ساله از فیفا میگیرم با توجه به امکاناتی که فیفا اضافهه میکنه این اواخر بیشتر به سمت فیفا کشیده شدم.
    ودر نهایت هم واقعا نمی شه pes رو با فیفا مقایسه کر چراکه اصلی ترین مبحث که نیروی انسانی میشه رو نمی شه مقایسه کرد ...

---------- Post added at 06:29 AM ---------- Previous post was at 06:25 AM ----------

دوستان اگر من پشت سر هم پست دادم شرمندم آخه من تازه این تاپیک رو میخونم...

دوستان عزیز این بحث ها رو ول کنید.
    اون چیزی که مشخصه اینه که فیفا توی PC به صورت کارنت هست و برای کنسول نکست جن و این دو تا با خیلی فرق دارن. من خودم به صورت حرفه ای فوتبال بازی می کنم برام کاملا مشخصه که کسانی که کنسول ندارن بهترین گزینه برای اونا PES هست حتی با مشکلاتی که داره. روی PC دیگه مشخص شده که فیفا کیفیتش خیلی پایینه.
    اونایی که روی PC میگن فیفا بهتره دلیلشون چیه؟

در کل بخام بگم اینکه بعضی ها با گیم پلی و گرافیک شدیدا موافقن وبعضی ها هم با امکانات و انیمیشن ها و هوش مصنوعی و...موافقن و از اونجایی که برای شما حرفهای ها روشنه باید دلیلش رو هم بدونید که فیفا چیا داره وبرای چی بهتره!
    امیدوارم دلیلو فهمیده باشی...

البته دوستان عزیز بحثی در کار نبودش. فقط دیگه واضحه که توی PC فقط PES خوبه. ولی قبول دارم که توی کنسول فعلا حرف اول رو فیفا می زنه.

یعنی منظورم این بود که این دیگه یه چیز ثابت شدست.یه دوستمون که حرفه ای بازی می کنه می گفت فیفا توی PC رو به PES ترجیح میده. به نظرم برای ایشون سو تفاهم شده. من خودم تمام مشکلات PES رو می دونم و کاملا با این بازی آشنام و باهاش زندگی کردم. دیگه می تونم درک کنم چه کاستی هایی داره. اون دوستمون هم می تونه توی تاپیک PES 2010 این چیزارو مطرح کنه. مطمئنا بهش کمک میشه. چند مشکل عمده PES رو میشه با استفاده از کارای مختلف حل کرد..
    در کل بهتره فقط در این تاپیک در مورد PES 2011 صحبت کنیم. اطلاعات جدیدی از بازی بیاد اولین کسی که اینجا میذاره خود منم.

این نظر شماست که توی PC PES بهتره ولی شاید بعضی ها با گرافیک بازی فیفا کنار اومده باشند و فیفا بیشتر قبول داشته باشند البته همونطور که گفتم من خودم pes بازی می کنم...

5. این کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با عکس نمیشه پارسال هم یه عکس از مسی بود که گویای کیفیت گرافیک نبود بعدها که تریلر بازی منتشر شد بازی خودش رو نشون داد. ولی انتظار یک انقلاب در کیفیت نداشته باش البته روی هم رفته توی بخش بصری کم کیفیت نیست بیشترین چیزی که PES خور ها منتظرش هستن مشکلات گیم پلی داوری صداگذاری و همه جنبه های سمعی بازی هست که اصلا قابل قبول نیست برای PES بازها. بخصوص اگه فیفا نکست رو تجربه کرده باشن و همینطور ایراداتی که در مود مستر لیگ وجود داشت. و برخی اتفقات غیر واقعی. یکی از ایرادات وحشتناک مستر لیگ 2010 نبود درجه فرکانتی ترانسفر بود که کونامی پیش فرض اون رو روی High گذاشته بود واسه همین بعد یکی دو فصل کل بازیکنان تیماشون تغییر می کرد و رونالدو از استاندارد لیژ سر در می آورد و رائول واسه بارسلونا بازی می کرد و پویول هم تشریف مبارکش رو به رئال می برد حتی توی نسخه 2007 فیفا کارنت هم وقتی شما رئال رو بر می داشتید توی منیجر مودش به هیج وجه من الممکن نمی تونستید. پویول یا هر بازیکن دیگه ای رو مستقیم از بارسا بگیرید حتما باید به یه تیم دیگه می رفت. که اونم اگه محبوبیت بالایی داشت از اون تیم نمی رفت ولی این نکات توی مستر لیگ جدید 2010 رعایت نشده بود و خیلی آرکید و بچه گانه شده بود ظاهر حرفه ای پیدا کرده بود ولی خیلی ابتدایی یکنواخت و بی قاعده قانون بود و هست. ما امیدواریم کونامی به بازخورد ها واکنش مثبتی نشون بده و این مسائل رو توی نسخه بعدیش حل کنه. اما در مورد لایسنس ها این انتظارات به ترتیب اولویت هستند.

1- تیم های لالیگایی کامل لایسنس بشن
    2- تیم های چلسی و آرسنال هم علاوه بر تیم های منچستر و لیورپول لایسنس رسمی بشن
    3- سایر تیم های لیگ برتر انگلیس لایسنس بشن (لایسنس رسمی لیگ تقریبا ممکن نیست چون بارکلیز کلا با فیفا قرارداد انحصاری داره)
    4- تیم های حاضر در چمپیونز لیگ و یورو لیگ لایسنس بشن یا حداقل به صورت فیک موجود باشن
    5- اسم لیگ ها و کاپها ی موجود مثل هلند و ایتالیا لایسنس و واقعی بشه
    6- تیمهای ملی بیشتری لایسنس بشن.
    7- تعداد ورزشگاه های موجود در بازی با اخذ مجوز افزایش پیدا کنه و تعداد ورزشگاه های اختصاصی تیم های بزرگ توی بازی موجود باشه

یک سری از این انتظارات رو من توی انجمن های مختلف خارجی دیدم که به اون ها گذرا اشاره کردم.

ولی کاملا مشخص هست اعتراضات به جلوه های بصری خیلی پایین تر از سایر مواردی بود که به اونها اعتراض شده. مسلما کونامی فرصت خوبی داره که روی این ها کار کنه چون به اون صورت مجبور نیست مثل پارسال روی ساخت یک بازی با جلوه های متفاوت کار کنه

آرمین جان سلام
    آقا گل گفتی...
    در مورد فرکانس ترانسفر شدیدا موافقم و من خودم هم خیلی عصبانی میشدم که می دیدم مثلا جراردی که در واقع پیشنهاد چندین میلیونی رئال رو رد میکنه تو این بازی سر از تیم هایی مثل آبردین و گالاتاسرای در میاره واقعا واسم عجیب بود !!!
    ودر مورد موضوع آخر هم اینکه واقعا کار کونامی خیلی راحتتره وخیلی سریعتر می تونه یه بازی با امکانات چشمگیر و صداگذاری فوق العاده رو وارد بازار کنه و جای همه رقبا رو در بازار فیفا تنگ کنه...
    امیدوارم درست شه

از آرمین و حسین عزیز ممنونم...
    ولی حسین جان این جان مورفی سال پیش هم از این حرف ها زیاد میزد ولی آخرش که بازی منتشر شد مشخص شد که اکثر حرف های گفته شده دروغ بوده
    الان هم دارند مثل پارسال تبلیغ های الکی میکنن تا ملت رو بذارن سر کار و آخرش یک مزخرفی مثل 2010 تحویل بدن
    فکر کنم سرعت بازی بیشتر شده و بازیکنان طول زمین رو زیر 5 ثانیه طی میکنن برای همین هم جان مورفی متحیر شده

من که پارسال نبودم ولی دنباله ی صحبتاتون هستم!
    فکرشو بکنید اگه بخواد هر سال سرعت بازیکنان بیشتر بشه تا کمتر از 7 سال دیگه سرعت بازیکنان pes میشه مثل سرعت بازیکنان فوتبال کوشی های 1200 نوکیا که معمولا بازیکن به جای اینکه شوت به دروازه داشته باشه بازیکن خودش میره تو دروازه

اتفاقا نسخه 2010 هم انچنان بد نبود چون کد بازی تغییرات زیادی کرده بود یکم کار داشت تا ما عادت کنیم اتقاقا ما هر روز 2010 رو هنوز هم بازی میکنیم اونم با چه شوقی pes 2009 که بس الکی بود راحت بود خیلی زود دل زد میکرد ادم رو ولی 2010 چیز دیگه ای بود برای طرفداری فوتبال واقعی تر من مطمئنم و ایمان دارم به کار کونامی برای نسخه 2010 که میدونم با تجربه سال پیش یک چیز توپی در میاد با توجه اینکه اگه فیفا هم بخواد برای pc امسال نکست بزنه کونامی 100 درصد کارش دقیقتر میشه

اتفاقا به نظر من pes 2009 از خیلی حیث ها بهتر بود ولی در مورد امکانات ما که چیز خاصی ندیدیم !!!
    دوستان اگه دیدن اطلاع بدن.ممنون...
    ماکه بدمون نمیاد کونامی 100 دقیق بشه ولی اگه بشه ! ومثل نسخه های قبل این pes بازای عزیزو اذیت نکنه!!!

واقعا هم که جالبه !

من الات رفتم توی تاپیک مربوط به نظر سنجی در مورد برگردوندن مواردی که از نسخه های قبل حذف شده . این سوال برای همه مطرح بود که چرا کونامی این کار رو میکنه .
    موارد حذف شده یکی دوتا هم نیستن واقعا افسوس میخورم که کونامی بجای پیشرفت توی این نسل با ارائه اولین نسخه از نکست جن ( نسخه 2008 ) افت شدیدی کرد و توی نسخه های بعدی فقط داره ضعفهاشو ترمیم میکنه که تازه برگرده به سالهای اقتدار خودش توی نسل کارنت .
    اینها بخشی از مواردی هستن که توی این نسل از بازی حذف شدن :

- مود مربوط به مسابقات جام جهانی
    - مود World Tour
    - بخش سناریو
    - مود مربوط به تمرینات Challenge Training ( من بیشتر مهارتمو توی این بازی از این بخش بدست آوردم یادش بخیر )
    - تمرین توی مود مستر لیگ
    - فروشگاه بازی
    - توانایی بازی کردن بجای تیم کامپیوتر توی تورنمنتها
    -افکتهای مختلف در شرایط گوناگون . مثلا وقتی یک بازیکن مصدوم میشد بعد از اینکه میومد توی زمین بانداژ ی رو پاش قرار داشت . یا وقتی که بارون میومد زمانیکه بازیکنان به زمین میخوردن لباس و شورت ورزشیشون کثیف میشد .
    - توی مسابقات دوستانه میشد بازی رفت و برگشت انجام داد و توی بازیهای رفت و برگشت گلهای زده شده توی خونه حریف محاسبه میشد .
    - انتخاب زاویه دوربین
    - انتخاب ترکیب شورت و لباس اول و دوم
    - گیمر هر جام یا کاپیو که میبرد به ویترین افتخاراتش اضافه میشد این جامها توی یک بخش بنام Cup Gallery
    قرار میگرفت .
    - آپشنی وجود داشت که گیمر میتونست تمام ورزشگاهها رو از زوایای مختلف دوربین بررسی کنه . این دوربین حتی اطلاعات مفیدی در مورد ورزشگاهها برای گیمر ارائه میداد .
    - بارش برف
    - توی بخش ادیت بازی گزینه های بیشتری برای بازیکن وجود داشت مثل نک وارمر ( گرمکن گردن) همونی که توتی توی هوای سرد استفاده میکنه و...
    - وجود چنتهای خاص برای بازیهای خارج از خانه و فن هایی که همیشه توی هر ورزشگاهی تیمو همراهی میکردن .
    - گیمر میتونست کفش ورزشی مورد نظر خودشو طراحی و ویرایش کنه . همینطور ویرایش فونتها و رنگهای بخش خارجی فونتها .
    -وقتی شما دکمه توقف رو در حین بازی میزدید اطلاعات زننده گل و پاس دهنده به همراه دقیقه به ثمر رسیدن گل ارائه میشد .
    - درجه سختی 6 ستاره
    - انتخاب یک نیمه از زمین با پرتاپ سکه
    - انتخاب داور توسط گیمر قبل شروع بازی
    - آتش بازی طرفدارن و فن های بازی توی ورزشگاه
    -وجود آوانتاژ در داوری بازی
    - بازی جوانمردانه یا همون فیر پلی
    - و موارد جزئی زیادی مثل انتخاب رندومی ترکیب , اطلاعاتی از بازی در ریپلیها مثل درجه سختی و زمان بازی , بهترین بازیکن زمین و امتیاز این بازیکن .

این موارد هم وجود داشت که البته توی نسخه 2010 مجددا اضافه شدن :
    - مود کامیونیتی
    - رتبه بندی تیمها در جام یوف توی مستر لیگ
    - other team برای اضافه کردن تیمهای دلخواه
    - کنترل دستی دروازه بان
    - تور دروازه های مختلف در ورزشگاههای گوناگون

یک خبری رو هم بدم ظاهرا امسال تیمی از BLUE SKY در ساخت این نسخه مشارکت خواهند داشت .

آخ حسین گفتی pes 2004 زنده شد واسم...
    واقعا جای تاسف هم داره که داوری pes 2010 خیلی بد و به قول خودمون ضایس!اگه دقت کرده باشید به تکل هایی که در منطقه های حساس روی بازیکنان میشه منو درک می کنید و میدونید که خیلی حال آدم گرفته می شه و از بازی کردن خسته میشه!

شما که از نسخه ی بعدی (2011) تعریف می کنید ببینیمو تعریف کنیم!!
    در آخر امیدواریم که 2010 -2011 سال خوب ومطلوب فوتبالی واسمون باشه.

7. این کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یک خبر کوچولو بدمو برم .
    چند روز پیش یک خبر داشتیم درمورد همکاری تیم BLUE SKY در نسخه 2011 بازی . این تیم متشکل از 200 نیروی متخصصه که فعلا فقط برای نسخه 2011 به استخدام کونامی در اومدن .
    با توجه به اینکه کل نیروهای کونامی چیزی بیشتر از دو برابر این مقدار نیست این خبر بسیار خوبی برای ساخت نسخه 2011 به شمار میاد .

9. 9 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یک خبر کوچولو بدمو برم .
    چند روز پیش یک خبر داشتیم درمورد همکاری تیم BLUE SKY در نسخه 2011 بازی . این تیم متشکل از 200 نیروی متخصصه که فعلا فقط برای نسخه 2011 به استخدام کونامی در اومدن .
    با توجه به اینکه کل نیروهای کونامی چیزی بیشتر از دو برابر این مقدار نیست این خبر بسیار خوبی برای ساخت نسخه 2011 به شمار میاد .

کاملا درسته حسین جان ولی کار تیم blue sky بیشتر روی اسکوربورد و ادبورد و تبلیغ های روی لباسه و ربطی به صداگذاری و هوش مصنوعی و انیمیشنها نداره!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

کاملا درسته حسین جان ولی کار تیم blue sky بیشتر روی اسکوربورد و ادبورد و تبلیغ های روی لباسه و ربطی به صداگذاری و هوش مصنوعی و انیمیشنها نداره!!!
    من فکر میکنم شما این گروه رو با یک تیم دیگه اشتباه گرفتی این اسم BLUE SKY رو خود کونامی برای این تیم انتخاب کرده و اصلا روی بازیهای دیگه کار نمیکنن .
    من چون فقط فوتبال بازی میکنم از بقیه بازیها اطلاعی ندارم . بعنوان نمونه روی بازیهایی مثل GTA IV , splinter cell 4 , God of war3 چند نفر کار میکنن ؟
    Last edited by 4039; 02-05-2010 at 16:44.

12. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

Blue Sky Studios

- كار و تخصص اين استديو CGI animation هست . 

- در تاريخ February 1987 تاسيس شده است . 

- سازنده ي اين استديو MAGI-Synthavision است . 

- سايت Blue Sky Studios : 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته اين مطالب در مورد استديو ساخت فيلم اين استديو هست و من مطلبي در مورد استديو ساخت بازي و بازي هاي ساخته شده توسط اين استديو پيدا نكردم ... 
    Last edited by CATALONIA; 02-05-2010 at 19:57.

14. 9 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من فکر میکنم شما این گروه رو با یک تیم دیگه اشتباه گرفتی این اسم BLUE SKY رو خود کونامی برای این تیم انتخاب کرده و اصلا روی بازیهای دیگه کار نمیکنن .
    من چون فقط فوتبال بازی میکنم از بقیه بازیها اطلاعی ندارم . بعنوان نمونه روی بازیهایی مثل GTA IV , splinter cell 4 , God of war3 چند نفر کار میکنن ؟

شرمندم حسین جان من با sky sport اشتباه گرفتم ! شرمندم...

---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

Blue Sky Studios

- كار و تخصص اين استديو CGI animation هست .

- در تاريخ February 1987 تاسيس شده است .

- سازنده ي اين استديو MAGI-Synthavision است .

- سايت Blue Sky Studios :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته اين مطالب در مورد استديو ساخت فيلم اين استديو هست و من مطلبي در مورد استديو ساخت بازي و بازي هاي ساخته شده توسط اين استديو پيدا نكردم ...

ممنون از شما من با SKY SPORT اشتباه گرفته بودم!!

16. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

Games development for future releases starts turn of the year on yearly titles. So December 2008 they would have started work on PES 2010 and a separate team (blue sky) began on PES 2011.

I've spoken about this on the podcast.
    اگه یادتون باشه Games development همون دپارتمانیه که کونامی برای ایده بازیهای چند سال بعدش ایجاد کرده بود .
    Last edited by 4039; 02-05-2010 at 21:37.

18. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •