تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 29 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 282

نام تاپيک: سریال هوش سیاه

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

با سلام
    اميدوارم توضيحات من بدرد خورده باشه
    جواب حرفاي كودكانه رو نميدم
    ولي دوست عزيز اينو بدونين كه در يك فيلم صدا و تصوير از همه چيز مهمتره البته بعد از كارگرداني و البته قصه چون اين دو موضوع تاثير بسزايي در صدا و خصوصا تصوير دارند
    بازيگر با وجود اينكه معروفترين افراد در سينما و تلويزيون هستند ولي نقششون از همه كم تره براي اثبات اين موضوع مثال مي زنم
    فيلم ميليونر ذاغه نشين اكثر ديديند يا حدقال در بارش شنيدين با وجود نداشتن بازيگر جزو فيلم هاي موفق شناخته شده
    فوتبال و سينما كاملا با هم متفاوتند ولي يك وجه مشابه دارند و اونم اينه كه بازيكن فوتبال مثل بازيگر سينماست كيفيت جفتشون تاثير گذار هست ولي تايين كننده نيست
    كلا دوستان خوبه من منظور سريال هوش سياه نيست منظور نگاه درست به فيلم و سرياله خب شماها جزو كساني هستيد كه كامپيوتر رو خيلي خوب مي شناسيد و اين حاكي از اين كه به راحتي ميتونيد از اين سريال سوتي بگيريد چون تخصصتونه من خودم در زمينه موسيقي فعاليت دارم و به جرعات مي تونم بگم كه تا بحال فيلم يا سريالي نديدم كه در اون سازي بدرستي نواخته بشه البته بجز فيلم سنتوري
    منظورم اينه كه توي فيلم اصلا و اصلا و اصلا اين موارد ملاك نيست و شما هيچ وقت نميتونيد يك سريال ايراني با بيننده 20-30 ميليوني رااينجوري انتقاد كنيد و بطور كلي بازم ميگم اينها جزعيات هست نه كليات
    ما هنوز كليات سريالامون مورده بحث و مشكلات فراواني دارن
    شما الان اسكلت ساختمونو ول كردين چسبيدين به پنجره اتاق كه درست كردن پنجره دردي از اسكلت نابسامان سينماي مارو دوا نميكنه
    البته اين خيلي خوبه كه جزئيات رايت بشه ولي اين ماله حالا حالا ها نيست چون مشكلات بمراتب سخت تري در سينما داريم
    وقتي نگاه بيننده حرفه اي بشه ديگه فيلم اخراجيهاي 2 پرفوروش ترين فيلم تاريخ سينماي ايران نميشه
    اميدوارم ايندفعه منظور من فهميده باشيد
    1_دقیقا مشخص کنید کدوم حرفها کودکانه است دوست عزیز،تا نویسنده پست بتونه از خودش دفاع کنه.

2_دوست عزیز بحث سر مشهور بودن بازیگر نیست(کما اینکه 99% بازیگر های فوق مشهور ایران بازیهای روبات مانند و مصنوعی دارن،چه برسه به غیر مشهور) بحث سر اینکه چرا حتی یه دونه بازی طبیعی تو این سریال دیده نمیشه؟حتی چند روز پیش چند لحظه قسمتی رو که خدابیامرز ملک مطیعی بازی میکرد رو دیدم که با وجود تجربه ی گرانبهای ایشون باز هم بنا به ضعف های جانبی مثل دیالوگ ها و کارگردانی خیلی مصنوعی از کار در اومده بود.

3_اتفاقاً در سینما به شدت تعیین کننده است.حتی یه نقش جانبی،حتی یه نقش نیم دقیقه ای در سینما و سریال به شدت هر چه تمامتر تعیین کننده است.بر عکس نظر شما در فوتبال هم اتفاقاً به شدت تعیین کننده است...(بستگی به دید حرفه ای داره البته ،که جای بحثش تو این تاپیک نیست)

4_شما بارها و بارها روی این نکته که: "حرفه ای نگاه کنید" تاکید بسیار کردیدنخست یه تعرفی جامع از دید حرفه ای بدید، تا ما بدونیم کدوم یک از این حرفهایی که زدیم غیر حرفه ای بوده.
    خودتون قضاوت کنید:
    اینکه یه نفر میاد روی ریز و درشتمسائل دقیق میشه و انتقاد میکنه میشه یه آدم غیر حرفه ای!
    ولی کسانی که میگن: بی خیال این مشکلات، عجب چیز باحالیه! میشه یه دید پروفشنال!!!

5_میشه بگید پس چه چیزی میتونه ملاک باشه؟ چون به گفته ی شما نحوه ی بازیکردن،فیلم نامه،کارگردانی، اطلاعات غلط و گاف های بی نهایت و ....ملاک نیست.پس ملاک چیه؟

6_چرا نباید انتقاد کنیم؟!!!

7_هم جزئیات مورد اتقاد هستن،هم کلیات.یه دور دیگه پستهای من و دوستان رو یه نگاه بندازید.

8_مشکل اینه که این ساختمون روی هواست کلاً!!! اسکلتش به شدت ایراد داره.به شدت هرچه تمام تر.

9_ و در آخر:اگه دید بیننده حرفه ای بشه، نباید این سریال پر بیننده بشه...(چون دلایل کاملاً واضحی وجود داره)

2. 3 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

حالا هر هدفی که دارن ، به هر حال فیلمش خوب ساخته شده

4. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

از سریال هایی ایرانی که نمی توان انتظار فیلم های مثل "جنایت های غیر حرفه ای " داشت . این تازه اول راه هست و باید این فیلم ها نقد بشوند تا بهبود پیدا کنند نه این که بدون دلیل اظهار نظر کنیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تو قسمت امشب يارو گفت تشخيص چهره نقطه به نقطه گفتم الان داره دوتا عكس و ميذاره كنار هم بعد با يك نرم افزار ايميج پروسسينگ (هوش مصنوعي) تشخيص ميده كه دوتا عكس ماله يك نفره ديدم داره با برنامه Morph كار ميكنه چه باحال نميدونستم پليس از اين جينگولكا هم استفاده ميكنه. با اين برنامه ميشه يك آدم رو تبديل به ببر كرد حالا شما حساب كنين كه با اين برنامه دو تا عكس كه ماله يك نفر هم هست رو به هم تبديل كردن بعد با افتخار نتيجه گرفتن كه عكسا مال يك نفره. بيچاره دزدايي كه گيره اينا بيفتن چون ميتونن شبيه هر كسي بشن !

7. 5 کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

از سریال هایی ایرانی که نمی توان انتظار فیلم های مثل "جنایت های غیر حرفه ای " داشت . این تازه اول راه هست و باید این فیلم ها نقد بشوند تا بهبود پیدا کنند نه این که بدون دلیل اظهار نظر کنیم.
    ممنون از لطف و مهربانی و ادب شما دوست عزیز.

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بدم نمیاد از سریالش و نسبت به "ایران" خیلی در سطح بالایی قرار داره . فقط امشب اون عکس دسته جمعی که نشون دادند خیلی ضایع مونتاژ کرده بودند به طوری که واضح بود اصلا اون سرها به اون بدنها تعلق نداره . فکر نمیکنم گرفتن یه عکس دسته جمعی خیلی وقت گیر بوده باشه تا اینکه بیان اینطوری ضایع عکس ها رو مونتاژ کنند.

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

این سریال خیلی شبیه به سریال جنایت های غیر حرفه است
    تقریبا موافقم.ولی داستان اون خیلی سرتره.فیلمبرداری کاراکتراش خیلی جذابتره.

به نظرم این بابا که اصلا نقش کاراگاه بهش نمیاد.باید میرفت همون جنوب فیلم بندری بازی میکرد.

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خداییش من خیلی روی این مسائل فکر کردم.

من هیچ وقت فیلم وسریال ایرانی نگاه نمیکنم. اما بعضی ها رو هنگاه غذا خوردن و مهمان بودن یا... میبینم.

من همیشه از چرت و پرت بودن فیلم های ایرانی گلایه داشتم. همیشه... هیچ وقت نشده یه فیلم ایرانی من رو مجذوب کنه (البته به جز یه دونه). همیشه کلیشه ای بازی میکنن همیشه یه جور خنده داری هستن...

اما چرا اینطوریه؟ واقعا چرا وقتی یه آی مک میاره حال ما به هم میخوره. اما اگر همچین صحنه ای با همون آی مک در یک فیلم خارجی دیده بشه جذابیتش خیلی بالاست؟

من که به جواب رسیدم. شما هم که عمیق تر فکر کنید خواهی رسید.

سلام
    من کلا یه قسمتم ندیدم .
    اما چند صحنشو شانسی دیدم مثلا یه جاش که 2 تا بچه می گفتن که : مگه اینجا آمریکاس که بتونن فردی رو تو اینترنت گیر بندازن که همون موقع پلیس تونست گیرشون بیاره.
    همون جور که دوستان فرمودن کسایی که این فیلمو ساختن یه جورایی عقده فیلم های خارجی رو دلشون مونده بود که با اغراض سی یا 30 همراهش کردن و یک فیلم چرند رو دارن خورد ملت می دن.
    فکر کردن با 4 تا ای مک و surface تکنولوژیشون زده بالا
    من این سریال رو ندیدم اما از تیزرهاش معلومه و اینطور که داداشم میگفت اینا خیال کردن هر کس که چت میکنه حتما هکره و یا خیلی حرفه ای هست.

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

نمیدونم شاید مشکل اینه که مثلاً من یا خیلی از دوستان اونقدر سریالها و فیلمهای مطرح و خوب رو دیدیم که به نظرمون اینطور سریالها خیلی ضعیفه . اما در کل من میگم وقتی من یا خیلی های دیگه که کارگردان یا فیلمساز یا نویسنده حرفه ایی نیستیم به راحتی میتونیم از سریال ایراد بگیریم چرا سازنده ها این ایرادات رو نمیبینن ؟! تا کی بیایم بگیم اشکال نداره درست میشه ... بازم خوبه ... حالا ببینیم چی میشه ! کلا انگار همه خسته شدن ، راضی شدیم به همه نقصها ...

13. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من این سریال رو ندیدم اما از تیزرهاش معلومه و اینطور که داداشم میگفت اینا خیال کردن هر کس که چت میکنه حتما هکره و یا خیلی حرفه ای هست.
    شاید بخاطر اینه که خودشون هیچی در مورد کامپیوتر و اینجور چیزا نمی دونن و وقتی می بینن کسی می شینه اینور دنیا می نویسه "سلام" و چند لحظه نشده یکی اونور دنیا می تونه این "سلام" رو بگیره ، میگن وایییی چقدر حرفه ای!! حالا واسه اینکه خیلی حرفه ای تر باشه سیستمش رو هم آی مک می کنیم دیگه می ترکونن !

15. 2 کاربر از shadli_m7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •